Szilágyi Balázs MENTOR KLUB – másfél éves program a vállalkozásod maximális sikeréért és bevételéért!

Légy tagja ELIT Vállalkozói Mentor Klubomnak!

jelentkezés 2018. szeptember 14-ig!

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. 4 év alatt építettem fel a semmiből a vállalkozásomat, ami az egyik legmeghatározóbb ma már a magyar online marketing tanácsadói szakmában.

A vállalkozásom “magától” muzsikál, vagyis nem kell napi 8-10-16 órában robotolnom benne, nem omlik össze ha nem vagyok ott.

Nagyon sokszor és nagyon sokan kértek meg rá, hogy indítsak brainstorming csoportot, vállaljam a mentorálásukat. Ennek jött el az ideje!

Most itt az idő, hogy egy nagyon hatékony, kis csoportos mentor klub keretében átadjam neked azt a tudást, amivel a cégemet sikeresen felépítettem és vezetem!

Építs te is sikeres vállalkozást!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Eleged van abból, hogy nem tudsz kitörni a vállalkozói mókuskerékből, és az ígért nagy szabadság helyett folyamatosan a túlélésért küzdesz?
 • Tudod, hogy több van benned, de valami hiányzik, amivel a valódi, szárnyaló eredményeket vállalkozóként elérhetnéd.
 • Szükséged van valakire, aki fogja a kezedet, és a helyére tesz: mit tegyél és mit ne, hogy a vállakozásod sikeres legyen.
 • Szeretnél egy motiváló, kiugró eredményeket produkáló közösség tagja lenni, ahol egymást motiváljátok a valódi eredmények elérésére.
 • Folyamatosan alkalmazottak és beszállítok közt mozogsz, és jó lenne végre hozzád valóban hasonló gondokodású emberek között is lenni, és magadba szívni a motivációt?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 24 éve vállalkozó.

2012-ben újra kellett kezdenem, és a semmiből kellett felépítenem egy online vállalkozást. Semmilyen nevem vagy tapasztalatom nem volt az új piacon, tényleg a nulláról indultam.

Az elmúlt hat évben a magyar kisvállalkozások számára az egyik vezető keresőoptimalizálási és online marketing tanácsadó szerepét sikerült elérnem, miközben a cégem bevétele folyamatosan, stabilan növekszik.

Jelenleg már a top magyar tanácsadók között vagyok bevétel szempontjából, havi 5-10 millió Ft-os bevételt érünk el átlagosan.

Közben van 3 csodálatos gyermekem, vagyis nem tudok és nem is akarok napi 16 órában a cégemen dolgozni.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked SZEMÉLYES MENTORÁLÁSOM MELLETT azt a VÁLLALKOZÓI, SEO ÉS MARKETING tudást, amivel rendelkezem!

Ezt tudom megmutatni neked. Olyan azonnal alkalmazható, gyakorlati tippeket egy zárt, eredményorientált csoport keretében, amelyekkel te is sikerrel tudod építeni a vállalkozásodat, vagy rendbe tudod tenni, ha most nem úgy muzsikál, ahogy szeretnéd!

Így segítek neked

Elindítom az első mentor klubomat, amelynek célja, hogy a valódi vállalkozói szemléletű emberekből sikeres vállalkozókat faragjunk. Átadom a saját tudásomat és tapasztalatomat, és együtt összeállítjuk a pontos lépéseket és gyakorlati teendőket, amivel a vállalkozásodat végre a fejlődés útjára teheted.

Összegyűjtöttem a lényeget, amire szükséged van vállalkozásod sikeréhez. Azokat a lépéseket, amelyeket én magam is megtettem az elmúlt 6 évben és amiket folyamatosan alkalmazok.

Ez tényleg a lényeg és minden kulisszatitok, ami működőképes és profitot hoz. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül, személyesen rád szabva, a te termékedhez és céljaidhoz igazítva.

Ráadásul akár sok “mindenki tudja, hogy …” – de mégsem működik okosságról rántjuk le a leplet, ahogy tőlem már megszoktad. Lehet, hogy önmagában ez hatalmas eredményeket fog hozni számodra!

