Online WordPress Tanfolyam

Tanulj meg te is profi saját honlapot készíteni a WordPress használatával – lépésről lépésre, akár a nulláról!

WordPress 2018

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • szeretnél végre egy profi saját honlapot, százezres vagy milliós költségek nélkül
 • … hallottál már a WordPressről, de azt sem tudod, hogy állj neki
 • … szeretnéd lépésről lépésre, akár a nulláról megtanulni a WordPress kezelését
 • … nem tudod, hogyan válassz sablont
 • … fogalmad sincs, hogyan szabd testre a sablonodat
 • nem érted a WordPress beállításokat, kategóriákat, címkéket, oldalakat, bejegyzéseket…
 • … szeretnél több szolgáltatást nyújtani, több terméket eladni, ehelyett egy honlap bütykölgetésével töltöd az idődet, sokszor haszontalanul

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, és elkészítettem az Online WordPress Videótanfolyamot, ami most végre választ ad a kérdéseidre, és megoldást a WordPress-szel kapcsolatos problémáidra.

Figyelem! Ez az online végezhető képzés a nagysikerű Online WordPress Tanfolyamom 2.0 kiadása!!!

Érthető, lépésről lépésre végigvezetett videókon mutatom be neked a WordPress telepítését, beállítását, és használatát. Az egészen kezdőtől a haladó szintig, amikor már arra koncentrálunk, hogy hogyan tudsz több vevőt és több bevételt szerezni a WordPress honlapoddal. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb (lásd az EXTRÁ-kat).

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Mit tartalmaz az Online WordPress Tanfolyam?

Az Online WordPress Tanfolyam két részből áll. Az első rész külön is megvásárolható, hogy tényleg ne terheljelek azzal az információval, amire neked nincsen szükséged!

 1. Az első részben megtanulod, hogyan kell nekiállni, elindítani és felépíteni egy WordPress honlapot, akár a nulláról. Már itt működő, profi saját honlapot fogsz tudni készíteni!
 2. A második részben haladó anyagokat kapsz (lásd lejjebb a részleteket). Ezen kívül rengeteg, azonnal alkalmazható online marketing tippet, és letölthető anyagokat.

WordPress 2.0 változat

A most rendelhető Online WordPress Tanfolyam már a frissített WordPress bemutatásával készült. Tartalmazza többek között a Gutenberg bővítmény használatát (vagy akár profi kikapcsolását), a legfrisebb ajánlott sablonokat és bővítményeket.

A tanfolyam nagy részét újra vettük (2019-ben), már a mai tudásommal. Akkor is tudok segíteni, ha a képzés valamelyik korábbi verziója már megvan. Ráadásul ebben az esetben 50%-os kedvezményt biztosítunk, lásd lejebb az áraknál.

Mit fogsz megtanulni az Online WordPress Tanfolyam első részében

 • Hogyan telepíts és indíts el egy WordPress honlapot

  Ez akkor is tud segíteni, ha van már WordPress honlapod, de elakadtál.

 • Hogyan válassz sablont

  Mik azok a szempontok, amikre a WordPress sablonok kiválasztásakot igazán figyelned kell. A célunk az, hogy több látogatót és több vevőt szerezzünk neked. Sőt, még konkrét sablonokat is fogok neked ajánlani, amikkel öröm dolgozni.

 • Meg fogod tanulni, hogy miért előrébbvaló mindennél a honlapod tartalma, és hogy hogyan hozz létre tartalmat a WordPressben. Ez rendkívül fontos, ugyanis ha ezt a pontot kihagyod, akkor igazából annak sincs értelme, hogy honlapod legyen!

  KÖZKÍVÁNATRA: reszponzív videó tartalom létrehozása és publikálása WordPressben, akár jelszóval védve!

 • A WordPress felépítése, a különböző elemek használata

  Ilyen például a menü, az oldalsáv vagy a lábléc elemek. De meg fogod érteni azt is, hogy mi a különbség a bejegyzések és az oldalak között, és melyiket mire használd.

