Új 2018-as frissített változat!

Akcióban 2018.10.12-ig!

Tudod mi a legnagyobb probléma a WordPress-szel?

Nézd meg a videót!

Miért nehéz a WordPress?

A WordPress-szel kapcsolatban sokszor elhitetik veled, hogy akkor is egy csili-vili honlapot tudsz villámgyorsan összerakni, ha egyáltalán nem értesz az egészhez.

Ráadásul kinek van manapság arra ideje, hogy ennyi adatot böngésszen?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … azt sem tudod, hogy állj neki
 • … nem tudod, hogyan válassz sablont.
 • … fogalmad sincs, hogyan szabd testre a sablonodat.
 • … szeretnél több szolgáltatást nyújtani, több terméket eladni, ehelyett egy honlap bütykölgetésével töltöd az idődet, sokszor haszontalanul..

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, és elkészítettem az Online WordPress Videótanfolyamot, ami most végre választ ad a kérdésdeidre és megoldást a WordPress-szel kapcsolatos problémáidra.

Érthető, lépésről lépésre végigvezetett videókon mutatom be neked a WordPress telepítését, beállítását, és használatát. Az egészen kezdőtől a haladó szintig, amikor már arra koncentrálunk, hogy hogyan tudsz több vevőt és több bevételt szerezni a WordPress honlapoddal. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb (lásd az EXTRÁ-kat).

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Mit tartalmaz az Online WordPress Tanfolyam?

Az Online WordPress Tanfolyam két részből áll. Ez a két rész külön-külön megvásárolható, hogy tényleg ne terheljelek azzal az információval, amire neked nincsen szükséged!

 1. Az első részben megtanulod, hogyan kell egyáltalán nekiállni, és elindítani egy WordPress honlapot.
 2. A második részben haladó anyagokat kapsz, és ami még fontosabb, rengeteg azonnal alkalmazható online marketing tippet, és letölthető anyagokat (pl. sales oldal – lásd lejjebb).

Néhány részlet az Online WordPress Tanfolyam első részéből

 • Hogyan állj neki és indíts el egy WordPress honlapot

  Ez akkor is tud segíteni, ha van már WordPress honlapod, de elakadtál.

 • Hogyan válassz sablont

  Mik azok a szempontok, amikre a WordPress sablonok kiválasztásakot igazán figyelned kell. A célunk az, hogy több látogatót és több vevőt szerezzünk neked. Sőt, még konkrét sablonokat is fogok neked ajánlani, amikkel öröm dolgozni.

 • Meg fogod tanulni, hogy miért előrébbvaló mindennél a honlapod tartalma, és hogy hogyan hozz létre tartalmat a WordPressben. Ez rendkívül fontos, ugyanis ha ezt a pontot kihagyod, akkor igazából annak sincs értelme, hogy honlapod legyen!

  KÖZKÍVÁNATRA: videó tartalom létrehozása és publikálása WordPressben, akár jelszóval védve!

 • A WordPress felépítése, a különböző elemek használata

  Ilyen például a menü, az oldalsáv vagy a lábléc elemek. De meg fogod érteni azt is, hogy mi a különbség a bejegyzések és az oldalak között, és melyiket mire használd.

 • A 15 leghasznosabb WordPress bővítmény

  Szerintem ezeket érdemes használnod ahhoz, hogy teljesen kihasználd a WordPressben rejlő lehetőségeket.

 • WordPress honlap biztonsága

  Biztos hallottál már WordPress oldalak feltöréséről, talán tapasztaltad is a saját károdon. Én most nagyon egyszerű, azonnal megvalósítható tippeket adok neked, amelyekkel minimálisra tudod csökkenteni a WordPress honlapod feltörésének kockázatát.

 • Hogyan frissítsd profin a WordPress honlapod

  …és mit tegyél, ha esetleg minden elővigyázatosság ellenére mégis elszállna a honlapod.

 • Hogyan magyarítsd bármelyik sablont vagy bővítményt
 • Hogyan cserélj le egy WordPress sablont

Néhány részlet az Online WordPress Tanfolyam második részéből

Ezekben a videókban egyrészt haladóbb WordPress beálíltásokat mutatok be – bizonyos esetekben akár a fájlokba is bele kell nyúlni. De ami még fontosabb, végigvesszük azokat a technikai elemeket, amikre szükséged lehet, ha több vevőt és több bevételt szeretnél a WordPress honlapoddal.

