Magyarországon elsőként:
Teljes gyakorlati SEO szakember képzés!

A 2018-as tanfolyam október 7-én indul!

Kedvezményes jelentkezés 2018 október 5-ig!

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami ma az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap a SEO szakmában.

A személyes és online képzéseimen eddig közel 2000 embert képeztem sikerrel.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a SEO szakmai tudást, ami mögöttem van!

Nézd meg Tóth Niki videóját, aki arról mesél, hogyan került kapcsolatba a keresőoptimalizálással, hogyan kezdte a szakmát, és milyen tapasztalatokat szerzett a képzés alatt.


Tanuld meg a 21. század egyik legfelkapottabb szakmáját!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Szeretnél pénzt keresni, bevételt termelni a SEO-val.
 • Szeretnél egy “papírt” arról, hogy értesz a SEO-hoz.
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész információkat szerezhetsz a keresőoptimalizálásról úgy, hogy utána képes legyél továbbfejleszteni a tudásodat.
 • Szeretnéd a keresőoptimalizálás minden technikai részletét megtanulni.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 20 éve vállalkozó.

2012-ben kezdtem el először a SEO-val foglalkozni.

14 hónap alatt egy vadiúj honlapot a semmiből hoztam fel “keresőoptimalizálás” kulcsszóra a Google első 5 helyezése közé. És azóta is stabilan ott van.

Hobbim a főzés, a saját gasztroblogom havonta 150-200 ezer(!) látogatót szerez a keresőből. Őszintén? Rosszul vagyok, amikor egy nap 5000 alatt van a látogatóim száma.

Jelenleg már nem foglalkozom aktívan ügyfelek honlapjainak keresőoptimalizálásával, a SEO oktatásra koncentrálok.

Először 2 embernek adtam át teljesen a SEO tudásom. Az egyikük egy nemzetközi cég online marketingeseként dolgozik, a másik pedig most is abból él, hogy ügyfeleknek keresőoptimalizál.

Szervezett körülmények között először 2016 októberében indítottam útjára a képzést, melyben átadom neked a tudásom, hogy te is SEO szakemberré válhass.

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető SEO szakember képzésemen! Jelentkezz az oldal alján!

Így segítek neked

Elindítom Magyarország első, kifejezetten keresőoptimalizáló szakemberek képzésére szolgáló tanfolyamot.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ebben a felkapott szakmában a csúcsra juss és ott is tudj maradni.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció van a SEO témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Naprakész információt, lézerpontosan alkalmazható technikákat, a legfrissebb technológiákat fogod megtanulni. Amit azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt ügyfeleket szerezz és eredményesen tudj kiszolgálni.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

Megtanítalak arra is, ami a szakma csúcsa. Hogy hogyan maradj mindig naprakész, hogyan fejlődj tovább.

És még oklevelet is kapsz! Természetesen ez nem egy hivatalos papír, nem egy OKJ-s képzés. De egy Honlapra Fel! Által kiállított, Szilágyi Balázs által aláírt papírod lesz arról, hogy ezt a képzést sikeresen elvégezted.

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni a tanfolyamon?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb SEO szakmai képzésben részesülj. Megtanulod a szükséges elméletet, és emellett gyakorlati tapasztalatot is garantálok – az én irányításom alatt. Mindent megkapsz, amire szükséged van, hogy piacképes keresőoptimalizáló szakemberként tudj működni, és ha látsz egy honlapot, akkor azt csuklóból tudd kezelni.

Nem tartok vissza tőled semmit! Én magam nem foglalkozom már két éve ügyfél keresőoptimalizálással, tehát a legkisebb mértékben sem nézek rád konkurensként. Sőt – még az is lehet, hogy együtt fogunk tudni dolgozni.

Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt el tudj kezdeni dolgozni. Négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Saját keresőoptimalizáló vállalkozásba kezdesz. A “Honlapra Fel! SEO szakember képzés végzettje” oklevél biztos segítség lesz, hogy a szakmai hiteled kiépítsd és ügyfeleket szerezz!
 • A Honlapra Fel! név használatára jogosultan, önálló vállalkozást üzemeltetve, franchise partnerünkként kezdesz el dolgozni. Ebben az esetben még az ügyfélszerzésben is segítünk. A részleteket a tanfolyam alatt fogjuk tudni megbeszélni.
 • SEO szakemberként elhelyezkedsz egy nagyobb vállalkozásnál – vagy a most is meglévő ilyen munkádat végzed hatékonyabban.
 • Ha “csak” a saját vállalkozásodban szeretnéd hasznosítani a képzés anyagát, akkor ez kiváló megoldás arra, hogy a későbbiekben ne függj egy SEO szakembertől sem, és tudd, hogy mit kell rajtuk számon kérni.

A SEO szakember képzéssel kapcsolatban kiküldött felmérésünkre a többség (64,9 %) azt válaszolta, hogy havi 100 ezer és 500 ezer Forinttal magasabb jövedelemre számít a képzés elvégzése után. Ez évente 1.200.000 és 6.000.000 Forint!

Az igazság az, hogy én ugyan nem tudok garanciát vállalni a jövedelmedre (ahhoz dolgoznod is kell majd 🙂 ), de a SEO szakmába aki eddig belekezdett, mindenki azt tapasztalta, hogy inkább az elvárásaihoz képest több jövedelemre tett szert.

20 rendszeres ügyfelet egy SEO szakember képes szakmailag kezelni. Egy nagyon konzervatív árazással számolva (értsd: olcsó), havi 40.000 Ft-ot elkérve egy havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásért, ez havi 800.000 Ft bevételt jelent.

Egy éves adatfrissítés!

Mivel a képzés most indul először, ezért elképzelhető, hogy idő közben fogunk találni olyan dolgokat, amelyek kimaradtak, de hasznosak lehetnek a számodra.

Ezért neked, mint az első évfolyam résztvevőjének garantálom, hogy ha a tanfolyam indulását követő egy éven belül bármilyen új anyag megjelenik a tanfolyamon, akkor ahhoz te is teljes hozzáférést kapsz.

Szakmai gyakorlat – gyakorlati tudás

Nincs eredményes szakember képzés szakmai gyakorlat nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! SEO szakember képzés nagy mértékben valós életbeli, éles szakmai gyakorlaton alapul. Vagyis az oklevél megszerzésekor nem csak az elmélettel leszel tisztában, de megfelelő gyakorlatod is lesz.

Ráadásul kapsz még egy másik (szolgáltatói) nézőpontot is pluszban. A képzés során Tóth Niki is segíteni fog neked, akit én képeztem ki SEO szakemberré. Niki volt az első, aki megkeresett, hogy szeretné tőlem megtanulni a keresőoptimalizálás csínját-bínját, és aki ma már több mint 2 éve ebből él. Ő segíteni fog abban, hogy „Szilágyi Balázs tanítványaként” hogyan tudsz elindulni és ott is maradni a keresőoptimalizálási szolgáltatói piacon.

A gyakorlati részt nem is egy, nem is kettő, hanem 5 különböző módon fogod megkapni:

 • Saját weboldalt fogsz indítani, felépíteni és felhozni a keresőoptimalizálás témájában az én szakmai segítségemmel, az első pillanattól.

  Ez a honlap a későbbiek során egyben ügyfeleket is hozhat neked! Sőt! Itt eleve egy olyan módszert mutatok neked az első pillanattól fogva, amivel nemcsak a leggyorsabban érheted el a keresőben a jó eredményeket, de szinte garantált, hogy nagyon hamar tudsz valóban ügyfeleket is szerezni!

  Megjegyzés: Ezt és a következő pontban írt honlapot bármilyen nyelven indíthatod. Én azonban csak magyarul, angolul vagy spanyolul fogok tudni neked ebben segíteni.

 • Egy másik saját weboldalt fogsz felhozni egy általad választott témában szintén a szakmai segítségemmel.

  A sikeres keresőoptimalizálás egyik alapja, hogy több honlapunk legyen. Ez így nagyon leegyszerűsített – a képzésen megtanulod, hogy miért és hogyan. Viszont legyen meg a gyakorlatod ebben az első perctől fogva! Ráadásul mivel te választod a témát, itt lesz a legkönnyebb tartalmat generálnod, eredményt elérned.

 • Éles ügyfél honlapok.

