Online marketing asszisztens és szakértő képzés
1 napos személyes találkozóval

Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

Magyarországon először nálunk:
Teljes gyakorlati online marketing szakértő képzés távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!

“Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja. Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.”

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap a SEO szakmában. Nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el.

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 2000 embert képeztem sikerrel az online marketing különböző területein. Mindezt otthonról, három gyermek mellett (!) építettem és építem, sikerrel.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt az online marketing szakmai tudást, ami mögöttem van!

Tanuld meg a 21. század egyik legfelkapottabb szakmáját!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi szakmát, és szívesen dolgoznál online marketing területen.
 • Gyakorlati, használható online marketing tudást keresel akár a saját vállalkozásodhoz, akár mint munkavállaló.
 • Gondolkoztál már azon, hogy virtuális asszisztensként fogsz dolgozni (vagy már úgy dolgozol).
 • Valódi, kézzel fogható eredményeket (azaz: bevételt!) szeretnél végre az online marketing tudásoddal.
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.
 • Szeretnéd az online marketing minden technikai részletét megtanulni.
 • Szeretnél egy “papírt” arról, hogy értesz az online marketinghez.
 • Szeretnél kiképezni egy valóban eredményes online marketinges kollégát a saját vállalkozásodban.
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész és gyakorlati tudást szerezhetsz az online marketingről.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 1994. óta az online vagy offline marketing területén dolgozom.

2012. után 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap a SEO szakmában.

Hobbim a főzés, Nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el.

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 2000 embert képeztem sikerrel az online marketing különböző területein.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt az online marketing szakmai tudást, ami mögöttem van!

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető online marketing képzésemen! Jelentkezz az oldal alján!

Így segítek neked

Elindítom Magyarország első, kifejezetten gyakorlatorientált és eredményorientált, 100%-ban otthonról is elvégezhető(!), online marketing szakértők képzésére szolgáló tanfolyamát.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ebben a felkapott szakmában a csúcsra juss és ott is tudj maradni.

Az évfolyam indulástól függetlenül bármikor tanulhatsz. A tanfolyami felületünkön folyamatos elérésed van a videós leckékhez. Ha csak később kezdesz, az sem gond. Te szabod az időbeosztást.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció és fölösleges, hasznavehetetlen tudás van az online marketing témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Nem a rizsát, a használhatatlan dolgokat nézzük. Miért tanuld meg például a Blogger használatát, ha épeszű online marketinges ma már nem használja? Olyan eszközöket fogsz megtanulni egészen a nulláról indulva a profi szintig, amelyekkel eredményt, bevételt tudsz elérni a saját vállalkozásodnak vagy a cégnek, ahol dolgozni fogsz.

Naprakész információt, lézerpontosan alkalmazható technikákat, a legfrissebb online marketing technológiákat fogod megtanulni. Amit azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt eredményt tudj elérni az online marketing területén.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

És még “papírt” is kapsz! Természetesen ez nem egy hivatalos papír, ez nem egy OKJ-s vagy államilag elismert képzés. De egy Szilágyi Balázs által aláírt papírod lesz arról, hogy ezt az online marketing képzést sikeresen elvégezted.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni az online marketing tanfolyamon?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb online marketing szakmai képzésben részesülj. Megtanulod a szükséges elméletet, és emellett gyakorlati tapasztalatot is garantálok – az én irányításom alatt. Mindent megkapsz, amire szükséged van, hogy piacképes online marketing asszisztensként vagy online marketing szakértőként tudj működni.

Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt el tudj kezdeni dolgozni. Négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Saját vállalkozásodban hasznosítod az itt tanultakat. Ez az online marketing tudás, amit ezen a tanfolyamon megtanulsz, bármilyen témában lehetőséget fog neked adni, hogy meghódítsd az online piacteret.
 • Online marketing asszisztensként vagy szakértőként elhelyezkezdsz egy cégnél – vagy a most is meglévő ilyen munkádat végzed hatékonyabban. Akár otthonról, távmunkában is képes leszel ezeket a feladatokat hatékonyan elvégezni!
 • Online marketing szakértőként saját tanácsadói vagy asszisztensi szolgáltatást (akár virtuális asszisztens) vállalsz.
 • Online marketinges munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásod számára. Ez egy gyakorlatorientált képzés, és ha te már nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor ez a legjobb hely, ahol egy új kollégát be tudsz tanítani valódi eredmények elérésére!