 • WordPress honlap költöztetése más címre

  Ráadásul úgy, hogy a kereső (Google) is szeresse.

 • Hogyan szabd testre a sablonodat

  Haladó beállítások, ha hajlandó vagy egy kicsit belenyúlni a fájlokba is.

 • Hogyan tedd mobilbaráttá a honlapod

  Biztos te is hallottál róla, hogy a Google mostanában rászállt azokra a honlapokra, amelyeknek nincs mobilbarát verziója. Ha nálad is ez a helyzet, akkor itt a megoldás.

 • Bevételtermelés reklámfelülettel

  A leggyorsabb pénzbevétel minden honlapnál a felület eladása. Ebből nem lesz sok pénzed, de azonnal tud hozni valamennyit.

 • Szolgáltatás értékesítése

  Milyen technikai eszközökre, beállításokra, bővítményekre van szükséged, ha szolgáltatást akarsz hatékonyan értékesíteni WordPress honlap segítségével.

 • WordPress webáruház

  Nem mindenki tudja, de a WordPreesshez telepíthető egy teljesen ingyenes, és nagyon profi webáruház motor. Ráadásul az én tapasztalatom szerint minden magyar dobozos megoldásnál jobban keresőoptimalizálható.

 • Digitálisan letölthető anyagok értékesítése

  Hogyan tudsz WordPress oldallal például egy pdf ebookot, vagy hangfájlt pénzért, biztonságosan értékesíteni.

 • Csak regisztrált tagoknak elérhető tartalom

  Amikor azért kérhetsz pénzt, hogy valaki zárt tartalmadhoz férhet hozzá. Megmutatom neked a teljes megoldást, amit mi alkalmazunk például az online tanfolyamaink hallgatóinál. Vagyis látni fogod, mi van a háttérben amögött, ahogy te a videókat egy zárt rendszerben nézed, és akár te magad is meg fogod tudni ezt csinálni.

Extra!

Ismersz, és tudod azt is, mindenem, hogy hatékony segítséget és valódi eredményeket adjak a vállalkozóknak, így neked is.

Ajándékba adok neked a második részhez 4 olyan azonnal használható extra elemet, amit csak le kell töltened és be tudsz rakni a WordPress oldaladba, és mind a jobb eladásban segít neked.

 • Az első ajándék egy feliratkoztató oldal sablon. Nem fogod végre azért elveszíteni a feliratkozóidat, mert elkattintgatnak a menüben vagy az oldalsávban. Sőt, még azt is megmutatom, hogy mi a csuda haszna van ennek a centiméter szalagba tekert banánnak, és hogyan tudod még ezzel is növelni a feliratkozók arányát.
 • Behúzó oldal minta centiméterbe tekert banánnal

  Nézd meg ezt a videót, ami részlet az Online WordPress Tanfolyamból, és bemutatom a Behúzó Oldal Plugin használatát:

 • Kapsz még két banner kódot is ajándékba. Ezekkel akár fizetett hirdetést, akár saját reklámot tudsz kitenni. Az egyikkel oda szúrod be a tartalomba a reklámot, ahová szeretnéd, a másikkal pedig azt tudod megoldani, hogy mondjuk mindig a negyedik vagy tizedik bekezdés után jelenjen meg egy saját vagy fizetett bannered, anélkül, hogy a tartalomba bele kellene nyúlnod.
 • De talán mind közül a legértékesebb ajándék az értékesítési oldal sablon. Mit gondolsz, hány vásárlót veszítesz el csak azért, mert érdekli ugyan az ajánlat, de még elkattintgat a menüpontok között, amit a sablonok többségénél sajnos nem tudsz levenni. Utána pedig talán már soha nem talál vissza az ajánlatodhoz. Ennek most vége. Ha nem tudsz vagy nem akarsz belenyúlni a sablonod kódjába, akkor ezt a reszponzív, mobilbarát értékesítési oldalt bármikor, bármilyen WordPress sablonban azonnal alkalmazni tudod.
 • Sales sablon minta

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Ez a tanfolyam volt az, ami elinditotta bennem a vallalkozo szellemet. Ezt kovette az Online vallalkozo tanfolyam. Azota keszitettem egy par weboldalt. Ezuton mondok koszonetet es ajanlom mindenkinek akit erdekel ez a tema.”

M.A.

“Sok gyakorlati tipp. Saját tapasztalataid alapján összeállított tananyag. Átlátható és átlag honlaptulajdonosként is jól érthető, azonnal hasznosítható ismeretek.”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

“…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

“Tisztelt Szilagyi Balazs Ur!