 • A 15 leghasznosabb WordPress bővítmény

  Tesztelt, biztonságos és hasznos bővítmények, hogy teljesen kihasználd a WordPressben rejlő lehetőségeket.

  Ízelítő, hogy miket fogunk venni a telepítéstől a beállításig: GDPR kompatibilitás, SEO bővítmény, Átirányítások, Bejegyzések Duplikálása, Analytics kód profi beillesztése, Google címkekezelő használata, WordPress gyorsítása, Adatbázis optimalizálása, Profi űrlap létrehozása előzetes tudás nélkül…

 • WordPress honlap biztonsága

  Biztos hallottál már WordPress oldalak feltöréséről, talán tapasztaltad is a saját károdon. Én most nagyon egyszerű, azonnal megvalósítható tippeket adok neked, amelyekkel minimálisra tudod csökkenteni a WordPress honlapod feltörésének kockázatát.

 • Hogyan frissítsd profin a WordPress honlapod

  …és mit tegyél, ha esetleg minden elővigyázatosság ellenére mégis elszállna a honlapod.

 • Hogyan magyarítsd bármelyik sablont vagy bővítményt
 • Hogyan cserélj le egy WordPress sablont
 • Kategóriák és címkék használata

  Végre érthetően elmagyarázza valaki, hogy hogyan használd profin a WordPress kategóriákat és címkéket!

Mit fogsz megtanulni az Online WordPress Tanfolyam második részében

Ezekben a videókban egyrészt haladóbb WordPress beálíltásokat mutatok be – bizonyos esetekben akár a fájlokba is bele kell nyúlni. De ami még fontosabb, végigvesszük azokat a technikai elemeket, amikre szükséged lehet, ha több vevőt és több bevételt szeretnél a WordPress honlapoddal.

 • WordPress honlap költöztetése más címre

  Ráadásul úgy, hogy a kereső (Google) is szeresse.

 • Hogyan szabd testre a sablonodat

  Haladó beállítások, ha hajlandó vagy egy kicsit belenyúlni a fájlokba is.

 • Hogyan tedd mobilbaráttá a honlapod

  Biztos te is hallottál róla, hogy a Google mostanában rászállt azokra a honlapokra, amelyeknek nincs mobilbarát verziója. Ha nálad is ez a helyzet, akkor itt a megoldás.

 • Bevételtermelés reklámfelülettel

  A leggyorsabb pénzbevétel minden honlapnál a felület eladása. Ebből nem lesz sok pénzed, de azonnal tud hozni valamennyit.

 • Szolgáltatás értékesítése

  Milyen technikai eszközökre, beállításokra, bővítményekre van szükséged, ha szolgáltatást akarsz hatékonyan értékesíteni WordPress honlap segítségével.

 • WordPress webáruház

  Nem mindenki tudja, de a WordPreesshez telepíthető egy teljesen ingyenes, és nagyon profi webáruház motor. Ráadásul az én tapasztalatom szerint minden magyar dobozos megoldásnál jobban keresőoptimalizálható.

 • Digitálisan letölthető anyagok értékesítése

  Hogyan tudsz WordPress oldallal például egy pdf ebookot, vagy hangfájlt pénzért, biztonságosan értékesíteni.

 • Csak regisztrált tagoknak elérhető tartalom

  Amikor azért kérhetsz pénzt, hogy valaki zárt tartalmadhoz férhet hozzá. Megmutatom neked a teljes megoldást, amit mi alkalmazunk például az online tanfolyamaink hallgatóinál. Vagyis látni fogod, mi van a háttérben amögött, ahogy te a videókat egy zárt rendszerben nézed, és akár te magad is meg fogod tudni ezt csinálni.

 • Gutenberg szerkesztő profi kikapcsolása

  Ha téged is idegesít az új, Gutenber szerkesztő (WordPress 5.0-tól), akkor megmutatom neked, hogyan tudod profin és biztonságosan kikapcsolni, és a régi szerkesztőfelületet használni!

Extra!

Ismersz, és tudod azt is, mindenem, hogy hatékony segítséget és valódi eredményeket adjak a vállalkozóknak, így neked is.