  Hogy 100%-os bizonyosságod legyen gyakorlati oldalon is, kifejezetten a képzés tanulóinak szervezünk ügyfél honlapokat – így tényleg élesben gyakorolhatsz. Ráadásul az ezekért a megbízásokért kapott bevételt megosztjuk veled.

 • Mentorprogram a tanfolyam ideje alatt. Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. Meglesz a személyes telefonszámom, ha szükséged van rá, akkor bármikor hívhatsz és segítek, akár ügyfélszerzéssel kapcsolatos kérdésekben is (árazás, szerződések, problémás ügyfelek kezelése, ügyfelek megtalálása stb.).

A tanfolyam tematikája

Fontos! Följebb írtam, hogy mi a cél a tanfolyammal: hogy minden tudást megkapj, amivel én rendelkezem.

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban. De természetesen vannak olyan területek – például kulcsszókutatás –, ami itt csak egyetlen szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot kapsz majd benne.

Az összes anyagnál azt a nézőpontot fogod megtanulni, hogy hogyan alkalmazd azt bármilyen, idegen honlapnál is. Hogyan szúrj ki egy hibát, hogyan szúrd ki a legnagyobb eredményt hozó változtatást. Hogyan érd el, hogy “ránézésre” tudd, mit kell egy honlappal kezdeni.

 • A legfontosabb technikai elemek és használatuk. Title, meta leírás, cím, szöveg, h1-h6 elemek, url, oldalsáv, lábléc, aloldal és céloldal viszonya, domain, aldomain, horgonyszöveg, duplikáció, strukturált adatok, nofollow linkek, átirányítások, rel canonical, hreflang, legfelsőbb szintű domainek viselkedése stb.
 • A honlap témája. Mit jelent ez pontosan, hogyan állítsd be egy idegen honlapnál, hogyan szúrd ki a hibákat és hogyan érj el akár pusztán ezzel sokszoros növekedést az ügyfeleidnél.

  Megjegyzem, főleg indulásnál én ezzel tudtam aratni. Nem egy ügyfél kétséggel ugyan, de megbízott a keresőoptimalizálással. Aztán adtam nekik 5 javaslatot, és megsokszoroztam a látogatottságukat, sokszor nem létező helyekről az első oldalra hoztam őket egy-egy kulcsszóra csupán ezzel a technikával.

 • Search Console (webmestereszközök) használata SEO szakemberként
 • Kulcsszókutatás.
 • WordPress alapok. Képes leszel egy WordPress honlapot összerakni és beállítani SEO szempontból. Erre szükséged lehet később ügyfeleknél is és a saját honlapjaidnál is.

  Teljesen mindegy, mit gondolsz a WordPressről. Ha jó szakember szeretnél lenni, akkor ismerned kell a valóban működő technikákat. És jelenleg a WordPress egy működő technika.

  Egyrészt az ügyfeleid legalább felének WordPress honlapja lesz. Tehát tudnod kell beállítani. Másrészt ez az a rendszer, amivel a semmiből, 1-2 óra alatt képes leszel majd honlapokat létrehozni, amelyeket például linkelésre tudsz használni.

 • Mi kell a Google-nek? Itt egy olyan nézőpontot fogok neked átadni, amit soha sehol senkinek nem tanítottam, és a programozói múltamból hozom.

  Ez nagyon sokszor segít abban, hogy egy helyzetben azonnal meglássam, hogyan reagál a Google, és például mi lehet igaz vagy nem igaz a SEO-val kapcsolatban felröppenő rémhírekből.