A képzés során nem csak az online marketing szakma elméletét és gyakorlati fogásait tanulod meg, de azt is, hogy ezt hogyan végezheted akár otthonról is.

Így akár saját vállalkozásodban, akár alkalmazottként helyezkedsz el, akár otthonról is fogsz tudni dolgozni, hiszen ezen az online marketing tanfolyamon megszerzett tudásod képessé fog tenni erre!

Az igazság az, hogy én ugyan nem tudok garanciát vállalni arra, hogy kapsz majd otthonról végezhető online marketinges munkát, de a tapasztalatunk szerint egyre több vállalkozás hajlandó ebben a formában is kiadni az online marketing feladatot egy valóban hozzáértő munkatársnak.

FONTOS!!! Mi is így dolgozunk – mindenki otthonról. Ez a képzés egyben nálunk is a belső online marketinges képzés lett, tehát hidd el, duplán apait-anyait beleadtam, hogy tökéletes legyen!

Szakmai gyakorlat – gyakorlati tudás

Nincs eredményes szakértő képzés szakmai gyakorlat nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! online marketing képzés nagy mértékben valós életbeli, éles szakmai gyakorlaton alapul. Vagyis a képzés végére nem csak az elmélettel leszel tisztában, de megfelelő gyakorlatod is lesz.

A gyakorlati részt nem is egy, nem is kettő, hanem 3 különböző módon fogod megkapni:

 • Saját vagy kitalált vállalkozás teljes online marketing folyamatát fogod felépíteni és végigvinni a képzés ideje alatt.
 • Ha van saját vállalkozásod, vagy tervezel ilyet, akkor annak a marketingjét fogod felépíteni. Ha nem szeretnél ilyet, akkor egy kitalált vállalkozás marketing rendszerét fogod a gyakorlati képzés keretében online felépíteni.

  Tipp: akár lehetőséged lesz munkavállalóként egy saját magadat marketingelő weboldalt és ehhez szükséges online eszközöket összerakni. Szerinted marketingesként mennyivel leszel vonzóbb munkaerő, ha egy működő, saját marketing szisztémát mutatsz a felvételi beszélgetésen, mint azok, akik csak okosan bólogatnak?

 • Valódi szakmai gyakorlat a tanfolyam elvégzése alatt vagy után.
 • Hogy 100%-os bizonyosságod legyen gyakorlatban is, az online marketing képzés részeként szakmai gyakorlaton kell részt venned. Ez lehet otthonról végezhető gyakorlat is (hiszen a képzés egyik lényege, hogy akár távmunkában is képes legyél dolgozni).

  Ez lehet a saját vállalkozásod, a cég ahol már dolgozol vagy dolgozni fogsz, de igyekszünk minden segítséget megadni ahhoz, hogy akár a mi ügyfeleink között is találj olyan vállalkozást, akiknél a szakmai gyakorlatodat el tudod tölteni.

 • Mentorprogram a tanfolyam ideje alatt.
 • Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt online felületünkön rengeteg segítséget meg fogsz kapni, ha szükséged van rá, akkor segítek.

Online iroda Apple Macbook iPhone

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

A tanfolyam tematikája

Fontos! Följebb írtam, hogy mi a cél a tanfolyammal: hogy minden tudást megkapj, amivel én rendelkezem.

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban. De természetesen vannak olyan területek – például a Google Analytics –, ami itt csak két szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot kapsz majd benne.

Az összes anyagnál azt a nézőpontot fogod megtanulni, hogy hogyan érj el gyakorlati eredményeket egy vállalkozás online marketingjében. Azaz hogyan legyen a munkád egy kiapadhatatlan bevételi forrás akár a saját vállalkozásod, akár a munkaadód számára.

Online marketing képzés két szinten!

Online marketing asszisztens képzés

Az online marketing asszisztens képzésen megtanulod mindazt a gyakorlati ismeretet, amellyel stabilan fogsz tudni dolgozni, mint online marketing asszisztens. Ez akár a nulláról indulva elvégezhető, nem szükséges előzetes tudás vagy ismeret.