A MENTOR KLUB segítségével végre képes leszel te is a saját vállalkozásod felfuttatni, sikeressé tenni!

Itt azt kapod, amire vállalkozóként valóban szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, nem koppintott módszereket, nem beetetést, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tippeket tőlem, és 1 éves stratégiát, amit együtt dolgozunk ki – a részleteket lásd lejjebb.

Ráadásul mindezt gyönyörű környezetben, teljes ellátás mellett kapod meg – ahogy sikeres vállalkozóként megérdemled!

Mentor Klub helyszín

Mit fogsz rendbetenni-megtanulni a mentor klub keretében?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy sikeres vállalkozó legyél. Ezt az alábbi módon érjük el:

 • Átadom neked azt a tudást, amivel én rendelkezem.
 • Közösen összeállítjuk a konkrét, gyakorlati teendőket, amire a válallozásodban szükség van.
 • Fogom a kezed, bármikor elérhetsz és számíthatsz rám, hogy segítek.
 • A mentor klub keretében a többi résztvevőtől, sikeres vállalkozóktól kapsz ötleteket, tanácsokat, tapasztalatot és nézőpontot.

Akár jól működik a céged, de mehetne sokkal jobban, akár kicsit elvesztetted az irányt vállalkozóként, és ma már nem vagy olyan sikeres, mint egykor, de akár ha most kezded életed első vállalkozását, és szeretnéd kihagyni azokat a buktatókat, amiket a legtöbben elkövetnek – ha komolyan gondolod a jövőbeli biztonságodat, akkor ez az a program, amire szükséged van!

A Szilágyi Balázs Mentor Klub program tematikája

A mentor klub program összesen 10 személyes képzésből, és online anyagokból áll, az alábbiak szerint:

 • 9 hónapig minden hónapban egyszer találkozunk, és a lenti tematika szerinti anyagokat a gyakorlatban összeállítjuk a cégedre!
 • A 10 alkalom fél évvel később, 2020. januárban esedékes. Így át tudjuk nézni és korrigálni a már megtett változtatásokat, és egy teljes éves tervet tudunk kidolgozni 2020-ra.
 • Minden egyes alkalom előtt az online felületünkön megkapod a tudásanyagot. Így nem egymás idejét raboljuk azzal, hogy én oktatlak te meg hallgatsz, hanem felkészülten jöhetsz a személyes képzésre. Ott viszont 100%-osan a gyakorlatra, a te céged konkrét lépéseinek kidolgozására tudunk koncentrálni! Ezeket az online anyagokat később is bármikor újra megnézheted.
 • A személyes találkozókat Budapesten, egy elit szállodában, luxus körülmények között tartjuk. A vendégünk vagy a reggelire, ebédre, napközbeni sütire és kávéra. Ha sikeres vállalkozó szretnél lenni, úgy is kell érezned magad!
 • A mentorprogram alatt és után is bármikor fordulhatsz hozzám. Meglesz a személyes telefonszámom, és bármikor segítek neked. Ez a mai világban sokkal hatékonyabb, mintha előre egyeztetett konzultáción tudnánk le a feladatainkat, aztán soha többé nem hallanánk egymásról.

Nem tudok olyan vállalkozói mentorprogramról Magyarországon, ami nem csak ledarálja az anyagot, hanem másfél éven keresztül (!) folyamatos törődést ad, és utána is folyamatos segítséget biztosít. Ráadásul a 21. század technikáját kihasználva nem húzzuk egymás idejét az elméleti anyagok oktatásával, hanem erre a saját gépeden, egyéni tempóban tudsz felkészülni.

Kifejezetten szeretném erősíteni a hatékonyságot már a mentor klub programban is – ami nélkül nincs sikeres vállalkozás a 21. században. Amit tudunk elintézünk online, és minden nap 9 és 18 óra között megcsináljuk a gyakorlati részeket – mert ha erre nem lennénk képesek te meg én, akkor sikeres vállalkozást sem tudnánk építeni!

 1. 1. hónap: A vállalkozásod erőssége, piackutatás, célközönség, célok, kommunikációs csatornák

  Időpont: 2018. október.