Ajándékba adok neked a második részhez 4 olyan azonnal használható extra elemet, amit csak le kell töltened és be tudsz rakni a WordPress oldaladba, és mind a jobb eladásban segít neked.

 • Az első ajándék egy feliratkoztató oldal sablon. Nem fogod végre azért elveszíteni a feliratkozóidat, mert elkattintgatnak a menüben vagy az oldalsávban. Sőt, még azt is megmutatom, hogy mi a csuda haszna van ennek a centiméter szalagba tekert banánnak, és hogyan tudod még ezzel is növelni a feliratkozók arányát.
 • Behúzó oldal minta centiméterbe tekert banánnal
 • Kapsz még két banner kódot is ajándékba. Ezekkel akár fizetett hirdetést, akár saját reklámot tudsz kitenni. Az egyikkel oda szúrod be a tartalomba a reklámot, ahová szeretnéd, a másikkal pedig azt tudod megoldani, hogy mondjuk mindig a negyedik vagy tizedik bekezdés után jelenjen meg egy saját vagy fizetett bannered, anélkül, hogy a tartalomba bele kellene nyúlnod.
 • De talán mind közül a legértékesebb ajándék az értékesítési oldal sablon. Mit gondolsz, hány vásárlót veszítesz el csak azért, mert érdekli ugyan az ajánlat, de még elkattintgat a menüpontok között, amit a sablonok többségénél sajnos nem tudsz levenni. Utána pedig talán már soha nem talál vissza az ajánlatodhoz. Ennek most vége. Ha nem tudsz vagy nem akarsz belenyúlni a sablonod kódjába, akkor ezt a reszponzív, mobilbarát értékesítési oldalt bármikor, bármilyen WordPress sablonban azonnal alkalmazni tudod.
 • Sales sablon minta

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Ez a tanfolyam volt az, ami elinditotta bennem a vallalkozo szellemet. Ezt kovette az Online vallalkozo tanfolyam. Azota keszitettem egy par weboldalt. Ezuton mondok koszonetet es ajanlom mindenkinek akit erdekel ez a tema.”

M.A.

“Sok gyakorlati tipp. Saját tapasztalataid alapján összeállított tananyag. Átlátható és átlag honlaptulajdonosként is jól érthető, azonnal hasznosítható ismeretek.”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

“…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

“Tisztelt Szilagyi Balazs Ur!

Eloszor is koszonetet kell mondjak Onnek es a szerencsemnek, hogy erre a tanfolyamra ratalaltam, mert ez annyira megvaltoztatta a velemenyem es az elkepzelesemet, hogy a meglevo honlapomat ujbol kezdtem csinalni, igyekezve minel tobbet felhasznalni az On tanacsaibol.

Meg egyzer koszonom, es tovabbi jo munkat kivanok!

Amennyiben meg hasonlo temaju tanfolyamot indit, szivesen kovetem Ont.”

M.A.J.

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 500.000 Ft-ot, sem 200.000 Ft-ot, de most még csak 100.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

Az első rész külön is megrendelhető, ennek árabruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA).

Az első és második rész egyben bruttó 74.930 Ft (59.000 Ft + ÁFA).

Kiértesített VIP tagjainknak az első rész bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA), az 1-2. rész bruttó 59.690 Ft (47.000 Ft + ÁFA).

VÁRJ! VIP KLUB tagságot szerezhetsz!

Amennyiben megvan neked a WordPress SEO tanfolyamunk mindkettő része, és most a WordPress tanfolyam mindkettő részére jelentkezel, akkor VIP Tagságot adunk.

Ez nem minden!
Megvan neked a Online WordPress Tanfolyam korábbi változata?

Ha már megvan az Online WordPress Tanfolyam valamelyik korábbi változata, akkor a fenti árakból még további 50% kedvezményt kapsz!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát, és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután pedig bárhol, bármikor és bármennyiszer megnézheted a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

  Jelentkezem az Online WordPress Tanfolyamra

  • Ha már megvan a tanfolyam korábbi változata, 50% kedvezmény

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!

  Számlázási adatok  Megvan az Online WordPress Tanfolyam korábbi változata (50% kedvezmény)


  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.