 • Tematika: lásd lejjebb.
 • Időtartam: 6 hónap.

Online marketing szakértő képzés

Az online marketing szakértő képzésen valóban olyan haladó gyakorlati tudást fogsz szerezni az online marketing témájában, amellyel akár vezető marketinges pozícióban is képes leszel megállni a helyed a későbbiek során.

Az online marketing szakértő képzés tartalmazza egyben az online marketing asszisztens képzés teljes anyagát is, így akár a nulláról indulva a teljesen profi szintig juthatsz el!

 • Tematika: lásd lejjebb.
 • Időtartam: 12 hónap.

Az online marketing asszisztens képzés tematikája

 • Miből van a bevétel? Hidd el, akár munkavállalóként, akár vállalkozóként fogsz dolgozni, online marketingesként egy dolgot kell majd tudnod igazán letenni az asztalra: ez pedig a bevétel. Ahhoz, hogy ez menjen, a legelső lépés megérteni, hogy miből is van igazán az online világban a bevétel! Ezt már az első héten meg fogod tanulni, hogy biztos alapokra építkezzünk.
 • Megsúgom: nem abból a hókuszpókuszból lesz a bevétel, amit sokan gondolnak. Sőt – sokszor az egyszerűség hozza igazán az eredményeket. De erről majd a képzésen!

 • Hogyan biztosíthatod, hogy mindig elismerjék a munkádat? Ez elsősorban akkor lesz segítség, ha másnak fogsz dolgozni. Van egy nagyon egyszerű trükk, ami egyrészt kiszűri a komolytalan munkaadókat, másrészt amivel mindig biztosíthatod, hogy a munkád el legyen ismerve. Még akkor is, ha otthonról dolgozol, és nem látják, hogy mit csinálsz!
 • Marketing terv. Meg fogsz tanulni marketing tervet készíteni. Habár ez nem feltétlenül az online marketinges feladata (ez egy stratégiai feladat), az esetek többségében ezt sajnos senki sem fogja neked megcsinálni. Márpedig ahhoz, hogy hatékony legyél, kell, hogy legyen marketing terv.
 • Piacfelmérések. Felmérések nélkül nincs hatékony eredmény. Ezért meg fogod tanulni, hogy az elérhető ingyenes online eszközök segítségével hogyan készíts el egy piacfelmérést. Hidd el, ez az alapja minden sikeres marketing akciónak!
 • Termékek, terméklétra. Még egy téma, ami egy jó szervezett vállalkozásban nem az online marketinges feladata. Mégis azt fogod tapasztalni, hogy a legtöbb cég a két kezedet fogja megcsókolni azok miatt a tippek miatt, amiket a termékek és a terméklétra kialakításában ezen a képzésen megtanulsz.
 • Marketing akciók. Az akciókról az embernek lehet jó vagy rossz személyes véleménye. De az igazság az, hogy ezek nélkül ma már nem tudsz hatékonyan eladni. És vajon mi az igazság az akciókkal kapcsolatban az online világban? Hogyan alkalmazd őket? Mit és mikor akciózz?
 • Értékesítési tölcsér. Ez egy divatos név arra, hogy az online világban hogyan építs fel egy olyan rendszert, ami a vadidegenekből először érdeklődőket, majd vásárlókat és visszatérő vevőket konvertál. De sajnos sokakban több kérdés mint válasz van ezzel kapcsolatban. Ugye jó lesz, ha megérted, hogy mitől működik egy ilyen rendszer valójában, és képes leszel bármilyen témában összerakni egy hatékony értékesítési tölcsért?
 • Online webdizájn alapok. Nem leszel webdizájner, én sem vagyok az. De azt igenis tudnod kell marketingesként is, hogy például milyen két szín illik egymáshoz, mitől lesz „jó” egy hirdetés, vagy hogy mi a legfontosabb dizájn szempont egy honlapnál.
 • Mitől lesz jó egy honlap. Apropó, tudod mitől lesz igazán „jó” egy honlap? Egyáltalán mit jelent ez? Elárulom: azt, hogy elegendő bevételt hoz. És nem, nem a dizájntól lesz jó. De vajon mitől? Ezt fogod ebben a részben megtanulni!
 • WordPress kezelése. Ha online marketinggel fogsz foglalkozni, akkor fogsz honlapokat kezelni. Márpedig ma a honlapok nagyobb része WordPress. Tehát értened kell hozzá még akkor is, ha csak egy blogbejegyzést akarsz publikálni, vagy megírni egy értékesítési oldalt.
 • Ráadásul azt sem tudom kizárni, hogy nem támad majd kedved marketingesként egy-két új honlapot összerakni. És nem, nem kell fejlesztőnek lenned, vagy megtanulni programozni, de igenis képes leszel akár pár óra alatt egy szuperjó, működő honlapot létrehozni!

