Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

Magyarországon elsőként:
Teljes gyakorlati SEO szakember képzés!

A 2020-as tanfolyam április 1-én indul!

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami ma az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap a SEO szakmában.

A személyes és online képzéseimen több, mint 2000 embert képeztem sikerrel.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a SEO szakmai tudást, ami mögöttem van!

Nézd meg Tóth Niki videóját, aki arról mesél, hogyan került kapcsolatba a keresőoptimalizálással, hogyan kezdte a szakmát, és milyen tapasztalatokat szerzett a képzés alatt.


Tanuld meg a 21. század egyik legfelkapottabb szakmáját!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Szeretnél pénzt keresni, bevételt termelni a SEO-val.
 • Szeretnél egy “papírt” arról, hogy értesz a SEO-hoz.
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész információkat szerezhetsz a keresőoptimalizálásról úgy, hogy utána képes legyél továbbfejleszteni a tudásodat.
 • Szeretnéd a keresőoptimalizálás minden technikai részletét megtanulni.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Így segítek neked

Elindítom Magyarország első, kifejezetten keresőoptimalizáló szakemberek képzésére szolgáló tanfolyamát.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ebben a felkapott szakmában a csúcsra juss és ott is tudj maradni.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció van a SEO témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Naprakész információt, lézerpontosan alkalmazható technikákat, a legfrissebb technológiákat fogod megtanulni. Amit azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt ügyfeleket szerezz és eredményesen tudj kiszolgálni.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

Megtanítalak arra is, ami a szakma csúcsa. Hogy hogyan maradj mindig naprakész, hogyan fejlődj tovább.

És még “papírt” is kapsz! TTermészetesen ez nem egy hivatalos papír, ez nem egy OKJ-s vagy államilag elismert képzés. De egy Szilágyi Balázs által aláírt papírod lesz arról, hogy ezt a képzést sikeresen elvégezted.

Teljesen frissített tananyag!

A SEO Mesterképzés első évfolyama 2016-ban indult. Az anyag elméleti része a mai napig 95%-ban érvényes – ez a bizonyítéka, hogy amit tanítok, az hosszú távon is működik! De nagyon sok új dolog is bejött azóta, és sok felület megváltozott.

Ezért a tanfolyam felújítása 2019 év végén elkezdődött, még folyamatban van! Minden videót átnézünk, és ahol változás volt, azt újraveszzük. Ezen kívül az azóta megszerzett tudást is beépítjük a képzésbe. A korábbi tanulóink is megkapják a hozzáférést az új anyagokhoz.

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni a tanfolyamon?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb SEO szakmai képzésben részesülj. Megtanulod a szükséges elméletet, és emellett gyakorlati tapasztalatot is garantálok – az én irányításom alatt. Mindent megkapsz, amire szükséged van, hogy piacképes keresőoptimalizáló szakemberként tudj működni, és ha látsz egy honlapot, akkor azt csuklóból tudd kezelni.

Nem tartok vissza tőled semmit! Én magam nem foglalkozom már ügyfél keresőoptimalizálással, tehát a legkisebb mértékben sem nézek rád konkurensként. Sőt – még az is lehet, hogy együtt fogunk tudni dolgozni.

Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt el tudj kezdeni dolgozni. Háromféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Saját keresőoptimalizáló vállalkozásba kezdesz.
 • SEO szakemberként elhelyezkedsz egy nagyobb vállalkozásnál – vagy a most is meglévő ilyen munkádat végzed hatékonyabban.
 • Ha “csak” a saját vállalkozásodban szeretnéd hasznosítani a képzés anyagát, akkor ez kiváló megoldás arra, hogy a későbbiekben ne függj egy SEO szakembertől sem, és tudd, hogy mit kell rajtuk számon kérni. Ráadásul profi módon, messze az átlag fölött keresőoptimalizáld a honlapjaidat!

A SEO szakember képzéssel kapcsolatban kiküldött felmérésünkre a többség (64,9 %) azt válaszolta, hogy havi 100 ezer és 500 ezer Forinttal magasabb jövedelemre számít a képzés elvégzése után. Ez évente 1.200.000 és 6.000.000 Forint!