  Meg kell ismernünk egymást, és meg kell ismerned a vállalkozásodat. Ma főleg a napi problémákat látod, de hidd el, valószínűleg rengeteg jó alap van a cégedben, amire tudsz építkezni. És ez akkor is igaz, ha még céged sincs – ezt pontosan megérted az első napon.

  • Segítek egy napra kiszállni a mókuskerékből, és kívülről nézni a vállalkozásodra. Így közösen összerakjuk, hogy mire kell fókuszálnod, mi fogja neked a legtöbb eredményt hozni.
  • Ezen a napon rakjuk össze az igazi célodat vállalkozóként, amit talán a napi robotban már elfelejtettél, de ami képes téged bármikor, bármilyen helyzetben előre vinni!
 2. 2. hónap: Értékesítési tölcsér

  Időpont: 2018. november

  Olyan sokan beszélnek róla, de olyan kevesen tudják valóban működőképesen kialakítani a vállalkozásukban az ún. értékesítési tölcsért.

  Ez nem más, mint az a folyamat, aminek során a teljesen vadidegenből először érdeklődő, aztán vásárló, majd visszatérő vevő lesz. Ráadásul ehhez nem hókuszpókuszra, hanem valódi, konkrét lépésekre van szükség.

  • Ezen a napon össze fogunk rakni a működő értékesítési tölcséredet, bármivel foglalkozz is!
 3. 3. hónap tematikája: munkatársak, delegálás, pénzügyi tervezés

  Időpont: 2018. december

  Két nagyon kemény téma, de egyik nélkül sem lehetsz igazán sikeres vállalkozóként.

  Ha nincsenek munkatársaid, ha nem tudsz feladatokat kiadni, akkor legfeljebb magányos harcos lehetsz. Ez pedig nem más az üzleti világban, mint egy saját magát alkalmazó alkalmazott, akinek még az a biztonsága sincs meg, hogy legalább a havi bérét rendszeresen megkapja.

  A pénzügyi tervezés fontosságát azt gondolom, nem kell bemutatnom. A legtöbb vállalkozó legnagyobb problémája, hogy kifolyik a kezei közül a pénz. Szinte mindegy mennyit keres, nem érzi anyagilag biztonságban magát.

  • Ezen a napon ráadásul konkrétan összerakjuk azt, hogy hogyan tudod akár már másnap felszabadítani magad a robot-jellegű munka alól. Nem a rizsa és az elmélet a lényeg, hanem hogy vállalkozóként legyen elég időd és energiád valóban a cégedre koncentrálni!
  • Átadom neked azt a rendszert, amit én alkalmazok a pénzügyeimre, és ami anyagi stabilitást adott a cégemnek. Konkrétan meg fogod tanulni, hogy hogyan oszd fel a bevételeidet, mire mennyit és hogyan tegyél félre, hogyan döntsd el, hogy egy költséget bevállalsz-e vagy sem.
 4. 4. hónap: Terméklétra

  Időpont: 2019. január

  A terméklétra a másik mumus (az értékesítési tölcsér mellett – 2. hónap), amiről rengetegen beszélnek, de a gyakorlati alkalmazást nem igazán képes senki megtanítani (talán mert ők sem értik, hogy mi ez igazából…?

  • Lerántjuk a leplet a legnagyobb hazugságról a terméklétrát illetően – és ez már önmagában sokkal tisztábbá fogja tenni számodra az egészet.
  • De természetesen itt nem állunk meg, hanem összeállítjuk a terméklétrádat. Egyrészt elméletben, másrészt konkrét gyakorlati teendőkkel. Vagyis mit és mikor kell megtenned, hogy a terméklétrád valóban összeálljon, és a legtöbbet ki tudd hozni a piacból!
 5. 5. hónap: SEO és közösségi média

  Időpont: 2019. február

  Azt hiszem, hogy a SEO és a közösségi média fontosságát nem kell kiemelnem számodra.

  Amit viszont talán igen, hogy csak az online elvégezhető anyagokkal nagyobb tudásod lesz ezen a területen, mint más online marketing tanácsadóknak, akik hasonló programokat indítanak! (Ne feledd, Magyarország egyik legismertebb és legsikeresebb SEO szakembere vagyok, ráadásul több mint 20 keresőoptimalizálási szakértőt képeztem már!)

