Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

Hogyan tudsz látogatókat és vevőket szerezni a Pinterestről?

↓ Érdekel a válasz? Olvass tovább

Látogatószerző Pinterest online videótanfolyam

Mi a baj a Pinteresttel?

A legtöbb magyar vállalkozó nem használja a Pinterestet. Fogalma sincs, hogyan szerezhetne több látogatót az oldalára a segítségével.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … nem hallottál még a Pinterestről, és nem használod semmire
 • … láttál már néhány Pinterest fotót, de nem tudod hogyan lehetne ez a hasznodra, ha Te is kitennél fotókat.
 • nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt egy újabb közösségi média felülettel babrálva.
 • … tudod, hogy egyre népszerűbb a Pinterest, de fogalmad sincs, hogyan és mire használhatnád.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak 2019-ben szükségük van ahhoz hogy több látogatót és így több vevőt szerezzenek a Pinterest segítségével.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Pinterest online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni ezt a közösségi média felületet is!

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált képzést a vevőszerző “pinnelésről”. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit tartalmaz a Látogatószerző Pinterest tanfolyam?

 • A Pinterest fiók pontos beállítása. Hogyan állítsd be a Pinterest fiókodat, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni belőle. Lépésről lépésre, könnyen követhető videóban mutatok be mindent! (Megjegyzés: egyáltalán nem mindegy, hogy milyen fiókot indítasz és hogyan állítod be, ez jelentősen befolyásolhatja a későbbi eredményeidet!)

 • Pinterest analitika és használata. Ha jól be van állítva a Pinterest fiókod (amit ezen a tanfolyamon megtanulsz), akkor a Pinterest zseniális analitikákat ad, ráadásul magyarul. Ezeket fogod megtanulni, hogy melyik mit jelent, és hogyan tudod ezt felhasználni a nagyobb siker érdekében.
 • Passzív látogatói forrás kialakítása. Avagy a Pinterest az a közösségi média, ami a legjobban hasonlít a keresőhöz: elég egyszer dolgozni vele, mégis rendszeresen, napról napra hozza majd neked a látogatókat. Hogyan lehetséges ez, és mit kell hozzá pontosan tenned.
 • A legmegdöbbentőbb adat a Pinterestről! Mivel képekről van szó, azt hihetjük, hogy csak profi fotósok zseniális képeinek van itt bármi esélye. Épp ellenkezőleg! Ez a képem például több, mint 700 megosztást kapott, pedig elég távol áll a profi képtől. Meg fogod tanulni és érteni, hogy miért van ez, és hogy hogyan használd a saját előnyödre!
 • Mit tegyél, ha nincsenek képeid? A Pinterest egy képmegosztó felület, jogosan merülhet fel benned a kérdés: mit tegyek, ha nekem nincsenek képeim? Meg fogsz lepődni, milyen zseniális és egyszerű módszereket fogok neked megmutatni, amiket bármilyen területen tudsz használni, hogy saját képeid legyenek, amiket szívesen osztanak meg a Pinteresten. Jó hír: hidd el, ezt akkor is szeretni fogod, ha semmi érzéked nincs a képekhez, és most el sem tudod képzelni, hogy mit tudnál te kirakni a Pinterestre a saját témádban. (Csak hogy értsd, mi most kezdjük el az online marketing témájú Pinterest fiókunkat építeni, mit lehet ennél nehezebb képekkel illusztrálni?)
 • Két egyszerű tipp a honlapodhoz. Két egyszerű, ingyenes tippet mutatok majd a honlapodhoz, amivel könnyen segítheted a Pinterestes jelenlétedet, javíthatod a számaidat. A Pinterest algoritmus. Pontosan megismered, hogy hogyan működik a Pinterest algoritmusa, ami a képeket a felhasználóknak megmutatja. Hogyan lehetséges az, hogy egy közösségi média felületen csak egyszer kell dolgozni, mégis folyamatosan hozza a látogatókat?!
 • Pinterest keresőoptimalizálás. Igen, a Pinteresten belül is lehetséges a keresőoptimalizálás. Sőt, ez az egyik alapja annak, hogy passzív módon tudj látogatókat szerezni. A jó hír: ez nagyon egyszerű. Egy olyan, azonnal alkalmazható módszert mutatok neked, amivel már aznap el tudsz kezdeni sikeres Pinterest kampányt összerakni!
 • Pinterest és keresőoptimalizálás. Ez nem ugyanaz, mint az előző pont. Itt pedig azt fogod megtanulni, hogy egy sikeres Pinterest fiók hogyan tud hozzájárulni ahhoz, hogy a Google-ben is jobban szerepeljen a honlapod!