Az igazság az, hogy én ugyan nem tudok garanciát vállalni a jövedelmedre (ahhoz dolgoznod is kell majd 🙂 ), de a SEO szakmába aki eddig belekezdett, mindenki azt tapasztalta, hogy inkább az elvárásaihoz képest több jövedelemre tett szert.

20 rendszeres ügyfelet egy SEO szakember képes szakmailag kezelni. Egy nagyon konzervatív árazással számolva (értsd: olcsó), havi 40.000 Ft-ot elkérve egy havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásért, ez havi 800.000 Ft bevételt jelent.

Egy éves adatfrissítés!

Mivel a képzés most indul először, ezért elképzelhető, hogy idő közben fogunk találni olyan dolgokat, amelyek kimaradtak, de hasznosak lehetnek a számodra.

Ezért neked, mint az első évfolyam résztvevőjének garantálom, hogy ha a tanfolyam indulását követő egy éven belül bármilyen új anyag megjelenik a tanfolyamon, akkor ahhoz te is teljes hozzáférést kapsz.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Szakmai gyakorlat – gyakorlati tudás

Nincs eredményes szakértő képzés szakmai gyakorlat nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! SEO szakember képzés nagy mértékben valós életbeli, éles szakmai gyakorlaton alapul. Vagyis a képzés elvégzésekor nem csak az elmélettel leszel tisztában, de megfelelő gyakorlatod is lesz.

Ráadásul kapsz még egy másik (szolgáltatói) nézőpontot is pluszban. A képzés során a tanulóknak létrehozott, titkos Facebook csoportban korábbi végzettjeink is segíteni fognak neked, akiket én képeztem ki SEO szakemberré. Többen ma már ebből élnek, és segíteni fognak neked abban, hogy „Szilágyi Balázs tanítványaként” hogyan tudsz elindulni és ott is maradni a keresőoptimalizálási szolgáltatói piacon.

A gyakorlati részt nem is egy, nem is kettő, hanem 5 különböző módon fogod megkapni:

 • Saját weboldalt fogsz indítani, felépíteni és felhozni a keresőoptimalizálás témájában az én szakmai segítségemmel, az első pillanattól.

  Ez a honlap a későbbiek során egyben ügyfeleket is hozhat neked! Sőt! Itt eleve egy olyan módszert mutatok neked az első pillanattól fogva, amivel nemcsak a leggyorsabban érheted el a keresőben a jó eredményeket, de szinte garantált, hogy nagyon hamar tudsz valóban ügyfeleket is szerezni!

  Megjegyzés: Ezt és a következő pontban írt honlapot bármilyen nyelven indíthatod. Én azonban csak magyarul, angolul vagy spanyolul fogok tudni neked ebben segíteni.

 • Egy másik saját weboldalt fogsz felhozni egy általad választott témában szintén a szakmai segítségemmel.

  A sikeres keresőoptimalizálás egyik alapja, hogy több honlapunk legyen. Ez így nagyon leegyszerűsített – a képzésen megtanulod, hogy miért és hogyan működik ez pontosan. Viszont legyen meg a gyakorlatod ebben az első perctől fogva! Ráadásul mivel te választod a témát, itt lesz a legkönnyebb tartalmat generálnod, eredményt elérned.

 • Éles ügyfél honlapok.

  Hogy 100%-os bizonyosságod legyen gyakorlati oldalon is, a képzésnek része, hogy konkrét, éles ügyfél honlapokon is dolgozz – amiben én segítek mentorként. Amennyiben igény van rá, tudunk segíteni éles megbízást segíteni, de a tapasztalatok szerint a képzés 5-6. hónapjára már mindenkinek vannak saját ügyfelei!

 • Mentorprogram a tanfolyam ideje alatt. Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. Meglesz a személyes telefonszámom, ha szükséged van rá, akkor bármikor hívhatsz és segítek, akár ügyfélszerzéssel kapcsolatos kérdésekben is (árazás, szerződések, problémás ügyfelek kezelése, ügyfelek megtalálása stb.).
 • 2 nap személyes találkozó. A képzéshez jár 2 teljes nap (nem egyszerre), Budapesten. Ez részben képzés, részben kis csoportos konzultáció, részben mastermind találkozó, ahol mindig rengeteg gyakorlati kérdés merül fel, amire választ kaptok. Amennyiben további évfolyamok is indulnak, az összes ilyen személyes képzésen részt vehetsz. Ez azt jelenti, hogy 5 év alatt akár 10 egész napos személyes találkozón jelen lehetsz.