  • Ezen a napon a személyes találkozón tehát nem érthetetlen SEO alapokkal rabolom az idődet, hanem miután az elméleti tudást már online megkaptad, konkrétan, gyakorlati teendőkkel rakunk rakétahajtóművet a honlapod és a közösségi média kommunikációd alá.

  Tipp: talán elsőre nem látszik, de ennek az egésznek – SEO és közösségi média – a lényege, hogy egyáltalán látható legyen a vállalkozásod a mai információs dömpingben. Márpedig ha ezt nem éred el, minden más hiábavaló, remélem ezt nem kell mondanom.

 6. 6. hónap: Hírlevél, fizetett hirdetések

  Időpont: 2019. március

  Elmondtam már sok helyen és most sem tudok mást mondani: az igazán sikeres online jelenlét és bevétel igazi stabil alapja a hírlevél. Aki sikeres online vállalkozó viágszerte, az mind ezt mondja. Aki nem ezt mondja, egyszerűen nem tudja használni.

  • Ezen a napon összerakjuk azt a hírlevél rendszeredet, ami stabil, hosszú távú eredményeket, és folyamatosan több vevőt fog neked szállítani.
  • Ami a fizetett hirdetéseket (Facebook, AdWords) illeti, nem azt tanítom meg neked, hogy hogyan állítgasd be őket, hogy jó olcsón hirdess. Nem olcsó, hanem hatékony hirdetésre van ugyanis szükséged! Azt fogjuk összerakni, hogy konkrétan neked mit és hogyan kell hirdetni, hogy a megtermelt pénzedet hatékonyan használd fel több vevő és több bevétel megszerzésére.
  • Elárulok egy titkot: lehet, hogy egyetlen hirdetésre lesz szükséged, de az mindent ütni fog! 😉

  Tipp: ezt sem sokan látják, de a fizetett hirdetések a valóságban az egyik legjobban működő módja az annyira áhított passzív jövedelem elérésének. A megkeresett pénzedből valamennyit beleteszel egy amúgy kidolgozott és működő hirdetési rendszerbe, ami aztán neked több pénzt fog hozni, amiből megint hirdethetsz, stb. Erre van szükséged, kihasználni az online hirdetési lehetőségeket, hogy még több vevőt szerezz, és még több bevételt tudj csinálni!

 7. 7. hónap: Új vevők szerzése

  Időpont: 2019. április

  Minden vállalkozás igazi sikere azon múlik, hogy képes-e sikeresen, erőlködés nélkül több vevőt szerezni és kiszolgálni. Ennek első eleme az új vevők megszerzése (második a régi vevőknek újraeladás, lásd: 9. hónap).

  • Ezen a napon összerakunk neked egy olyan, hatékonyan és minél inkább automatizáltan működő rendszert, amely folyamatosan új vevőket hoz a vállalkozásodba.
 8. 8. hónap: Könyvkiadás

  Időpont: 2019. május

  Miért szánok erre egy egész napot? Mert a könyvkiadás vállalkozóként több, mint pusztán egy szépen összeállított kiadvány megjelentetése.

  • Megtanulsz könyvet írni (igen, bármilyen hihetetlen) akkor is, ha most azt gondolod, nem tudsz. Ne feledd! Nem regényt vagy szépirodalmat írunk, hanem szakértői könyvet!
  • Összerakjuk az első ötlettől a konkrét fejezetekig, megvalósításig az első (vagy következő) üzleti könyvedet. Megtanulod azokat a fogásokat, amikkel érdekes és hasznos könyvet tudsz írni.
  • Megtanulod, hogy milyen lépéseket kell megtenned, hogy kiadd a könyvedet, és hogy utána eladd!
  • De ami a legfontosabb: ez a nap rendszerezni fogja a vállalkozásodat. Lehet, hogy már rendelkezésedre állnak az anyagok, és csak össze kell őket állítani. A könyv vázlatának összeállítása során pedig rengeteg olyan dologra fogsz rájönni, amit ha te magad rendbe teszel, még sikeresebb lesz a céged!
 9. 9. hónap: Újravásárlás, passzív jövedelem

  Időpont: 2019. június

  Az igazi siker és anyagi stabilitás minden vállalkozásban azon múlik, hogy újra el tudsz-e adni a régi vevőidnek.

