Magyarországon először nálunk:
Teljes gyakorlati online Közösségi Média Menedzser – Social Media Manager képzés távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!

<

Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

Közösségi média menedzser - Social Media Manager

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap az online marketing és SEO szakmában. Nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el.

A közösségi média területén a Honlapra Fel! YouTube csatornája ma már a legnézettebb magyar online marketing csatorna, 8 hónap alatt felépítettem Magyarország legelső 10 ezer követővel rendelkező online marketing és keresőoptimalizálás témájú szakmai Instagram oldalát, és több száz kisvállalkozót tanítottam meg a Pinterestről hús-vér látogatókat szerezni a honlapjukra, és így több vevőt és több bevételt elérni.

A személyes és online képzéseimen már több, mint 2000 embert képeztem sikerrel a keresőoptimalizálás, online marketing, közösségi média különböző területein. Mindezt otthonról, három gyermek mellett (!) építettem és építem, sikerrel.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a közösségi média és PR szakmai tudást, ami mögöttem van!

Ismerd meg a 21. század egyik legfelkapottabb területét!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi tudást, és szívesen dolgoznál a közösségi médiával.
 • Gyakorlati, használható közösségi média tudást keresel.
 • Valódi, kézzel fogható eredményeket (azaz: bevételt!) szeretnél végre a közösségi média tudásoddal.
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.
 • Szeretnéd a közösségi média minden technikai részletét megtanulni.
 • Szeretnél kiképezni egy valóban eredményes közösségi média menedzser kollégát a saját vállalkozásodban.
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész és gyakorlati tudást kaphatsz a közösségi média platformokról.
 • Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 1994. óta az online és offline marketing területén dolgozom.

2012. után 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap a SEO szakmában.

Hobbim a főzés, Nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el.

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 2000 embert képeztem sikerrel az online marketing különböző területein.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a közösségi média tudást, ami mögöttem van!

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető social media manager képzésemen! Jelentkezz az oldal alján!

Így segítek neked

Elindítom Magyarország első, kifejezetten gyakorlatorientált és eredményorientált, otthonról is elvégezhető(!), Közösségi média menedzser – Social media manager tanfolyamát.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ezen a felkapott területen valódi eredményeket érj el.

Az indulástól függetlenül bármikor tanulhatsz. A zárt online felületünkön folyamatos elérésed lesz a videós anyagokhoz. Ha csak később kezdesz, az sem gond. Te szabod az időbeosztást.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció és fölösleges, hasznavehetetlen tudás van a social media témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Olyan eszközöket fogsz megtanulni egészen a nulláról indulva a profi szintig, amelyekkel eredményt tudsz elérni a saját vállalkozásodnak vagy azoknak a cégeknek, akiknek vállalkozóként dolgozni fogsz.

Naprakész információt, lézerpontosan alkalmazható technikákat fogsz megtanulni a közösségi média területén, és ennél még sokkal többet…

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

És még “papírt” is kapsz! Természetesen ez nem egy hivatalos papír, ez nem egy államilag elismert képzés. Ezért a hatályos jogszabályok szerint a képzés elvégzéséről nem, csak a részvételről tudunk papírt kiállítani. Tehát egy Szilágyi Balázs által aláírt papírod lesz arról, hogy ezen a közösségi média menedzser – social media manager képzésen részt vettél.

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni a Közösségi média menedzser – Social media manager tanfolyamon?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb gyakorlati közösségi média képzésben részesülj. Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt valódi bevételt és ügyfeleket tudj szerezni a közösségi média területén. Négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Saját vállalkozásodban hasznosítod az itt tanultakat.
 • Közösségi média menedzserként más cégek kommunikációját viszed – erre nagyon nagy igény van, vállalkokzóként ráadásul otthonról, a saját időbeosztásod szerint fogod tudni ezt a szolgáltatást nyújtani!
 • Saját közösségi média tanácsadói szolgáltatást vállalsz.
 • Közösségi média menedzser munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásod számára. Ez egy gyakorlatorientált képzés, és ha te már nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor ez a legjobb hely, ahol egy új kollégát be tudsz tanítani valódi eredmények elérésére!