A tanfolyam tematikája

Fontos! Följebb írtam, hogy mi a cél a tanfolyammal: hogy minden tudást megkapj, amivel én rendelkezem.

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban. De természetesen vannak olyan területek – például kulcsszókutatás –, ami itt csak egyetlen szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot kapsz majd benne.

Az összes anyagnál azt a nézőpontot fogod megtanulni, hogy hogyan alkalmazd azt bármilyen, idegen honlapnál is. Hogyan szúrj ki egy hibát, hogyan szúrd ki a legnagyobb eredményt hozó változtatást. Hogyan érd el, hogy “ránézésre” tudd, mit kell egy honlappal kezdeni.

 • A legfontosabb technikai elemek és használatuk. Title, meta leírás, cím, szöveg, h1-h6 elemek, url, oldalsáv, lábléc, aloldal és céloldal viszonya, domain, aldomain, horgonyszöveg, duplikáció, strukturált adatok, nofollow linkek, átirányítások, rel canonical, hreflang, legfelsőbb szintű domainek viselkedése stb.
 • A honlap témája. Mit jelent ez pontosan, hogyan állítsd be egy idegen honlapnál, hogyan szúrd ki a hibákat és hogyan érj el akár pusztán ezzel sokszoros növekedést az ügyfeleidnél.

  Megjegyzem, főleg indulásnál én ezzel tudtam aratni. Nem egy ügyfél kétséggel ugyan, de megbízott a keresőoptimalizálással. Aztán adtam nekik 5 javaslatot, és megsokszoroztam a látogatottságukat, sokszor nem létező helyekről az első oldalra hoztam őket egy-egy kulcsszóra csupán ezzel a technikával.

 • Search Console (webmestereszközök) használata SEO szakemberként
 • Kulcsszókutatás.
 • WordPress alapok. Képes leszel egy WordPress honlapot összerakni és beállítani SEO szempontból. Erre szükséged lehet később ügyfeleknél is és a saját honlapjaidnál is.

  Teljesen mindegy, mit gondolsz a WordPressről. Ha jó szakember szeretnél lenni, akkor ismerned kell a valóban működő technikákat. És jelenleg a WordPress egy működő technika.

  Egyrészt az ügyfeleid legalább felének WordPress honlapja lesz. Tehát tudnod kell beállítani. Másrészt ez az a rendszer, amivel a semmiből, 1-2 óra alatt képes leszel majd honlapokat létrehozni, amelyeket például linkelésre tudsz használni.

 • Mi kell a Google-nek? Itt egy olyan nézőpontot fogok neked átadni, amit soha sehol senkinek nem tanítottam, és a programozói múltamból hozom.

  Ez nagyon sokszor segít abban, hogy egy helyzetben azonnal meglássam, hogyan reagál a Google, és például mi lehet igaz vagy nem igaz a SEO-val kapcsolatban felröppenő rémhírekből.

 • Szövegírás. Nem szeretném itt részletezni, ez önmagában egy hatalmas téma. De képesnek kell lenned mindig, minden helyzetben, minden egyes kulcsszóra tökéletes szöveget írni. Ezt fogod megtanulni és begyakorolni!
 • Kategorizálás, gyűjtő oldalak használata. Innentől nem részleteznék minden egyes pontot. Lehet, hogy csak néhány szó, de a teljes területet meg fogod ismerni és képes leszel a gyakorlatban alkalmazni!
 • Webáruházak keresőoptimalizálása.
 • Több nyelvű tartalmak kezelése.
 • Közösségi média és keresőoptimalizálás viszonya.
 • Linképítés. Mikor milyen linkeket építs az ügyfeleidnek. Saját “linképítő” honlapok használata, ezek kiépítése. Ez az érték önmagában visszahozhatja neked a képzés árát.
 • Hibakeresés. Hirtelen visszaesés és lassú csúszás kezelése.
 • Egyedi trükkök. Ezt nehéz lenne felsorolni, itt összeszedek és átadok minden trükköt, amit az elmúlt 7 év során alkalmaztam és alkalmazok.
 • SEO stratégia kialakítása. Igazából akkor leszel jó szakember, ha ránézel egy honlapra, és akár 20 másodperc alatt te már pontosan tudod, hogy az ügyfélnek mit kell csinálnia a következő egy évben.