  Egyetlen cég sem lett még sikeres – és ami még fontosabb: anyagilag stabil úgy, hogy folyton csak új vevőknek adott el.

  • Megtanulod, hogy min múlik konkrétan az újraeladás. Elárulom: ez nem a marketing hókuszpókusz!
  • Kidolgozod, hogy milyen lépéseket kell megtenned, hogy a legbiztosabb jövedelemforrásodat, a meglévő vásárlóidat igazán termővé fordítsd!
 10. 10. alkalom: Éves tervezés és utánkövetés

  Időpont: 2020. január

  Ez a pont teszi fel a koronát a teljes programra. Nem hagylak ugyanis magadra, miután leadtam az anyagot, és összeraktuk, amire szükséged van.

  Fél évvel a 9. képzési nap után, a következő év januárjában újra találkozunk. Ez két hatalmas pluszt fog adni a vállalkozásodnak:

  • Átnézzük az elmúlt fél év történéseit. A konkrét, piaci jelzések, a céged változásai és a konkrét gyakorlati tapasztalat alapján helyre tudjuk tenni, ami esetleg nem teljesen múködik.
  • Mivel ezt a képzési napot kifejezetten januárra időzítettem, a következő évre egy éves tervet készítünk el közösen a vállalkozásod számára.

Kerülj be egy elit körbe, a sikeres vállalkozók közé!

mentor-klub
 • Magam szűröm meg előzetesen, hogy ki csatlakozhat a Mentor Klubhoz.
 • Maximum 12 fő vehet részt ebben a másfél éves mentor programban.
 • Amennyiben te bekerültél, biztos lehetsz abban, hogy te is és a vállalkozásod is megérett a sikerre és mindenben segíteni foglak, hogy elérd a céljaidat, vagy még annál is többet.
 • A támogatásommal maximalizálhatod az eredményeidet és szintet léphetsz!
 • Mentor Klubos társaiddal olyan kreatív vállalkozói közegbe kerülsz, ahol az eszmecserékkel, ötletelésekkel egymást is segítitek és inspiráljátok.

Mit mondanak mások, akik tőlem tanultak?

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával. Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
Valódi érték-Online marketing, weboldal készítés

“Ilyen jó anyagokat készítő cégtől szívesen és örömmel tanulok, “vásárolok”. Az összes eddigi tanfolyam nagyon hasznos volt.(…)nekem kell egy darab forrás, aminek hiszek és elfogadom azt, amit onnan kapok mert különben elveszek a rengetegben. Ez a forrás számomra ti vagytok, és irtóra örülök, hogy annak idején rátok akadtam a neten.”

M.K.

“A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják. Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

A Mentor Klub – másfél éves program menete

A Mentor Klub másfél éves, összesen 9+1 személyes alkalmat foglal magába, ezen felül folyamatos telefonos kapcsolattartást az igényeid szerint, online anyagokat és 1 éves marketing / SEO / üzletviteli előtervezést és stratégiát.

Minden hónaphoz önálló gyakorlati anyag is tartozik, amelynek megvalósítása mentorálásom mellett valósul meg.

Több, mint telefonos konzultáció

Nem kell előre leegyeztetned fix időpontot! Megkapod a privát telefonszámomat, ami azt jelenti, hogy bármikor hívhatsz, ha segítségre, tanácsra van szükséged.

Nem kell attól tartanod, hogy vajon mindent megkérdeztél-e a fix konzultáción, vagy hogy semmi értelmesről nem beszélünk, de az időt kihasználjuk. Ha egyetlen kérdésed van 5 percben, akkor is bármikor felhívhatsz – segítek!