Mire képes a Pinterest?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam hogyan posztolj képeket egy fotómegosztón.

  Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a Pinterestet arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.

  Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a Pinterestet annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

  Nagyjából egy évvel ezelőtt hoztunk létre, kísérleti jelleggel egy Pinterest fiókot. Néhány napot dolgoztunk vele – pontosan azt végeztük el, amit neked ezen a tanfolyamon megtanítok. Azóta egyáltalán nem foglalkoztunk vele, fél évig be sem léptünk. Az eredmények magukért beszélnek! Más közösségi média felületekkel (pl. Facebook) ellentétben a jól összerakott Pinterest fiók akkor is hozza az erdeményeket és látogatókat, ha nem foglalkozol vele.

 • Jelenleg havonta 101.200 emberhez jutunk el, akik közül 5500-at valamilyen módon meg is mozgatunk (lájkol, képet ment, kattint) úgy, hogy 13 hete rá sem néztünk.
 • Pinterest statisztika - Rántott hús wokban
 • A két honlapunkra az elmúlt hónapban 4.800 valódi érdeklődő jött 6.096 alkalommal a Pinterestről anélkül, hogy ezért bármit tettünk volna (passzív látogató forrás -> passzív jövedelem). Ez napi átlag 203 látogató “csak úgy”. Te mit adnál érte, ha mutatnék egy megoldást, amivel hasonló nagyságrendben szerezhetsz valódi, célpiacról érkező látogatókat ráadásul úgy, hogy csak egyszer kell vele dolgoznod?

 • Jó helyezéspéldák Rántott hús wokban

  Jó helyezés példák Kemény Tojás

 • Az egyik ügyfelünk, Kovács Róbert elvégezte és alkalmazta a Látogatószerző Pinterest tanfolyamomon tanultakat. Másfél hónappal a Pinterest oldala elindítása után örömmel küldte az alábbi adatokat.

 • ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
  GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
  KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

  Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

  “Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával. Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

  Varga Éva
  valodiertek.hu

  “…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

  Baji Angéla
  www.interjuramegyek.hu

  “A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

  Korfanti Gábor

  “Amikor megvettem a tanfolyamot, (…) nagyon tetszett, részletesnek és érthetőnek találtam.”

  Dancsokné Jusztin Ágnes
  spanyolozzotthonról.hu

  “…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

  Szklenár Ferenc

  “Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

  R.A.

  ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
  GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
  KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

  Jöjjön az ára

  Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

  Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, egy felkészült online marketinges tudásánál is többet kapsz belőle ezért elkérhetnék érte akár százezer forintot.

  De nem teszem! Nem kérek érte 100.000 Ft-ot, sem 50.000 Ft-ot, de még csak 30.000 Ft-ot sem.

  Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen!

  Az ára: bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA)

  Ha VIP Klub tag vagy, akkor számodra a képzés ára most bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA).

  Garantáltan?

  Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad az emailjeimet, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

  Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

  Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

  Elégedettségi garancia

  Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

  • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
  • Küldök egy proforma számlát, ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
  • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra.
  • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és a hozzáférést a tanfolyamhoz.
  • Ezután pedig bárhol, bármikor és bármennyiszer megnézheted a videókat, a hozzáférésedet nem vesszük el!

  KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.