 • Szövegírás. Nem szeretném itt részletezni, ez önmagában egy hatalmas téma. De képesnek kell lenned mindig, minden helyzetben, minden egyes kulcsszóra tökéletes szöveget írni. Ezt fogod megtanulni és begyakorolni!
 • Kategorizálás, gyűjtő oldalak használata. Innentől nem részleteznék minden egyes pontot. Lehet, hogy csak néhány szó, de a teljes területet meg fogod ismerni és képes leszel a gyakorlatban alkalmazni!
 • Webáruházak keresőoptimalizálása.
 • Több nyelvű tartalmak kezelése.
 • Közösségi média és keresőoptimalizálás viszonya.
 • Linképítés. Mikor milyen linkeket építs az ügyfeleidnek. Saját “linképítő” honlapok használata, ezek kiépítése. Ez az érték önmagában visszahozhatja neked a képzés árát.
 • Hibakeresés. Hirtelen visszaesés és lassú csúszás kezelése.
 • Egyedi trükkök. Ezt nehéz lenne felsorolni, itt összeszedek és átadok minden trükköt, amit az elmúlt 4 év során alkalmaztam és alkalmazok.
 • SEO stratégia kialakítása. Igazából akkor leszel jó szakember, ha ránézel egy honlapra, és akár 20 másodperc alatt te már pontosan tudod, hogy az ügyfélnek mit kell csinálnia a következő egy évben.

  Ez a szint elérhető, bár nagyon sok gyakorlással és szakmai tapasztalattal. De én megmutatom neked, hogy mik azok a pontok, amelyekre egy ilyen stratégia kialakításánál és egy ilyen “20 másodperces” átnézésnél figyelned kell.

 • Teljes SEO elemzés szolgáltatásunk nyújtása. Ezt a szolgáltatást, amíg én is keresőoptimalizáltam, 199.390 Ft-ért (157.000 Ft + ÁFA) adtuk, és rengeteg honlapot hoztunk fel vele a semmiből. Ezt a szolgáltatást végzett SEO szakember tanítványom most már br 275.000 Ft-ért csinálja. Te is pontosan megtanulod nyújtani ezt a szolgáltatást, még a hozzá tartozó sablont (amiben az ügyfélnek készített javaslatokat írtuk) is megkapod.
 • Havidíjas szolgáltatás nyújtása. Megtanulod, hogyan kezeld szolgáltatás és kommunikáció szinten azt az ügyfelet, aki havidíjas szolgáltatást vásárol nálad.

  Hogyan érd azt el, hogy már az első hónaptól kezdve lásson eredményt, hogy a lehető legtöbbet megkapja tőled, de mégse érezze azt pár hónap után, hogy most már nem tudsz neki többet adni. Ennek megvan a módja a kommunikációban és a szolgáltatás nyújtásában. Ez a tudás aranyat érhet számodra, hiszen igazából egy SEO vállalkozás legnagyobb és legstabilabb bevétele a havidíjas megbízásokból jön.

 • Ügyfélkezelés alapok.

  Hogyan szúrd ki már ajánlatkéréskor, hogy ki lesz a jó ügyfél, és ki lesz a problémás. Hogyan szúrd ki azokat a honlapokat, amelyeket nem szabad elvállalni, mert rengeteg munkád megy majd bele és nem lesz sok eredmény. Hogyan érd el, hogy valóban eredmény legyen az ügyfélnél – tehát soha ne kelljen magyarázkodnod amiatt, hogy pontosan mit csináltál.

 • Megtanulod a tudásod folyamatos frissítést. Ezt hívhatod önfejlesztésnek, továbbfejlődésnek, továbbtanulásnak, a legjobb források ismeretének, ugyanarról beszélünk.

  A SEO egy folyamatosan változó terület. Amikor elvégzed a tanfolyamot, képes leszel hatékonyan szolgáltatni, de folyamatosan képben kell lenned, ha igazán jó szakember szeretnél lenni. Megmutatom neked, hogy én hogyan frissítem a tudásomat, hogyan vagyok mindig naprakész anélkül, hogy erre túl sok időt szánnék. Arra is megtanítalak, hogy hogyan szúrd ki a rengeteg SEO hír és információ közül azt, ami csak álhír – vagy legalábbis nem leszel tőle hatékonyabb –, és ami viszont valóban szükséges ahhoz, hogy naprakész maradj.

 • Angol nyelvű keresőoptimalizálás különbségek. (Ezt az egy részt kihagyhatod majd, ha nem szeretnél angol nyelvterületen dolgozni.)

  A SEO alapjai ugyanazok nyelvtől függetlenül, tehát amit megtanulsz a tanfolyamon azt más nyelven is tudod hasznosítani. Van azonban néhány különbség – például a kulcsszókutatásban, a helyi kulcsszavakban – a magyar és angol nyelvű keresőoptimalizálás között. Ezeket fogjuk átvenni.