Eloszor is koszonetet kell mondjak Onnek es a szerencsemnek, hogy erre a tanfolyamra ratalaltam, mert ez annyira megvaltoztatta a velemenyem es az elkepzelesemet, hogy a meglevo honlapomat ujbol kezdtem csinalni, igyekezve minel tobbet felhasznalni az On tanacsaibol.

Meg egyzer koszonom, es tovabbi jo munkat kivanok!

Amennyiben meg hasonlo temaju tanfolyamot indit, szivesen kovetem Ont.”

M.A.J.

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több tízezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 100.000 Ft-ot, sem 50.000 Ft-ot, de most még csak 30.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

Az első rész külön is megrendelhető, ennek ára bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA) helyett bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA) – akcióban 2018.10.12-ig

Az első és második rész egyben bruttó 74.930 Ft (59.000 Ft + ÁFA) helyett bruttó 59.690 Ft (47.000 Ft + ÁFA) – akcióban 2018.10.12-ig

Válaszd csomagajánlatunkat! Csinálj azonnal keresőoptimalizált honlapot!

A WordPress tanfolyam első és második része mellé kérd a WordPress SEO online képzésemet, ami szintén 2 részes! bruttó 134.620 Ft (106.000 Ft + ÁFA) helyett bruttó 99.060 Ft (78.000 Ft + ÁFA)

A WordPress SEO tanfolyamról alább még olvashatsz néhány részletet.

VIP tagunk vagy? Akkor jöjjenek az akciós VIP árak

Az Online WordPress Tanfolyam első része bruttó 24.765 Ft (19.500 Ft + ÁFA)

Az első és második rész egyben bruttó 49.530 Ft (39.000 Ft + ÁFA)

A WordPress tanfolyam első és második része mellé kérd a WordPress SEO online képzésemet, ami szintén 2 részes! Akcióban bruttó 88.900Ft (70.000 Ft + ÁFA)

A WordPress SEO tanfolyamról alább még olvashatsz néhány részletet.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát az összegről, az általad kiválasztott opció alapján. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát, és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután pedig bárhol, bármikor és bármennyiszer megnézheted a videókat!

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezem a WordPress online videó tanfolyamra! Adatkezelési szabályzat
* A * piros csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!
Számlázási adatok

Részletek a csomagajánlatról. Mit tartalmaz a WordPress SEO tanfolyam?

A WordPress keresőoptimalizálás online videó tanfolyam két részből áll. Ez a két rész külön-külön megvásárolható, hogy tényleg ne terheljelek azzal az információval, amire neked nincsen szükséged!

 1. Az első részben a könnyen, az adminisztrációs felületről mindenki által beállítható megoldásokat mutatom be.
 2. A második részben belemegyünk olyan extra megoldásokba is, amihez már a WordPress fájlokba is bele kell egy kicsit nyúlni.

Néhány részlet az első részből

 • Hogyan válassz a keresőnek is tetsző WordPress sablont?

  Kevesen tudják, de már a sablon kiválasztása is eldöntheti, mennyire leszel sikeres a keresőben. Nem elég szép sablont választani, olyanra van szükséged, amit a kereső is érteni fog. Ezt mutatom meg neked, hogy mi alapján tudsz sablont választani, még mielőtt kiadnád érte a pénzt vagy feltelepítenéd.

 • YOAST SEO bővítmény beállítása.

  Minden, amit erről a nagyon hasznos bővítményről tudnod kell, érthető képernyővideó formájában. Többé nem lesz kérdésed, hogy mire figyelj, mit és hogyan állíts be, vagy éppen miért kerülhetsz egy cikkel akkor is előre a keresőben, ha esetleg a YOAST hibát jelez.

 • Média beállítások.

  Hogyan állítsd be a képeidet, hogy a kereső is értse és szeresse őket?

 • Hogyan használd a közösségi média (pl. Facebook) erejét a keresőben jobb helyezésekért.

  Kevés szó esik erről, pedig a Google egyre nagyobb figyelmet szentel a közösségi média oldalaknak. Miért? Mert azokat a legnehezebb átverni. És ez a jó hírem neked: nem kell drága, érthetetlen trükköket alkalmaznod, elég, ha megérted, miért és hogyan használd a közösségi médiát a kereső szempontjából, és hogyan állítsd be ehhez a WordPress honlapod.

 • Oldalsáv és lábléc beállítások.