  Vagyis: megtanulsz WordPresst telepíteni, kezelni, és felépíteni egy működő és szép honlapot a világ egyik legnépszerűbb sablonjával.

 • Google Analytics. Írtam, itt leírva csak két szó – de mégis megtanulod az elejétől a végéig kezelni és ráadásul megérteni ezt a hihetetlenül hasznos eszközt, ami nélkül nem online marketinges az online marketinges.
 • Hírlevél vagy e-mail marketing. Egy hatékony online marketing rendszer egyik alapja a jó hírlevél kommunikáció. Itt meg fogod tanulni, hogy hogyan írj ütős hírleveleket, és hogyan kezelj néhány ismertebb hírlevél rendszert.
 • Keresőoptimalizálás (SEO) alapok. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, bármelyik megbízódat le fogod nyűgözni, mert akár csak az online marketing asszisztensi képzés elvégzése után is képes leszel olyan eredményeket hozni neki a keresőben, amikről addig lehet, hogy csak álmodott, pedig már a gatyáját kifizette szakemberekre? (Nem túlzok, sajnos ez valódi tapasztalat.)
 • Magyarország egyik legismertebb keresőoptimalizálási szakértőjétől és oktatójától meg fogod tanulni, hogyan készíts kulcsszókutatást, hogyan tedd rendbe az általad kezelt honlap témáját – ami ma az egyik legfontosabb szempont ahhoz, hogy egyáltalán komolyan vegyen a kereső –, illetve a Google Search Console (ingyenes SEO eszköz) alapszintű kezelését.

  De van még SEO meglepetés a tarsolyomban, ez pedig a következő pontban…

 • Szakmai blogolás és szövegírás valódi eredménnyel. Egy blog minden sikeres online jelenlét alapja. Akár hiszed akár nem, blogot nem olyan nehéz írni. Sőt, sikeres és eredményes blogot sem olyan nehéz írni. Még akkor sem, ha a témához egyáltalán nem értesz.
 • A legnagyobb tipp ugyanis, amit adhatok a szakmai blogolás témájában: írj kulcsszóra cikkeket, és legyél ott a keresőben a szakmai témára. És ezt fogod megtanulni. Hogyan írj olyan szakmai blogot, amit a kereső szeretni fog, és ami hozni fogja az eredményeket!

 • Közösségi média kommunikáció. Hogyan kommunikálj a közösségi médiában, hogy még a mai zajban is felfigyeljenek rád? Mit és mikor írj például a Facebookra, hogyan használd az Instagramot vagy a Pinterestet, és pontosan mit várj ettől? Szuper eszközök. Itt olyan eszközöket fogok neked megmutatni, amik segíteni fogják a munkádat, és valószínűleg egy idő után nélkülözhetetlenné fognak válni számodra.
 • Ezek többek között: képszerkesztő programok (alapszintű kezelési útmutatóval), webdizájn segédeszközök.

 • Webáruház kiegészítő anyagok. Az online marketing 90-95%-ban ugyanúgy működik egy webáruháznál, mint más típusú vállalkozásnál. Ezt a maradék 5-10%-ot fogjuk ebben a részben átvenni, hogy egy webáruház esetén is a lehető legjobb eredményeket érd el!
 • Szakmai gyakorlat. Egy létező vállalkozásnál (ez lehet a saját vállalkozásod) kell az itt tanultak legalább egy részét a gyakorlatban alkalmaznod. Ez végezhető teljes állásban, vagy akár otthonról heti pár órában. A lényeg az, hogy eredményt tudj elérni – és ebben segítünk! Szintén segítünk céget találni, ha nincs saját vállalkozásod, vagy nem találsz addigra te magad.