A képzés során nem csak a sikeres közösségi média jelenlét gyakorlati fogásait tanulod meg, de azt is, hogy ezt hogyan érheted el akár otthonról is, vállalkozás keretében.

Az igazság az, hogy én ugyan nem tudok garanciát vállalni arra, hogy kapsz majd otthonról végezhető Közösségi média menedzser megbízást, de a tapasztalatunk szerint egyre több vállalkozás hajlandó ebben a formában is kiadni a social media feladatokat egy valóban hozzáértő alvállalkozónak.

FONTOS!!! Mi is így dolgozunk – mindenki otthonról.

Gyakorlati tudás

Nincs eredményes közösségi média jelenlét valódi, életképes gyakorlat és gyakorlati tippek nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! Közösségi média menedzser – Social media manager képzés nagy mértékben valós életbeli, éles gyakorlati tapasztalaton alapul.

A gyakorlati részt 2 különböző módon fogod megkapni:

 • Saját vagy kitalált vállalkozás teljes közösségi média jelenlétét fogod felépíteni és folyamatait kezelni a képzés ideje alatt.
 • Ha van saját vállalkozásod, vagy tervezel ilyet, akkor annak a közösségi média jelenlétét fogod felépíteni. Ha nem szeretnél ilyet, akkor egy kitalált vállalkozásét fogod a gyakorlati képzés keretében online felépíteni. Ha esetleg már van ügyfeled, akkor az ő közösségi média felületeivel is dolgozhatsz!

 • Mastermind program. Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt Facebook csoportunkban kollégáinktól és más közösségi média menedzserektől és online marketingesektől rengeteg segítséget tudsz kapni.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

ALAP képzés tematikája

Az alapszintű social manager anyag akár a nulláról indulva elvégezhető, nem szükséges előzetes tudás vagy ismeret.

Az ALAP tudásanyag külön is rendelhető, lásd lejjebb az áraknál.

 • A közösségi média igazi üzleti haszna
 • Nem a lájkok, és nem is az eladás. Amint pontosan megérted, hogy mi az igazi üzleti értelme a közösségi média tevékenységnek, nyitva áll előtted az út a sikerhez!

 • Az eladáshoz vezető út 3 legfontosabb lépése – avagy hogyan lesz a közösségi médiából bevétel?

  Mindenki vevőt szeretne, de manapság az eladáshoz vezető út 3 legfontosabb lépése sem tiszta a vállalkozások többségének! Itt megtanulod, hogyan lesz a közösségi médiából bármilyen területen bevétel!

 • Statisztikák

  Milyen statisztikákat nézz a közösségi médiában. Heti pár perc, és teljesen át fogod látni, hogy jó úton jársz-e!

 • Értékesítési tölcsér
 • Annyian beszélnek róla, de szinte senki sem érti. Pedig egy jól kialakított értékesítési tölcsér csodákra képes. Ráadásul nagyon szépen meg van benne a közösségi média helye is!

 • Az igazán sikeres közösségi média kommunikáció lépései

  A közösségi média tulajdonképpen kommunikáció. Végre tudományos alapon megérted, hogyan kommunikálj sikeresen bármilyen online csatornán.

 • A pozitív közösség építésének 2 titkos lépése

  Bocsánat, de egyenes leszek: ha hülyéket gyűjtesz magad köré a közösség médiában, akkor ne csodálkozz, ha problémás vásárlóid lesznek. De nem kell hogy így legyen! 2 tuti lépéssel a legjobb vevőjelölteket gyűjtheted magad köré!

 • Hogyan kezeld a negatív embereket

  Pontos és működő módszert mutatok neked, amivel sikeresen kezelheted a beszólókat, kritizálókat és bárkit, akitől most még a hideg is kiráz.

 • Dizájn alapok közösségi média kezeléséhez

  Hogyan készíts ütős dizájn elemeket (borító, kép, poszt, illusztráció, stb.) teljesen ingyenes eszközökkel, grafikai vagy dizájneri tudás nélkül! Lépésről lépésre, tudományos alapon mutatjuk be nemcsak a webdizájn idevonatkozó legfontosabb alapelveit, de konkrét eszközöket is, amikkel szó szerint pár kattintással állíthatod össze a legütősebb grafikai elemeket bármilyen közösségi média csatornára!