  Ez a szint elérhető, bár nagyon sok gyakorlással és szakmai tapasztalattal. De én megmutatom neked, hogy mik azok a pontok, amelyekre egy ilyen stratégia kialakításánál és egy ilyen “20 másodperces” átnézésnél figyelned kell.

 • Teljes SEO elemzés szolgáltatásunk nyújtása. Ezt a szolgáltatást, amíg én is keresőoptimalizáltam, 199.390 Ft-ért (157.000 Ft + ÁFA) adtuk, és rengeteg honlapot hoztunk fel vele a semmiből. Ezt a szolgáltatást végzett SEO szakember tanítványom most már bruttó 275.000 Ft-ért csinálja. Te is pontosan megtanulod nyújtani ezt a szolgáltatást, még a hozzá tartozó sablont (amiben az ügyfélnek készített javaslatokat írtuk) is megkapod.
 • Havidíjas szolgáltatás nyújtása. Megtanulod, hogyan kezeld szolgáltatás és kommunikáció szinten azt az ügyfelet, aki havidíjas szolgáltatást vásárol nálad.

  Hogyan érd azt el, hogy már az első hónaptól kezdve lásson eredményt, hogy a lehető legtöbbet megkapja tőled, de mégse érezze azt pár hónap után, hogy most már nem tudsz neki többet adni. Ennek megvan a módja a kommunikációban és a szolgáltatás nyújtásában. Ez a tudás aranyat érhet számodra, hiszen igazából egy SEO vállalkozás legnagyobb és legstabilabb bevétele a havidíjas megbízásokból jön.

 • Ügyfélkezelés alapok.

  Hogyan szúrd ki már ajánlatkéréskor, hogy ki lesz a jó ügyfél, és ki lesz a problémás. Hogyan szúrd ki azokat a honlapokat, amelyeket nem szabad elvállalni, mert rengeteg munkád megy majd bele és nem lesz sok eredmény. Hogyan érd el, hogy valóban eredmény legyen az ügyfélnél – tehát soha ne kelljen magyarázkodnod amiatt, hogy pontosan mit csináltál.

 • Megtanulod a tudásod folyamatos frissítést. Ezt hívhatod önfejlesztésnek, továbbfejlődésnek, továbbtanulásnak, a legjobb források ismeretének, ugyanarról beszélünk.

  A SEO egy folyamatosan változó terület. Amikor elvégzed a tanfolyamot, képes leszel hatékonyan szolgáltatni, de folyamatosan képben kell lenned, ha igazán jó szakember szeretnél lenni. Megmutatom neked, hogy én hogyan frissítem a tudásomat, hogyan vagyok mindig naprakész anélkül, hogy erre túl sok időt szánnék. Arra is megtanítalak, hogy hogyan szúrd ki a rengeteg SEO hír és információ közül azt, ami csak álhír – vagy legalábbis nem leszel tőle hatékonyabb –, és ami viszont valóban szükséges ahhoz, hogy naprakész maradj.

 • Angol nyelvű keresőoptimalizálás különbségek. (Ezt az egy részt kihagyhatod majd, ha nem szeretnél angol nyelvterületen dolgozni.)

  A SEO alapjai ugyanazok nyelvtől függetlenül, tehát amit megtanulsz a tanfolyamon azt más nyelven is tudod hasznosítani. Van azonban néhány különbség – például a kulcsszókutatásban, a helyi kulcsszavakban – a magyar és angol nyelvű keresőoptimalizálás között. Ezeket fogjuk átvenni.