  Ha az online marketing szakértő képzést végzed, akkor ez a gyakorlat kihagyható (ott külön van záró gyakorlat – lásd lejjebb).

Az online marketing szakértő képzés tematikája

 • Az online marketing asszisztens képzés teljes anyaga. Így van, a szakértő képzésen belül mindent tudásanyagot megkapsz, ami az alapozáshoz szükséges, így akár a nulláról indulva is eljuthatsz a profi szintig, és már a képzés közben képes leszel eredményeket elérni!
 • Facebook, Google Ads (AdWords) és YouTube hirdetések kezelése. Egy valóban hatékony marketing rendszernek ma már része kell, hogy legyenek a fizetett hirdetések. Egy valóban profi online marketingesnek pedig értenie kell ezekhez. Ezt fogod megtanulni a képzés során.
 • YouTube csatorna forgalomszerzés. Megtanulod, hogyan szerezz valódi látogatói forgalmat (vagyis nézettséget) a szakmai YouTube csatornára online marketingesként. Ez magában foglalja a YouTube két legütősebb, teljesen passzív látogatószerző módszerét – vagyis amikor te csak egyszer dolgozol, de a csatorna folyamatosan hozza az eredményeket. Megismered a YouTube keresőoptimalizálás minden trükkjét, és a ma ismert leghatékonyabb megoldást, az ajánlott videók dominálását.
 • Online márkaépítés. Egy online marketing rendszer félkarú óriás csupán, ha a vállalkozásnak nincs neve, senki sem ismeri, és nem is dolgoznak ezen. Habár egy nagy cégnél ez külön terület, a kis- és közepes vállalkozásoknál nem lesz külön ember arra, hogy online márkát építsen. Te viszont tudni fogod ennek minden trükkjét, és képes leszel akár egy ismeretlen cégből is a saját területén elismert és keresett márkát építeni online.
 • 10 ütős SEO trükk. A tapasztalatom szerint nagyon sok esetben képes leszel jobb eredményeket elérni a keresőben ennek a 10 trükknek köszönhetően, mint amit ma sok SEO szakember a valóságban nyújtani képes. Ütősek, hidd el! Magyarország talán legismertebb SEO oktatójától fogod megtanulni őket!
 • Haladó keresőoptimalizálás tudásanyag. Ez tényleg haladó anyag! Soha többet nem fog tudni egyetlen SEO-s sem hülyére venni (sajnos elég fontos szempont), és te magad képes leszel egy honlapot jobb helyre felhozni a keresőben, még több látogatót szerezni!
 • Örökzöld értékesítési tölcsér kialakítása. Ezzel ütni fogsz! Ha ezt az adukártyát kijátszod, az életben nem fog egyetlen vállalkozás sem elengedni! Megtanulod ugyanis, hogy hogyan építs fel egy olyan értékesítési tölcsért, ami időtől független! Vagyis minden új érdeklődő számára akkor indul az online marketing és értékesítési folyamat meg az akciók, amikor éppen először találkozik a vállalkozással, amikor először „kerül bele a tölcsérbe”.
 • Hírlevél indítása a nulláról. Ha van egy dolog, amivel egy online marketinges valódi eredményeket tud elérni, az a hírlevél. Asszisztensként már megtanultad egy létező hírlevél rendszer kezelését, most viszont megtanulsz létrehozni egy ilyet a nulláról! Az örökzöld értékesítési tölcsérrel összevonva bárhol, bármilyen témában képes leszel akár a nulláról egy valódi eredményeket produkáló online marketing rendszert felépíteni – még akkor is, ha magához a témához nem értesz!
 • Értékesítési szöveg írása. Azt hiszem, ezen nincs mit magyarázni. Mitől lesz sikeres egy szöveg, néhány írott mondat. Hogyan írj meg egy értékesítési aloldalt úgy, hogy az valóban működjön.
 • És tudod mitől működik egy értékesítési oldal? Ha elad, ez igaz, de ha pontosan a célpiacnak ad el. Ha nekik szól. Így nemcsak a vállalkozás bevétele lehet a legtöbb, hanem így tudod felépíteni a legelégedettebb ügyfélkört, és később a reklamációból is így lesz a legkevesebb.