  Ezeknek a mintáknak darabját 5 perc alatt fogod tudni elkészíteni:

Konkrét közösségi média csatornák kezelése

Mindegyik közösségi média csatornát konkrét, azonnal alkalmazható lépésekkel, teljesen az indulástól vesszük végig.

Tehát megtanulod a csatornát elindítani, létrehozni akár grafikusi tudás nélkül is az ütős borítóképeket és posztokat, megszerezni az első követőket (ez mindig a legnehezebb), folyamatosan bővíteni a követők (lájkolók, feliratkozók stb.) számát, és a sikeres kommunikáció fortélyait az adott csatornán! (Zárójelben jegyzem meg: ha csak ennyi lenne ebben a képzésben, az már olyan tudást adna neked, amellyel sok “szakembert” azonnal magad mögé utasíthatsz a piacon.)

 • Facebook
 • Facebook üzleti oldalak és csoportok indítása és kezelése. Minden, amire szükséged van, hogy sikeres legyél a legnépszerűbb, de ezért egyben ma már legnehezebb közösségi média felületen.

 • YouTube
 • Közösségi média menedzserként értened kell a legütősebb és legjobb eredményeket produkáló csatornához, a YouTube-hoz. Mindent megkapsz, amire szükséged van, hogy elindíts és sikeressé tegyél egy üzleti csatornát!

 • Instagram
 • Hogyan indíts el és építs fel sikeresen egy Instagram üzleti oldalt bármilyen témában.

 • Pinterest
 • Sokan még ma sem veszik komolyan, pedig ez az egyik legegyszerűbben kezelhető közösségi média csatorna, amivel már Magyarországon is milliókat lehet sikerrel elérni! Ráadásul innen tudsz talán legkönnyebben egyenesen látogatókat vinni a honlapodra!

HALADÓ képzés tematikája

A HALADÓ tanayagokból többek között megtanulsz felépíteni egy Közösségi média menedzser vállalkozást. A HALADÓ képzés tartalmazza egyben az ALAP képzés teljes anyagát is, így akár a nulláról indulva a teljesen profi szintig juthatsz el!

Az ALAP anyagokon kívül a HALADÓ anyagok a következőket is tartalmazzák:

 • Közösségi média menedzser vállalkozás felépítése
 • A második rész egyik legnagyobb értéke számodra: megmutatom, hogyan építs fel akár a nulláról egy sikeres közösségi média menedzser vállalkozást! További részleteket lásd még lejjebb.

 • Facebook és YouTube eredmények felturbózása fizetett hirdetésekkel
 • Megtanulod, hogyan erősítsd a Facebook jelenléted, hogyan érj el több embert, hogyan szerezz feliratkozókat, hogyan növeld a nézettséget, hogyan érd el egyszerűen és hatékonyan a célpiacod és hogyan tedd igazán hatékonnyá a Facebook és YouTube kommunikációt fizetett hirdetésekkel.

 • Konkurenciaelemzés
 • Ebben a részben ízekre fogjuk szedni a konkurensek közösségi média tevékenységét. Te magad is meg fogsz lepődni, mennyi mindent megtudhatsz a versenytársakról!

 • Közösségi média kommunikációs terv
 • Profi szinten képes leszel kialakítani egy kommunikációs tervet bármelyik közösségi média csatornára.

 • Sikeres közösségi média stratégiák
 • Többek között nyereményjáték, influencer marketing, követők extra gyors megszerzése, márkaépítés stb. Ami a titok: meg fogod érteni, hogy mikor melyiket használd, ha nem csak divatos szeretnél lenni, de tényleg eredményeket is akarsz!

 • Hogyan szerezz vevőket ismeretlenül, referencia nélkül
 • Szó szerint. Ha követed amit mutatok, akkor kapkodni fognak a vevők a social media manager szolgáltatásaidért még akkor is, ha még egy darab referenciát sem tudsz felmutatni.

 • Közösségi média menedzser árazás
 • Hogyan alakítsd ki a social media manager áraidat, hogy a legtöbb profitot zsebeld be.