A képzés anyagai a következőből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged.
 • Személyes találkozó. A Mentor Klub alatt minden hónapban 1 teljes nap, Budapesten 9 egymást követő hónapban, majd még egy extra, utánkövető alkalom fél évvel később. Ez egyben képzés, kis csoportos konzultáció, mastermind találkozó.
 • Gyakorlati feladatok. Erről följebb már írtam részletesebben, a program során végig nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati megvalósításra.
 • Telefonos segítség. Meglesz a telefonszámom, és bármikor rendelkezésedre állok, hogy valóban segítselek.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez exkluzív anyagokat, 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt is a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.Továbbá havi 1 ingyenes online képzés-kozultáció zárt Facebook csoportban
 • Zárt Facebook csoport csak a MENTOR KLUB résztvevőinek. Így egymással is tudtok szakmai kapcsolatot tartani, véleményt cserélni.

Mi az, amire készülnöd kell?

mentor klub- kemény-menet

Kemény munka lesz, de nem leszel egyedül. Végig fogom a kezed, és segítek eljutni egy olyan szintre, hogy többé ne függjön senki mástól a sikered! Felvértezlek minden tudással és gyakorlati teendővel, ami elegendő ahhoz, hogy hatékony és sikeres legyél.

Mivel közösen dogozunk, csak akkor tudok segíteni, ha 100%-os elkötelezettséget látok részedről, és én is azonosulni tudok a céljaiddal. Ezért fenntartom magamnak a jogot, hogy a megrendelésed és a mentorklub díjának befizetése után az együttműködéstől indoklás nélkül elálljak. Ebben az esetben a már befizetett díjat két munkanapon belül, hiánytalanul visszafizetjük részedre.

A MENTOR KLUB -másféléves program időpontjai

Az 1. alkalom 2018. október 2-án, kedden lesz 9:00-18:00-ig.

Az 2. alkalom 2018. november 13-án, kedden lesz 9:00-18:00-ig.

Ezt követően havonta találkozunk 2019 júniusáig minden hónapban, kedden 9:00-18:00-ig.

Utánkövető záró alkalom 2020. januárban lesz.

Határidő

Végső jelentkezési határidő listaáron: 2018. szeptember 14!

A MENTOR KLUB helyszíne

A ****-os Holiday Beach Wellness és Konferencia Hotel, Budapesten a 3.kerületben.

A büfé vagy a’la carte ebéd, amit a program szintén magába foglal, a legkiválóbb fogásokat kínálja. Igény esetén vegetáriánus, vegán étel is kérhető.

A nap folyamán teljes ellátást kapsz: ásványvíz, tea, kávé, aprósütemény, ebéd a szálló éttermében, mini szendvicsek.

Mennyibe kerül?

Ezt a programot nagyon nehéz beárazni. Mindent megkapsz tőlem, amire szükség van a sikeredhez. Ráadásul Magyarországon nem tudok hasonló programról, ami a személyes találkozókon kívül örök elérésű online anyagokat, bármikor igénybe vehető személyes konzultációt, és a program végét követő fél éves utánkövető napot, valamint még egy éves tervezést is tartalmaz.

Ráadásul ez nem tankönyvi anyag. Ezen a képzésen gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást kapsz Magyarország egyik legsikeresebb és legismertebb online marketing és SEO tanácsadójától.

Vagyis ezt a képzést akár árazhattam volna tízmillió Forintra – egy éven belül simán megkeresheted az árát.

De nem áraztam tízmillió Forintra. Sőt, még csak ötmillió Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg – különösen a bevezető időszakban –, hogy ha tényleg komolyan gondolod a vállalkozásod és a saját jövőbeli sikeredet, akkor te is csatlakozhass.

A MENTOR KLUB-részvételi díja

 • Mentor klub 9+1 személyes alkalommal, teljes ellátással listaára egyösszegben bruttó 1.524.000 Ft helyett bruttó 1.397.000 Ft. Jelentkezéskor fizetendő!

  Részletfizetési lehetőség

 • A Mentor klubos részvételedet fizetheted 10 részletben is. Jelentkezéskor az első részletet: bruttó 171.450 Ft helyett bruttó 165.100 Ft-ot, majd 9 további hónapban összesen 9*165.100Ft-ot (összesen bruttó 1.651.000 Ft). Ezzel az opcióval is a teljes program kifizetésére vállalsz kötelezettséget!- Jelentkezés csak 2018. szeptember 14-ig!

VIP tagunk vagy?