 • Saját szolgáltatásaidnak és áraidnak a kialakítása. Mielőtt elengedném a kezed, segítek véglegesíteni azokat a SEO szolgáltatásaidat és áraidat, amelyekkel el tudsz indulni és bevételt tudsz szerezni.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

Kerék Dániel a 2 ember közül az egyik, akit elsőként SEO szakemberré képeztem. Ő jelenleg az AionHill kommunikációs szakértője:

“Bár volt némi fogalmam a keresőoptimalizálásról, Balázs képzése mindent helyre tett. Ezt a szaktudást a mai napig sikerrel alkalmazom a munkám során.”

Kerék Dániel
AionHill – kommunikációs szakértő

Ezt az anyagot elsőként csak ketten kapták meg, de nagyon sok embernek segítettem már komoly eredményeket elérni, és rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a tanfolyamaimról. Ezek közül emeltem ki két véleményt:

“Mindig szerettem volna online is pénzt keresni, így egy gazdasági döntés által vezérelve előbb lettem honlaptulajdonos, minthogy tudtam volna mi fán terem a keresőoptimalizálás. Az internet tele volt a témával kapcsolatos ellentmondásokkal, nem tudtam kinek mit higgyek, vagy ne higgyek. Közel egy éve találkoztam Szilágyi Balázzsal és a honlaprafel csapatával. Balázs kipróbált és működő technikákat tanít, no és vudu (woodoo?) baba nélkül is működik tanítása, így legújabb honlapunk is töretlenül fejlődik! Dolgozni kell vele, de megéri… 🙂 További sikereket! Köszönettel,”

Végh Győző
karrendezes.eu

“A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják. Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

A SEO szakember képzés menete

A SEO szakember képzés összesen 6 hónapos, intenzív tanagyag. A jelzéseitek alapján igyekeztem úgy összeállítani, hogy minél kevésbé legyél időhöz és helyhez kötve.

Minden hónap önálló tananyag, amelyet elméleti és gyakorlati vizsga követ. Tehát a képzés alatt nem csak az elméletet sajátítod el és gyakorlatot szerzel, de garantáltan 100%-os tudásod lesz már menet közben is.

Talán tűnhet furcsának ez a fajta hozzáállás az iskolarendszerünk ismeretében. De nekem nem az a célom, hogy végignyomjalak egy érthetetlen képzésen, hogy legyen egy papírod. Én garantálni szeretném azt, hogy 100%-os, biztos elméleti és gyakorlati tudással végzed el ezt a tanfolyamot. Ezért ha menet közben kiderül, hogy valami nem teljesen OK, akkor én nem a morcos tanító leszek, aki 1-est ad, hanem a mentorod, aki segít a hiányzó tudást elsajátítani.

A képzés anyagai a következőből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is, és mindenhol van kérdezési lehetőséged. 105 részletes videó, egyenként 5-30 percesek – több 10 órányi oktatási anyag érthetően.
 • Személyes találkozó. A képzés alatt 2 teljes nap (nem egyszerre), Budapesten. Ez részben képzés, részben kis csoportos konzultáció, részben mastermind találkozó. Amennyiben további évfolyamok is indulnak, a te indulásodtól számítva 3 évig az összes ilyen személyes képzésen részt vehetsz. Ez azt jelenti, hogy akár 6 egész napos személyes találkozón jelen lehetsz.
 • Gyakorlati feladatok. Erről följebb már írtam részletesebben, a képzés során végig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy konkrét gyakorlatod legyen éles honlapokon.
 • Személyes konzultáció. Erről is írtam feljebb. Meglesz a személyes telefonszámom, amin bármikor hívhatsz, amikor szükséged van rám.
 • Vizsga. Havonta, ez biztosítja, hogy pontosan fogod tudni alkalmazni gyakorlatban is a tudást.

  Ez áll egyrészt egy kitöltendő feladatsorból és a gyakorlati feladataid haladásának kiértékeléséből.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez exkluzív anyagokat, 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt is a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam hallgatóinak. Így más, haladó szakemberekkel leszel képes a szakmai kapcsolatot tartani, véleményt cserélni, közös linkeket építeni. Itt rajtam kívül Tóth Niki és a 17 korábbi tanfolyam résztvevő tapasztalataival is gazdagabb lehetsz. Erős szakmai csoport, SEO-val folyamatosan foglalkozó szakemberekkel.