 • Automatizálás
 • A cél: ne kelljen annyit dolgozni, de mégis jöjjenek az eredmények!

 • Hogyan motiváld magad a félelmeid ellenére
 • Segítek abban, hogy hogyan legyél motovált ezen a területen akkor is, ha az elején azt gondolod, mindenki jobb nálad.

Konkrét közösségi média csatornák kezelése

Mindegyik közösségi média csatornát konkrét, azonnal alkalmazható lépésekkel, teljesen az indulástól vesszük végig. Tehát megtanulod a csatornát elindítani, létrehozni akár grafikusi tudás nélkül is az ütős borítóképeket és posztokat, megszerezni az első követőket (ez mindig a legnehezebb), folyamatosan bővíteni a követők (lájkolók, feliratkozók stb.) számát, és a sikeres kommunukáció fortélyait az adott csatornán! (Zárójelben jegyzem meg: ha csak ennyi lenne ebben a képzésben, az már olyan tudást adna neked, amellyel sok “szakembert” azonnal magad mögé utasíthatsz a piacon.)

 • LinkedIn
 • Az egyik legfontosabb szakmai közösségi média csatorna. Tulajdonképpen mindegy, milyen területen szeretnél eredméyeket elérni, a LinkedInen ott kell lenni. De ez egy speciális csatorna, és itt most végre megtanulod, hogyan kezeld sikeresen!

 • Twitter
 • Magyarországon is van kisebb Twitteres közösség, bizonyos területeken azonnal hasznosítani tudod ezt az tudást. Mint hozzáértő viszont mindenképpen ismerned kell az egyik első, és ráadásul a világban (pl. angol nyelven) máig egyik vezető közösségi média csatornát!

 • Snapchat
 • Röviden megnézzük ezt a már nem is annyira új, de egyre erősebb lehetőséget is. Ha bármilyen szinten is gondolkozol abban, hogy fiatalokat kellene elérned neked vagy az ügyfeleidnek, akkor ez a rész számodra rendkívül hasznos lesz!

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“(…)Egyúttal szeretném megköszönni, hogy ilyen átláthatóan, részletesen és mégis nagyon jól érthetően mutatod be a marketinges munka területeit, a terméklétra és az értékesítési tölcsér elméletét. Kicsit tartottam tőle, hogy nem fog ez nekem menni, de eddig mindent tökéletesen értek, és teljesen logikusnak is érzek. A feladatokkal kisebb lépésekben haladok (minden lecke után elvégzem a gyakorlatot), így mindent meg tudok csinálni úgy, ami a maximalista személyiségemnek is elég jó – ami nem kis sikerélményt jelent a számomra.”

Gulyásné Rita

“Nem tudok elég hálás lenni Neked azért, hogy ilyen képzésre adtál lehetőséget. Az online marketing szerteágazó bugyrait összekötötted és emészthető formában átadtad. Imádtam minden pillanatát! Köszönöm a sok jó tanácsot és segítséget Neked és a kolléganőidnek is! … Csillagokba emelted a mércét az oktatók világában mind szakmai, mind emberi oldalról!”

K.R.

“Pár sulit már kijártam, van 2 diplomám is, de egyik kapcsán sem éreztem a hasznosságnak azt a fokát, mint a Te videós oktatásaidnak.”

B.G.

“A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják. Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Személyes workshop. 1 teljes nap, Budapesten. Ez részben workshop, részben mastermind találkozó, ahol a legújabb közösségi média trendekről hallhatsz szakértő tippeket. Ezen a napon egyben lehetőséget biztosítunk arra, hogy social media manager vállalkozóként üzleti kapcsolatépítés keretében az ügyfeleinkkel összehozzunk.
 • Gyakorlati feladatok.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre. Sőt! Ha Social Media managerként akarsz ügyfelet szerezni, lehet, hogy már itt fogsz találni olyan vállalkozót a több száz tag között, akik éppen veled szeretnének dolgozni!
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam megrendelőinek. Itt más Online marketingesekkel és Közösségi média vállalkozókkal leszel képes szakmai kapcsolatot tartani, véleményt és tapasztalatot cserélni.