Ha már (kiértesített) VIP tagunk vagy és a Honlapra Fel! VIP klub tagja, akkor egyösszegű befizetés esetén rád még kedvezményesebb ár érvényes:

Mentor klub 9+1 személyes alkalommal, teljes ellátással bruttó 1.270.000 Ft.

Jelentkezéskor fizetendő.

VIP Részletfizetési lehetőség

A Mentor klubos részvételedet fizetheted 10 részletben is. Jelentkezéskor az első részletet: bruttó 139.700 Ft-ot, majd 9 további hónapban összesen 9*139.700Ft-ot (összesen bruttó 1.397.000 Ft).

Ezzel az opcióval is a teljes program kifizetésére vállalsz kötelezettséget!

Figyelem!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért és a profitodért! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amit én is alkalmazok, és segítek neked a gyakorlatban is kidolgozni ezokat a lépéseket, amihez a vállalkozásod sikeressé tételéhez szükséged van!

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Kérlek ezeket vedd figyelembe a jelentkezéskor

 • Az itt megadott árak a Mentor Klub első éves, induló árai. Ezen az áron soha többé nem fogom lehetővé tenni a csatlakozást.
 • A részletfizetés esetén is a teljes programra jelentkezel és kötelezettséget vállalsz a 10 havi díj egymást követő 10 hónapban való befizetésére.
 • A befizetési határidő utáni (a jelentkezésedet követő 4.munkanap) lemondás esetén már nem áll módunkban visszaadni a részvételi díjat.
 • Legfeljebb 12 fő jelentkezését fogadom el. Így tudom azt biztosítani, hogy rád is elegendő idő jusson, és valóban gyakorlati segítséget kapj.
 • Nem leszek kíméletes – és ezt el kell fogadnod. Ha arról szól ez a 10 alkalom, hogy simogatom az önérzeted, akkor a legkevésbé érvényesül, amit igazából szeretnél: a saját és a vállalkozásod fejlődése.
 • Fenntartom a jogot, hogy a jelentkezésed és a program díjának befizetése után az együttműködéstől indoklás nélkül elálljak. Ebben az esetben a már befizetett díjat két munkanapon belül, hiánytalanul visszafizetjük részedre.

A jelentkezés és a részvétel menete

Jelentkezésedet az alábbiak szerint tudjuk elfogadni, és így tudok segíteni:

 1. Végső jelentkezési határidő: 2018. szeptember 14!
 2. Kérlek töltsd ki az alábbi megrendelőlapot.
 3. Fizesd be a mentorprogram választott konstrukció szerinti díját átutalással a visszaigazoló emailben megadott magyarországi bankszámlára, vagy a szintén ott megadott PayPal fiókra. Fontos! A helyek betöltése a befizetések beérkezésének sorrendjében történik!
 4. Küldeni fogok egy rövid kérdőívet, ezt kérlek töltsd ki és küldd vissza nekem. Ezzel szeretnék meggyőződni arról, hogy valóban közösek a céljaink.
 5. Amennyiben a visszaküldött kérdőív alapján nem tudlak elfogadni mentoráltamnak, a mentorprogramra addig befizetett összeget hiánytalanul visszakapod két munkanapon belül. A visszautasítást nem fogom megindokolni.
 6. Ha csatlakozásodat elfogadom a Mentor Klubhoz, akkor megkapod a Facebook csoport és az online felület hozzáférését, valamit az első találkozó pontos helyszínét és időpontját.
 7. A későbbiek folyamán, minden találkozó előtt időben megkapod online a konkrét anyagokat, amikkel készülni tudsz – ezekhez örök hozzáférésed lesz, és akárhányszor megnézheted őket. Szintén minden találkozó előtt értesítünk, hogy mivel készülj.
 8. Ha részletfizetést választasz, legkésőbb a következő találkozó előtt két héttel be kell, hogy érkezzen a következő részlet!
 9. Találkozunk az előre megadott időpontban és helyszínen, hogy a gyakorlatban is megvalósítsuk, amiért itt vagy: a sikeres vállalkozásodat, amely képes megalapozni a saját jövődet is.

Szóval mire vársz? Jelentkezz most!Jelentkezem a Mentor Klub- másfél éves programra! Adatkezelési szabályzat
* A * piros csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!
Számlázási adatok

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.