A képzés időpontja

A 2018-as évfolyam 2018. október 7-én indul.

A 6 hónapos képzés így várhatóan 2019 márciusában ér véget.

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nem csak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami kifejezetten azzal a céllal képez keresőoptimalizáló szakembereket, hogy aztán ügyfeleknek tudjanak szolgáltatni.

Magyarországon nem szokás az állásajánlatokhoz bérezést kiírni, ezért csak tippelhetünk erre. De engem kerestek már meg konkrét állásajánlattal korábban, kérdés nélkül havi félmillió fölötti fizetést + juttatásokat ajánlottak. Tehát nagy valószínűséggel ilyen jövedelmet egy gyakorlattal rendelkező SEO szakember el tud kérni. És ami a legfontosabb, egy jó SEO szakember egy nagy cégnek ezt képes meg is termelni, tehát sosem lesz érdekük elküldeni!

Jelenleg londoni munkavégzésre évi 25.000 és 45.000 Font közötti állásajánlatokat találni az interneten. Ez 9 millió és 16 millió Forint közötti éves bér. London még az EU, vagyis ha tudsz angolul akár ott is elhelyezkedhetsz. És hidd el, egy ilyen kurrens szakmában külföldön is bármikor szívesen látják a munkavállalókat!

Ha vállalkozásként dolgozol majd, és ügyfeleket szerzel, akkor a fenti konzervatív számításomban leírtam, hogy 800.000 Ft-ot könnyen meg kell tudnod keresni havonta.

Vagyis ezt a képzést akár árazhattam volna sok millió Forintra – egy éven belül megkeresed az árát. Lehet, hogy fogom is a következő évfolyamban, hiszen nem sok átlagos, hanem inkább kevés, de kiváló szakembert szeretnék képezni!

De nem áraztam sok millió Forintra. Az árat úgy határoztam meg – különösen a bevezető időszakban – hogy akár havi részletekben fizetve is ki tudd fizetni.

Kedvezményes jelentkezés 2018 október 5-ig!

Képzés ára egyben befizetve: bruttó 1.016.000 Ft (800.000 Ft + ÁFA) helyett bruttó 863.600 Ft (680.000 Ft + ÁFA )

Havi törlesztés lehetséges (6 alkalom), bruttó 190.500 Ft (150.000 Ft + ÁFA) / hó helyett bruttó 165.100 Ft (130.000 Ft + ÁFA) / hó .

A pénz beérkezése után rögtön egyeztetünk egy konzultáció időpontot. Kapsz ugyanis egy 30 perces Skype konzultációt velem még a tanfolyam előtt, merre, hogyan lesz érdemes elindulnod a képzés során.

VIP tagunk vagy?

Kedvezményes jelentkezés 2018 október 5-ig!

Képzés ára egyben befizetve: bruttó 1.016.000 Ft (800.000 Ft + ÁFA) helyett bruttó 787.400 Ft (620.000 Ft + ÁFA )

Havi törlesztés lehetséges (6 alkalom), bruttó 190.500 Ft (150.000 Ft + ÁFA) / hó helyett bruttó 152.400 Ft (120.000 Ft + ÁFA) / hó .

A pénz beérkezése után rögtön egyeztetünk egy konzultáció időpontot. Kapsz ugyanis egy 30 perces Skype konzultációt velem még a tanfolyam előtt, merre, hogyan lesz érdemes elindulnod a képzés során.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért és a profitodért! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz SEO szakemberként keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb szakmájának a keresőoptimalizálásnak a végzéséhez szükséged van.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel, hogy a szakmai hitelességed, az ügyfélkörödet kiépítsd, az ügyfeleidet kiszolgáld!

Szóval mire vársz? Jelentkezz most!

A SEO szakember képzésre egyelőre nincs jelentkezési időszak. Ha érdekel a képzés, jelezd nekünk az űrlap kitöltésével!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!Jelentkezem a SEO szakember képzésre! Adatkezelési szabályzat
* A * piros csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!
Számlázási adatok

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.