Mennyi időt vesz el a Közösségi média menedzser – Social media manager képzés egy héten?

Ez részben tőled is függ. Én úgy tervezem ezt a képzést, hogy heti kb 6-8 órát kelljen vele foglalkozni. Ez részben a videók megnézése, részben a gyakorlati részek.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést.

Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, ezért a saját tempódban haladhatsz.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nem csak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami ennyire átfogó, nem csak egy-egy elemet bemutató, ennyire gyakorlatorientált Közösségi média menedzser – Social media manager képzés – rizsák, fölösleges dolgok nélkül, és ami távoktatásban, akárhányszor elvégezhető.

Ráadásul ez nem tankönyvi anyag olyan oktatóktól, akik a való üzleti világban működő céget csak papíron láttak (bárcsak vicc lenne). Ezen a képzésen gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást kapsz Magyarország egyik legsikeresebb és legismertebb online marketing tanácsadójától.

Ezt a képzést akár árazhattam volna egymillió Forintra – egy éven belül megkeresheted az árát.

De nem áraztam egymillió Forintra. Sőt, még csak félmillió Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy akár havi részletekben fizetve te is ki tudd fizetni.

O

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.

Képzés ára:

 • Közösségi Média Menedzser ALAP képzés bruttó 113.200 Ft vagy 4 x 31.900 Ft (összesen 127.600 Ft) havi részletekben.
 • Közösségi Média Menedzser HALADÓ képzés bruttó 199.900 Ft vagy 6 x 37.500 Ft (összesen 225.000 Ft) havi részletekben. A HALADÓ képzés egyben az ALAP képzés anyagát is tartalmazza.

VIP és Kismama/kisgyerekes anyuka kedvezmény:

Ha kismama, vagy GYED-en /GYES-en lévő kisgyerekes anyuka vagy, akkor kedvezményt biztosítunk számodra! Rád ezek az árak érvényesek (fontos: a számlát ebben az esetben csak a te nevedre tudjuk kiállítani, és a jogosultságodat igazolnod kell):

 • Közösségi Média Menedzser ALAP képzés “kismama / VIP kedvezménnyel” bruttó 96.600 Ft vagy 4 x 26.900 Ft (összesen 107.600 Ft) havi részletekben.
 • Közösségi Média Menedzser HALADÓ képzés “kismama / VIP kedvezménnyel” bruttó 166.600 Ft vagy 6 x 31.900 Ft (összesen 191.400 Ft) havi részletekben. A HALADÓ képzés egyben az ALAP képzés anyagát is tartalmazza.

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor te is a kismama kedvezmény áraival veheted igénybe a képzést!

Extra kedvezmény a Honlapra fel! Online marketing haladó képzés tanulóinak!

Elvégezted vagy éppen most végzed az online marketing képzésünket?

Ebben az esetben a HALADÓ Közösségi média menedzser képzés rendelés esetén -20% extra kedvezményt kapsz a VIP árból!

Rendelés leadás után válasz e-mailben kérd az extra 20% kedvezményt!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz Közösségi média menedzserként keresni a tanfolyam elvégzése után. Azt sem tudom garantálni, hogy fogsz-e megrendeléőt találni. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legfelkapottabb területén szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a mi ügyfeleinket összehozzuk azokkal a cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen alvállalkozókra van szükségük.

De a játékhoz te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Vannak még kérdéseid?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamenyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged.

Ha most csak az ALAP képzést veszem meg, dönthetek-e később a HALADÓ közösségi média menedzser képzés mellett?

Igen, ebben az esetben csak a két tanfolyam különbözetét kell kifizetned. A tanfolyam aktuális árát vesszük figyelembe ennek meghatározásához.

Milyen “papírt” kapok a képzésről?

A Honlapra Fel! Közösségi Média Menedzser anyag nem államilag elismert képzés. Ezért a hatályos jogszabályok szerint a képzés elvégzéséről nem, csak a részvételről tudunk papírt kiállítani. Tehát ha részt veszel a képzésen, akkor ezt egy köszönőlevél formájában tudjuk igazolni.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk.

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.