 • Saját szolgáltatásaidnak és áraidnak a kialakítása. Mielőtt elengedném a kezed, segítek véglegesíteni azokat a SEO szolgáltatásaidat és áraidat, amelyekkel el tudsz indulni és bevételt tudsz szerezni.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával. Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. És mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva

“Én úgy álltam neki ennek a tanfolyamnak, hogy nagyon kevés képzettségem volt ezzel kapcsolatban. Gyakorlatilag a nulláról épített fel ebben a külön szakmában. Egy teljesen átfogó és borzasztóan részletes tudást adott. Nemcsak elméleti, hanem gyakorlatias tudást is adott, ami rendkívül fontos. A tanfolyam alatt, pár hónap után már tudtam ügyfeleket vállalni, hitelesen tudtam képviselni a keresőoptimalizálás szakmát.”

Ferge Balázs

“Én 2014-ben voltam nála először tanfolyamon, azóta össze se merem számolni, mennyit költöttem nála. De minden fillérje megtérült. Az én mobilos vállalkozásom kizárólag a tőle tanult módszerekkel szerzi az ügyfeleket, nem költök semmilyen más marketingre. Rajtam kívül még négy embernek adok munkát, és van egy fizikai boltom is, amit ez kitermel. Ha csak az befolyásol a döntésben, hogy elég jó-e a tanfolyam, ne gondolkozz tovább, hanem vágj bele! Nem fogsz csalódni. Ráadásul még pénzvisszafizetési garanciát is vállal.”

Csernai Kata

“A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják. Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

A SEO szakember képzés menete

A SEO szakember képzés összesen 6 hónapos, intenzív tanagyag. A képzést teljes mértékben online végezheted, bárhonnan, bármikor. A képzés ajánlott ideje 6 hónap, de a saját tempódban haladhatsz. A képzés teljes anyaga készen van, tehát akár gyorsabban, akár lassabban is végezheted – rajtad áll. Mi nem vesszük el a hozzáférésedet, az anyagokat később is és bármeddig megnézheted.

Minden hónap önálló tananyag, amelyet elméleti és gyakorlati tudáspróba követ. Tehát a képzés alatt nem csak az elméletet sajátítod el és gyakorlatot szerzel, de garantáltan 100%-os tudásod lesz már menet közben is.

Talán tűnhet furcsának ez a fajta hozzáállás az iskolarendszerünk ismeretében. De nekem nem az a célom, hogy végignyomjalak egy érthetetlen képzésen, hogy legyen egy papírod. Én garantálni szeretném azt, hogy 100%-os, biztos elméleti és gyakorlati tudással végzed el ezt a tanfolyamot. Ezért ha menet közben kiderül, hogy valami nem teljesen OK, akkor én nem a morcos tanító leszek, aki 1-est ad, hanem a mentorod, aki segít a hiányzó tudást elsajátítani.

A képzés anyagai a következőből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is, és mindenhol van kérdezési lehetőséged. 264 részletes videó és egyéb tananyag, egyenként 5-30 percesek – több 10 órányi oktatási anyag érthetően.
 • Személyes találkozó. 2 teljes nap (nem egyszerre), Budapesten. Ez részben képzés, részben kis csoportos konzultáció, részben mastermind találkozó. Amennyiben további évfolyamok is indulnak, az összes ilyen személyes képzésen részt vehetsz. Ez azt jelenti, hogy 5 év alatt akár 10 egész napos személyes találkozón jelen lehetsz.
 • Gyakorlati feladatok. Erről följebb már írtam részletesebben, a képzés során végig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy konkrét gyakorlatod legyen éles honlapokon.
 • Személyes konzultáció. Erről is írtam feljebb. Meglesz a személyes telefonszámom, amin bármikor hívhatsz, amikor szükséged van rám.
 • Tudáspróba. Minden hónap anyaga után van egy tudáspróba, ami biztosítja, hogy pontosan fogod tudni alkalmazni gyakorlatban is a tudást. Ez áll egyrészt egy kitöltendő feladatsorból, másrészt a gyakorlati feladataid haladásának kiértékeléséből.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez exkluzív anyagokat, 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt is a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam hallgatóinak. Így más, haladó szakemberekkel leszel képes a szakmai kapcsolatot tartani, véleményt cserélni, közös linkeket építeni. Itt rajtam kívül 46 korábbi tanfolyam résztvevő tapasztalataival is gazdagabb lehetsz. Erős szakmai csoport, SEO-val folyamatosan foglalkozó szakemberekkel.

Mi az, amire pluszban készülnöd kell?

