Exkluzív, profi SEO szövegírás szolgáltatás a cégedre szabva

↓ Itt kérd az ingyenes SEO konzultációt és a cikket ↓

Érdekel a SEO szövegírás szolgáltatás!

Az adataidat nem tároljuk, csak a honlapod felméréséhez van szükségünk rájuk.

Ez most megrendelés?

Nem. Ezzel az űrlappal csak azt jelzed felénk, hogy érdekel ez a szolgáltatás. Ez részedről semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Amint beérkezett az érdeklődésed, megvizsgáljuk a honlapodat. Lehet, hogy lesz még e-mailben egy-két kérdésünk.

Ha úgy látjuk, hogy tudnál profitálni a SEO szövegírásból, akkor egyeztetünk egy időpontot, és Skype-on kapsz egy ingyenes SEO konzultációt Csernai Katától, aki egyike sikeres SEO tanítványaimnak. A konzultáción megmutatja neked, hogyan tudnál több bevételt csinálni keresőszóra írt cikkekkel.

A konzultációra már kapsz ajándékba egy cikket, amit megtarthatsz és kitehetsz a honlapodra akkor is, ha nem szeretnél velünk dolgozni.

 • Ez teljesen ingyenes és kötelezettségmentes számodra. Ha úgy látjuk, hogy tudsz profitálni a professzionális SEO szövegírásból, akkor szívesen segítünk neked első lépésben ingyen, hogy megmutassuk, milyen lehetőségeid vannak, és milyen eredményeket fogunk tudni neked elérni.

Mit jelent az exkluzív SEO szövegírás szolgáltatás?

Ez egy profi szolgáltatás, amit egy profi újságíró csapat a BBC kiképzett oktatója, Csák Gyula vezetésével és Csernai Kata szolgáltat, aki az egyik legsikeresebb SEO tanítványom a SEO szakember képzésben. Viszont nem tudunk mindenkinek segíteni, és a kapacitásaink is végesek.

Csak abban az esetben tudunk neked szöveget írni, ha a honlapodat megvizsgálva azt látjuk, hogy képes leszel ebből te is profitálni, és a vállalkozásodnak több vevőt szerezni.

Vagyis ez egy exkluzív, nem mindenki számára és nem folyamatosan elérhető szolgáltatás. Jelentkezni itt tudsz rá, más módon nem lehet bekerülni.

SEO szövegírás árak

Ez nem egy megrendelés leadása részedről, tehát ebben a fázisban még nem kell az árakkal foglalkozni.

De szeretünk nyílt lapokkal játszani, és leírjuk, hogy milyen költségekkel számolhatsz a SEO szövegírás szolgáltatás megrendelése esetén, ha tudunk neked segíteni.

 • Alap SEO szövegírás: 35.000 Ft + ÁFA / hó
 • Profi SEO szövegírás: 50.000 Ft + ÁFA / hó
 • Turbó közösségi média SEO szövegírás: 95.000 Ft + ÁFA / hó

Az árak teljeskörűen tartalmazzák az alábbiakat

 • Profi kulcsszókutatás és SEO stratégia kialakítása
 • Kulcsszavak rangsorolása SEO stratégia alapján
 • Előzetes információgyűjtés (ez az egy, amiben neked is segítened kell majd)
 • SEO szövegírás a Google legújabb elvárásai alapján (relevancia, honlap-témakör, knowledge-graph, stb.)
 • A látogatói elkötelezettséget is szem előtt tartjuk a szövegek írásánál!
 • Jogtiszta képek
 • A szöveg profi formázása és publikálása a honlapodon

Tehát ez egy komplett, teljes körű szolgáltatás. Neked nincs vele dolgod, nem kell neked a kulcsszavakon kínlódni, a szöveget formázni, vagy bármi olyan feladatot végezni, ami nem a te dolgod. Te dolgozhatsz a vállalkozásodon, mi látogatókat és érdeklődőket hozunk neked, és ennek minden részfeladatát elvégezzük.

Az árak havidíjak, de nem kérünk szerződéses elköteleződést részedről. Vagyis akár az első hónap után felmondhatod a szolgáltatást, ha nem vagy megelégedve.

Az egyes csomagok pontos tartalmáról személyesen tudunk majd tájékoztatni.

↓ Itt kérd az ingyenes SEO konzultációt és a cikket ↓

Érdekel a SEO szövegírás szolgáltatás!

Ajándék SEO ellenőrző lista!

43 pontos lista + 1 ajándék videó!

Töltsd le most ingyenes SEO ellenőrző listát, és csatlakozz Te is ahhoz a több ezer magyar vállalkozóhoz, akiknek már segítettem több látogatót és több vevőt szerezni!