 • Sikeres marketing automatizmus kiépítése. Mi lenne, ha mindezt a tudást képes lennél automatizálni is? Mennyivel érne többet a munkád, mennyivel több eredményt tudnál elérni akár a saját vállalkozásodban, akár a munkahelyeden? Ezt fogod megtanulni!
 • Szuper eszközök haladó marketingesek számára. Itt olyan eszközöket fogok neked megmutatni, amik segíteni fogják a munkádat. Valószínűleg egy idő után nélkülözhetetlenné fognak válni a munkádban.
 • Ezek többek között: a honlap látogatói viselkedését mérő eszközök, haladó SEO eszközök.

 • Webáruház kiegészítő anyagok. Az online marketing 90-95%-ban ugyanúgy működik egy webáruháznál, mint más típusú vállalkozásnál. Ezt a maradék 5-10%-ot fogjuk ebben a részben átvenni, hogy egy webáruház esetén is a lehető legjobb eredményeket érd el!
 • Szakmai gyakorlat. Egy létező vállalkozásnál (ez lehet a saját vállalkozásod) kell az itt tanultakat a gyakorlatban alkalmaznod. Ez végezhető teljes állásban, vagy akár otthonról heti pár órában. A lényeg az, hogy eredményt tudj elérni – és ebben segítünk! Szintén segítünk céget találni, ha nincs saját vállalkozásod, vagy nem találsz addigra te magad.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Sokáig gondolkoztam rajta, de végül belevágtam. Hatalmas tananyaggal készült, azt mondom nagyon megérte. Ajánlom mindenkinek ezt a képzést, nagyon sokat lehet tőle tanulni. Mindenkit bíztatok arra, hogy merjen belevágni új dolgokba, mert mindig kell a tanulás, mindig lépést kell tartanunk az online világ fejlődésével. A tanfolyam új lehetőséget is hozott az életembe, hiszen új munkám során, 100%-ban tudom alkalmazni azt a rengeteg tudást, amit itt tanultam. Köszönöm Balázs!”

Kern-Hujber Lívia

Amikor elkezdtem az Online Marketing szakértő tanfolyamot egy éve, még nem gondoltam azt, hogy túl is fogom nőni a terveimet. Annyira jól sikerült, hogy saját magam kevés vagyok.”

A.Cs.

“(…)Egyúttal szeretném megköszönni, hogy ilyen átláthatóan, részletesen és mégis nagyon jól érthetően mutatod be a marketinges munka területeit, a terméklétra és az értékesítési tölcsér elméletét. Kicsit tartottam tőle, hogy nem fog ez nekem menni, de eddig mindent tökéletesen értek, és teljesen logikusnak is érzek. A feladatokkal kisebb lépésekben haladok (minden lecke után elvégzem a gyakorlatot), így mindent meg tudok csinálni úgy, ami a maximalista személyiségemnek is elég jó – ami nem kis sikerélményt jelent a számomra.”

Gulyásné Rita

“Informatív és inspiráló tanfolyam, annál is több gyakorlattal. Olyan képzés, ami nemcsak bekapcsolja az agyat, de mindvégig áram alatt is tartja. Mellesleg, amikor szembesültem a realitással, kiderült: már-már a “pofátlanság” kategória lenne kiszámolni a megtérülést. Elképesztően jó befektetés. A képzés során nem csak az online marketing szakma elméletét és gyakorlati fogásait tanulod meg, de azt is, hogy ezt hogyan végezheted akár otthonról is. Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja. Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait. Csak meg kell csinálni, amit tanít. Működik.””

Katona Rita
promodo.hu

Az online marketing képzés menete

Az online marketing képzés összesen 6+6 hónapos, intenzív tanagyag. Elvégezheted csak az asszisztensi képzést, ez 6 hónap, vagy a szakértői képzést, ez összesen 12 hónap. A jelzéseitek alapján igyekeztem úgy összeállítani, hogy minél kevésbé legyél időhöz és helyhez kötve.

Minden modul önálló tananyag, amelyet egy elméleti és gyakorlati feladatokból összeállított tudáspróba követ. Tehát a képzés alatt nem csak az elméletet sajátítod el és gyakorlatot szerzel, de garantáltan 100%-os tudásod lesz már menet közben is.

