Végre magyar nyelven is megismerheted az igazán ütős linképítési technikákat, amik működnek 2015-ben!

Alkalmazd te is ezeket, hogy valóban jobb eredményeket, több látogatót és így több vásárlót szerezz a honlapodra!


Mi a probléma a linképítéssel?

Ha egy kis időt is töltöttél már el azzal, hogy az interneten olvasgass a linképítés témájáról, akkor gondolom feltűnt, hogy rengeteg információt lehet találni. Az információ sok, csak a baj az, hogy sokszor egymásnak ellentmondó.

Ráadásul az internetre felkerülő ingyenes, linképítéssel kapcsolatos tartalmak sokszor egy, vagy akár már fél év elteltével is elévülhetnek, és gyakran nem frissítik őket. A Google viszont folyamatosan újít, javítgat, változtat.

Ha eleged van az ellentmondásokból, félinformációkból, és szeretnéd végre tudni, hogy melyik az a linképítési technika, ami működik 2015-ben, akkor itt a lehetőség.

Így tudok segíteni

Októberben tartok egy egész napos, kiscsoportos képzést linképítés témában. Itt megmutatom, mik azok az eszközök és módszerek, amik működnek 2015-ben. Vagyis nemcsak az ellentmondásokat tisztázzuk, hanem pontos útmutatást adok, hogy hogyan tudsz tényleges eredményeket elérni a linképítéssel.

Tudomásom szerint magyar nyelven sehol máshol nem oktatott módszer, ami ténylegesen működik 2015-ben is. Ha eljössz, a nap végére pontosan tudni fogod, hogy hogyan kell a célcsoportodba tartozó potenciális ügyfeleidet, vásárlóidat elérni.

Google büntetés nélkül?

Igen! Ezek a módszerek garantáltan nem hoznak neked Google büntetést. Hogy honnét tudom? Mert én is ezeket alkalmazom.

Ezekkel a technikákkal nem azt tanulod meg, hogyan játszd ki, vagy verd át a keresőóriást, hanem azt, hogyan használd ki az erejét. Mint ahogy a szörfös sem legyőzni vagy térdre kényszeríteni akarja a hullámot. Hanem felül a tetejére és kihasználja az erejét.

Linképítés 1 napos képzés

Ezekről a témákról biztosan hallasz majd:

 • Linképítés alapok – hogy többet ne legyen kérdésed, mi a linképítés, mire kell és hogyan.
 • A legnagyobb hibák, amit 2015-ben elkövethetsz. És még csak nem is a Google fog ezért megbüntetni téged ha mégis elköveted, hanem maga a piac!
 • Hogyan szerezz olyan linkeket, amiket sosem tudnál “építeni”?
 • Személyes márkaépítés és linképítés. Ez egy olyan trükk, ami a bezárt kapukat is megnyitja előtted.
 • Magas PageRank értékű domainek vásárlása. (Még mindig az egyik kihagyhatatlan út, ha meg akarsz ugrani egy szintet.)
 • Mit kezdj a magas PageRank értékű domainnel, hogy hasznos legyen 2015-ben is?
 • Plusz egy titkos módszer, ami több ügyfelünknek olyan elképesztő eredményeket hozott, amiről még álmodni sem mertek.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Sok gyakorlati tipp. Saját tapasztalataid alapján összeállított tananyag. Átlátható és átlag honlaptulajdonosként is jól érthető, azonnal hasznosítható ismeretek.”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

“…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

Jöjjön az ára

A személyes képzésen megszerzett tudás értéke aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 120.000 Ft-ot, sem 100.000 Ft-ot, de még csak 80.000 Ft-ot sem.

Az ára mindössze 50.000 Ft + ÁFA (bruttó 63.500 Ft).

Időpont és helyszín

A Linképítés 2015 képzés időpontja: 2015. október 27. Regisztráció reggel 9:00 és 9:30 között.

A képzés pontos helyszínét a jelentkezések lezárása után küldjük el. Ami viszont biztos, hogy egy budapesti, autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyszínt választunk.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát 50.000 Ft + ÁFA-ról. Ez bruttó 63.500 Ft, ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát, és ezzel biztosítottad a helyed az 1 napos képzésre.
 • Amint lezártuk a jelentkezést, küldjük a pontos információkat a helyszínnel kapcsolatban.
[si-contact-form form=’28’]

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (1036 Budapest, Bécsi út 85., adószám: 12886630-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-708312) kötöd.