Lesz némi plusz költséged, amit nem nekem fogsz fizetni, és indulásnál havi pár ezer forint lesz. Kell ugyanis, hogy legyen egy lehetőleg profi tárhelyed, amit nem szabad megspórolnod, illetve legalább egy saját domained (gyakorolni és a saját honlapodat felépíteni). Ne aggódj, ezek kiválasztásában segítek.

A képzés időpontja

A 2020-as évfolyam 2020. április 1-én indul. Évente csak egyszer szoktuk kihozni.

A képzés ajánlott ideje 6 hónap, de a saját tempódban haladhatsz. A képzés teljes anyaga készen van, tehát akár gyorsabban, akár lassabban is végezheted – rajtad áll. Mi nem vesszük el a hozzáférésedet, az anyagokat később is és bármeddig megnézheted.

A 6 hónap tananyagában mindegyik hónap végén tudáspróba van. A tudáspróba célja, hogy 100%-ban és gyakorlatban is alkalmazni tudd a megszerzett SEO tudást. A következő hónap anyagához csak a sikeres tudáspróba elvégzése után adjuk meg a hozzáférést.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nem csak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami kifejezetten azzal a céllal képez keresőoptimalizáló szakembereket, hogy aztán ügyfeleknek tudjanak szolgáltatni.

Magyarországon nem szokás az állásajánlatokhoz bérezést kiírni, ezért csak tippelhetünk erre. De engem kerestek már meg konkrét állásajánlattal korábban, kérdés nélkül havi félmillió fölötti fizetést + juttatásokat ajánlottak. Tehát nagy valószínűséggel ilyen jövedelmet egy gyakorlattal rendelkező SEO szakember el tud kérni. És ami a legfontosabb, egy jó SEO szakember egy nagy cégnek ezt képes meg is termelni, tehát sosem lesz érdekük elküldeni!

Jelenleg londoni munkavégzésre évi 25.000 és 45.000 Angol Font közötti állásajánlatokat találni az interneten. Ez 9 millió és 16 millió Forint közötti éves bér. London még mindig az EU, vagyis ha tudsz angolul, akár ott is elhelyezkedhetsz. És hidd el, egy ilyen kurrens szakmában külföldön is bármikor szívesen látják a munkavállalókat!

Ha vállalkozásként dolgozol majd, és ügyfeleket szerzel, akkor a fenti konzervatív számításomban leírtam, hogy 800.000 Ft-ot könnyen meg kell tudnod keresni havonta.

Vagyis ezt a képzést akár árazhattam volna sok millió Forintra – egy éven belül megkeresed az árát. Lehet, hogy fogom is a következő évfolyamokban, hiszen nem sok átlagos, hanem inkább kevés, de kiváló szakembert szeretnék képezni!

De nem áraztam tízmillió Forintra, vagy 5 millió Forintra, de még 2 millióra sem! Az árat úgy határoztam meg, hogy ha tényleg szeretnéd a SEO szakmát megtanulni, akkor te is ki tudd fizetni! Ráadásul még részletfizetési lehetőséget is adok!

SEO Mesterképzés ára

 • SEO Mesterképzés ára egyben befizetve: bruttó 1.270.000 Ft (1.000.000 Ft + ÁFA).
 • Havi törlesztés lehetséges (6 alkalom), bruttó 228.600 Ft (180.000 Ft + ÁFA).
 • Regisztrált VIP ügyfeleinknek SEO Mesterképzés ára egyben befizetve: bruttó 1.016.000 Ft (800.000 Ft + ÁFA).
 • Regisztrált VIP ügyfeleinknek havi törlesztés (6 alkalom): bruttó 177.800 Ft (140.000 Ft + ÁFA).

A pénz beérkezése után rögtön egyeztetünk egy konzultáció időpontot. Kapsz ugyanis egy 30 perces Skype konzultációt velem még a tanfolyam előtt, merre, hogyan lesz érdemes elindulnod a képzés során.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért és a profitodért! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz SEO szakemberként keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb szakmájának, a keresőoptimalizálásnak a végzéséhez szükséged van.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel, hogy a szakmai hitelességed, az ügyfélkörödet kiépítsd, az ügyfeleidet kiszolgáld!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Jelentkezz most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.