Talán tűnhet furcsának ez a fajta hozzáállás az iskolarendszerünk ismeretében. De nekem nem az a célom, hogy végignyomjalak egy érthetetlen képzésen, hogy legyen egy papírod. Én garantálni szeretném azt, hogy 100%-os, biztos elméleti és gyakorlati tudással végzed el ezt a tanfolyamot. Ezért ha menet közben kiderül, hogy valami nem teljesen OK, akkor én nem a morcos tanító leszek, aki 1-est ad, hanem a mentorod, aki segít a hiányzó tudást elsajátítani.

A képzés anyagai a következőből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged.
 • Rendszeres frissítés. Nem kérünk plusz pénzt soha, ha egy anyagot frissítünk a képzésben, akkor ahhoz neked is meglesz a hozzáférésed.
 • Személyes találkozó. A képzés alatt 1 teljes nap, Budapesten. Ez részben képzés, részben kis csoportos konzultáció, részben mastermind találkozó. Ezen a napon egyben lehetőséget biztosítunk arra, hogy online marketinges munkavállalóként az ügyfeleinkkel összehozzunk, vagyis megismerj olyan vállalkozókat, akik éppen online marketing asszisztenst vagy szakértőt keresnek.
 • Gyakorlati feladatok. Erről följebb már írtam részletesebben, a képzés során végig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy konkrét gyakorlatod legyen online marketing témában.
 • Tudáspróba. Minden nagyobb modul végén lesz egy tudáspróba, ez biztosítja, hogy pontosan fogod tudni alkalmazni gyakorlatban is a megszerzett online marketing tudást. Ez áll egyrészt egy kitöltendő feladatsorból, valamint a gyakorlati feladataid haladásának kiértékeléséből.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre. Sőt! Ha marketingesként akarsz elhelyezkedni, lehet, hogy már itt fogsz találni olyan vállalkozót a több száz tag között, akik éppen téged keresnek!
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam hallgatóinak. Itt más online marketingesekkel leszel képes a szakmai kapcsolatot tartani, véleményt és tapasztalatot cserélni.

A képzés időpontja

 • A tanfolyam árának a befizetése után megkapod a hozzáférést a tanfolyami felülethez valamint a Facebook csoportokhoz.
 • A tanfolyam anyagai már kompletten elérhetők az online tanfolyami felületünkön. A 2020-as frissítéseket folyamatosan tesszük fel.
 • Részletfizetés esetén az egyes hónapokhoz a havi részletek befizetése után adunk hozzáférést. Az első részlet beérkezése után az 1. hónaphoz, a második részlet után a 2. hónaphoz és így tovább.
 • Ezután pedig az örökös hozzáféréseddel bárhol, bármikor és bármennyiszer megnézheted a videókat!

Te szabod a tanulás ritmusát. Ha csak 1-2 hónappal később tudsz belevágni, az is lehetséges.

Mennyi időt vesz el az online marketing képzés egy héten?

Ez részben tőled is függ. Én úgy tervezem ezt a képzést, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni. Ez részben a videók, vagyis a tananyag “megtanulása”, részben a gyakorlati részek.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted az online marketing képzést.

Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, ezért a saját tempódban haladhatsz.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nem csak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami ennyire átfogó, nem csak egy-egy elemet bemutató, ennyire gyakorlatorientált online marketing képzés – rizsák, fölösleges dolgok nélkül, és ami 100%-ban távoktatásban, akárhányszor elvégezhető.

Ráadásul ez nem tankönyvi anyag olyan oktatóktól, akik a való üzleti világban működő céget csak papíron láttak (bárcsak vicc lenne). Ezen a képzésen gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást kapsz Magyarország egyik legsikeresebb és legismertebb online marketing tanácsadójától.

Magyarországon nem szokás az állásajánlatokhoz bérezést kiírni, ezért csak tippelhetünk erre. Amikor készültem erre a képzésre, rákerestem az interneten: az ebben a tanfolyamban tanultakhoz képest jóval kevesebb marketing szaktudást igénylő virtuális asszisztensi feladatokra nyilvánosan elérhető árak alapján átlagosan 3-4000 Ft-os órabért számláznak, ez havi 350-500 ezer Forintos bevételt hozhat, a megrendelők számától függően.