  Néhány azonnal alkalmazható trükk, amivel a honlapod két legértékesebb elemét, az oldalsávot és a láblécet állíthatod be a jobb helyezések érdekében.

 • Kategória- és címke oldalak beállítása. A WordPress leggyengébb pontja életre keltve!

  Te tudtad, hogy egy óriási érték van a kezedben? Ez pedig a gyűjtő oldalaid, vagyis pl. a kategória- és címke oldalaid. Csak az a helyzet, hogy ez a leggyengébb pontja a WordPressnek, és ezért sokan azt sem tudják, mit kezdjenek vele. Most meg fogod látni, hogy hogyan használd ki ezeket az oldalakat a saját eredményeid javítása érdekében!

 • Webáruház beállítások.

  Ha WooCommerce webáruházat használsz, akkor jó hírem van! Két külön videóban fogunk azzal foglalkozni, hogy hogyan állítsd be a WooCommerce oldalaidat úgy, hogy a keresőben a tartalomhoz mérten lehető legjobb helyeket érd el!

 • További, azonnal alkalmazható tippek és trükkök.

  Összesen 16 db videó, több mint 3 és fél óra rendkívül hasznos, azonnal alkalmazható WordPress keresőoptimalizálási megoldás csak az első részben, amit az adminisztrációs felületről könnyen, egyszerűen be tudsz állítani!

Néhány részlet a második részből

Ezekben a videókban a WordPress fájlokba is belenyúlunk. De nem kell ehhez programozónak lenned, elég, ha “mersz” egy kicsit módosítani a kódban. Megmutatom azt is, milyen ingyenes szoftvert használj ahhoz, hogy ha pl. elrontasz valamit, akkor azonnal vissza tudd állítani.

 • Gyűjtő oldalak kivesézve. Webáruház tulajdonosoknak kötelező!

  Igazán felturbózzuk a kategória- és címke oldalaidat. De ha webáruházad van, akkor ide tartoznak a termék kategória oldalaid is. Egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy a keresőben az egyik legfontosabb belépési pontodat elhanyagolod! Ezért csak ezzel a témával 4 db, 10-15 perces videóban foglalkozunk!

 • Oldalsáv, logó pontos keresőbarát beállítása.

  Vannak olyan beállítások, amihez már a kódba is bele kell nyúlni. Az admin felületről megoldható változtatásokat már vettük az első részben, itt azt a pár egyszerű trükköt fogom megmutatni, amit a konkurensed úgyis lusta lesz megcsinálni. És amivel néhány sor átírásával a Google számára sokkal érthetőbbé teheted a WordPress honlapodat!

 • Kiemelt kép keresőoptimalizálása.

  A jó hír: szinte minden sablon használ kiemelt képeket (cikkben de akár a webáruház termékeknél is). Rossz hír: ez vagy jól van beállítva a keresőnek, vagy nem. Ezek után ez nem lesz kérdés, és egyetlen sor átírásával ezt a problémát is kezelni fogod!

 • Lábléc copyright szöveg -az egyik legfontosabb SEO elem.

  Ha voltál már bármilyen képzésemen, akkor tudod, hogy a lábléc az egyik legerősebb elemed a keresőben. Ha még nem voltál, hidd el nekem. Most megmutatom, milyen egyszerűen tudod magad még erősebbé tenni a legfontosabb kulcsszavaidra mindössze azzal, hogy felülírod ezt az elemet – ami sajnos sokszor nem téged, hanem a sablonod fejlesztőjét erősíti!

 • Egyedi gyűjtő oldalak használata.

  Hogyan dominálhatod még jobban, még több kulcsszóra a keresőt? És még csak nem is bonyolult, egyetlen perc alatt meg tudod csinálni még akkor is, ha életedben először látsz php fájlokat!

 • Egy egyszerű trükk, amivel minden oldalra kiírathatod a kulcsszavadat!

  Ez is főleg webáruházaknak tud segíteni, de ha megérted a lényegét, akkor szinte minden esetben használhatod. Meg fogsz lepődni, milyen egyszerű, és mekkora erő van benne!

 • További, azonnal alkalmazható tippek és trükkök.

  Összesen 15 db videó, több mint 2 és fél óra rendkívül hasznos, azonnal alkalmazható WordPress keresőoptimalizálási megoldás a második részben is!

Jelentkezem a WordPress online videó tanfolyamra! Adatkezelési szabályzat
* A * piros csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!
Számlázási adatok

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.