Ismerve a mai bérviszonyokat, egy eredményorientált online marketinges munkatársnak kötve hiszem, hogy 300-350 ezer Forint alatt kínálnának fizetést.

Vagyis ezt a képzést akár árazhattam volna egymillió Forintra – egy éven belül megkeresheted az árát. Lehet, hogy hamarosan fogom is, hiszen nem sok átlagos, hanem inkább kevés de kiváló online marketingest szeretnék képezni!

De nem áraztam egymillió Forintra. Sőt, még csak félmillió Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy akár havi részletekben fizetve, a jelenlegi jövedelmedből is ki tudd fizetni.

Figyelem! Kismama/Kisgyerekes kedvezmény és diák kedvezmény – lásd lejjebb!

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.

Képzés ára:

Online marketing asszisztens képzés bruttó 169.900 Ft vagy 6 x 31.900 Ft (összesen 191.400 Ft) havi részletekben.

Online marketing szakértő képzés bruttó 299.900 Ft vagy 10 x 37.500 Ft (összesen 375.000 Ft) havi részletekben.

Az online marketing szakértő képzés tartalmazza egyben az online marketing asszisztens képzés teljes anyagát is, így árában már benne van az online marketing asszisztens képzés költsége is.

VIP, Diák és Kismama/kisgyerekes kedvezmény:

Ha CSED-en, GYED-en vagy GYES-en lévő kismama, kisgyerekes anyuka vagy, akkor kedvezményt biztosítunk számodra a gyermeked 6 éves koráig! Rád a VIP árak érvényesek (fontos: a számlát ebben az esetben csak a te nevedre tudjuk kiállítani, és a jogosultságodat igazolnod kell).

Amennyiben még érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diák vagy, úgy szintén szeretnénk plusz támogatásban részesíteni (fontos: a számlát ebben az esetben is csak a te nevedre tudjuk kiállítani, és a jogosultságodat igazolnod kell)! Rád is a VIP árak érvényesek:

Online marketing asszisztens képzés kismama kedvezménnyel bruttó 144.900 Ft vagy 6 x 26.900 Ft (összesen: 161.400 Ft) havi részletekben.

Online marketing szakértő képzés kismama kedvezménnyel bruttó 249.900 Ft vagy 10 x 31.900 Ft (összesen 319.000 Ft) havi részletekben.

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor te is a kismama kedvezmény áraival veheted igénybe az online markering képzést!

Extra kedvezmény Honlapra fel!
Közösségi média menedzsereknek!

Elvégezted vagy éppen most végzed a Közösségi média menedzser haladó képzésünket?

Ebben az esetben az Online marketing szakértő képzés rendelése esetén -10% extra kedvezményt kapsz a VIP árból!

Rendelés leadás után válasz e-mailben kérd az extra 10% kedvezményt!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy elhelyezkedj! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz online marketingesként keresni a tanfolyam elvégzése után. Azt sem tudom garantálni, hogy fogsz-e munkát találni. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb szakmájának, az online marketines munkának a végzéséhez szükséged van, és mindent megteszek ahhoz, hogy a nálunk végzett jó online marketingeseket összehozzuk azokkal a cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Vannak még kérdéseid az Online marketinges tanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamenyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Az online marketing szakértő képzés előfeltétele az asszisztensi képzés elvégzése. Ezt magába foglalja a szakértői képzés opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Mi a különbség az online marketing asszisztensi és a szakértői képzés között ?

Az asszisztensi képzés 6 hónapos, a szakértői 12 hónapos. Az online marketing asszisztensi képzés egy alapozó tanfolyam. A 12 hónapos szakértői képzés tartalmazza az asszisztensi tanfolyamot és egy magasabb szintre emeli az online marketing tudásodat, hogy tényleg szakértőnek mondhasd magad.

Ha most csak az asszisztensi képzést veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a szakértői fokozatot?

Igen, ebben az esetben csak a két tanfolyam különbözetét kell kifizetned. A tanfolyam aktuális árát vesszük figyelembe ennek meghatározásához.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk.

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.