Hogyan növeld a vállalkozásod sikerét az Instagramon?

(!!!Robotok és hirdetés nélkül!!!)

Érdekel a válasz? Nézd meg a videót!

Mi a baj az Instagrammal?

A legtöbb magyar vállalkozó nem használja az Instagramot. Fogalma sincs, hogyan építhetne nagyobb ismertséget, vagy szerezhetne akár vevőket az Instagram segítségével.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … nem hallottál még az Instagramról, és nem használod semmire.
 • … láttál már néhány Instagram fotót, de nem tudod hogyan lehetne a hasznodra, ha Te is kitennél fotókat.
 • nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt egy újabb közösségi média felülettel babrálva.
 • … ….tudod, hogy az egyik legnépszerűbb közösségi média az Instagram, de fogalmad sincs, hogyan és mire használhatnád.
 • … szeretnél végre egy érthető és valóban használható megoldást, amivel valódi követőket szerezhetsz és ismertséget építhetsz az Instagramon.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak szükségük van ahhoz, hogy ismertséget építsenek és több vevőt szerezzenek az Instagram segítségével.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. Az Instagram online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni ezt a közösségi média felületet is!

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált képzést a sikeres és működő “Instagramozásról”. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Mit tartalmaz az Instagram tanfolyam?

 • Hogyan működik az Instagram? Bármilyen meglepő, de a vállalkozók, bloggerek többsége már itt elakad. Ha tudod, hogy az Instagram valami jó dolog, de pontosan sosem értetted, hogy hogyan működik, akkor itt a jó hír: a tőlem megszokott, alapoktól induló, mindenki számára érthető módon mutatom be a rendszer teljes működését, amit más nem mutat meg neked. Hiszen hogyan is tudnál kimagasló eredményeket elérni, ha az alapokat sem ismered?
 • Az Instagram fiók pontos beállítása. Hogyan állítsd be az Instagram fiókodat, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni belőle. Lépésről lépésre, könnyen követhető videóban mutatok be mindent egészen az indulástól! (Megjegyzés: már az alapbeállításokon is múlhat, hogy mennyire lesz sikeres az Instagram tevékenységed!)
 • Személyes vagy üzleti fiók? Mivel jársz jobban: ha a saját nevedben, vagy ha a vállalkozásod nevében csinálod az Instagramot? Meglepő lesz a válasz, és nagyon más nézőpontból mutatom be, mint amit elsőre várnál.
 • Hogyan szerezz vevőket az instagramról? Döbbenek, amikor olyanok reklámoznak “vevőszerzést” Instagramról, akik ezt sohasem csinálták. Mi két hónap alatt közel egymillió forint direkt bevételt csináltunk innen, megmutatom hogyan!
 • Az Instagram igazi üzleti haszna. Tudom, te is vevőket szeretnél, és az Instagram segít is ebben. De nem úgy, ahogy azt elsőre gondolod, vagy ahogy azt sokan szeretnék elhitetni veled! A közvetlen eladásnál (amit az előző pontban néztünk) van egy ennél sokkal komolyabb előnye ennek a felületnek! Ebben az anyagban pontosan meg fogod érteni, hogy miért kell neked is Instagram fiókot üzemeltetni, és hogyan tud ez neked igazi üzleti eredményt hozni!
 • Teljes megértés a hashtagekről. Az Instagram egyik titka a hashtagek megfelelő használata. Nem csak ezt fogod megtanulni, de végre megérted azt is, hogy mik ezek a hashtagek, amiket sajnos a magyar online marketingben nagyon félreértenek, és ezért nem is megfelelően használnak. (Tipp: az okát is elmondom, hogy itthon miért nem értik és miért nem használják megfelelően a hashtageket.)
 • Konkurenciaelemzés. Megmutatom, hogyan elemezd ki pontosan a konkurenciádat az Instagramon. És ez nem csak érdekes lesz, de hasznos is, ugyanis ezt fogjuk felhasználni a sikeres indulásra!
 • Követőtábor felépítése. Konkrét, azonnal alkalmazható tippek és lépések, amivel stabil követőket tudsz szerezni. Mi havi több száz követőt szereztünk így, és habár ezt a számot nem tudom garantálni, de az eredményes, valódi és értékes követőket szerző módszert igen.
 • Miért ne használj robotokat?! Talán meglepődsz, de sok Instagram “szakértővel” ellentétben én egyenesen lebeszéllek a robotok használatáról – mi sem használunk ilyeneket. A képzésen megérted, hogy mik ezek a robotok (ha még nem hallottál róluk), miért nem javaslom a használatukat, és ami a lényeg: hogyan lehet robotok nélkül is szenzációs eredményeket elérni.
 • Sikeres Instagram tevékenység. Mit csinálj pontosan, ha sikeres szeretnél lenni az Instagramon. Konkrét, azonnal alkalmazható módszerek, amik után már nem kell gondolkoznod, hogy milyen képet tegyél ki, hányszor, mikor és hogyan posztolj. Mindent pontosan megmutatok, mindent pontosan megtanulsz, csak másolnod kell a sikeres módszert.

  Csak néhány kulcsszó, hogy ez az amúgy unalmasnak tűnő téma is mennyi érdekes és hasznos tippet fog számodra adni: Mennyit kell posztolni, sikeres képek, hashtagek, videók, sztorik, külső források, be- és kikövetés.

 • Mit tegyél, ha nincsenek képeid? Az Instagram egy képmegosztó közösségi média felület, jogosan merülhet fel benned a kérdés: mit tegyek, ha nekem nincsenek képeim? Meg fogsz lepődni, milyen zseniális és egyszerű módszereket fogok neked megmutatni, amiket bármilyen területen tudsz használni, hogy saját képeid legyenek, amiket még szeretnek is az Instagramon.

  Jó hír: hidd el, ezt akkor is szeretni fogod, ha semmi érzéked sincs a képekhez, és most el sem tudod képzelni, hogy mit tudnál te kirakni az Instagramra a saját témádban. (Csak hogy értsd, mi online marketing témában építettünk Instagram fiókot, mit lehet ennél nehezebb képekkel illusztrálni?)

 • Linkek az Instagram fiókodból. Az Instagramról nem egyszerű a saját honlapodat linkelni. Sőt, szinte lehetetlen. De mutatok két módszert, amivel ezt sikeresen megteheted!
 • Hogyan használd sikeres Instások erejét a saját hasznodra? Bármilyen kezdő vagy, bármennyire ismeretlen vagy még az Instagramon, a nagypályás Instások erejét te is ki tudod használni a saját fiókod erősítésére. Megmutatom hogyan!
 • Minden eszköz, amire szükséged van. Ezen a képzésen természetesen megmutatok neked minden technikai eszközt, amire szükséged lesz a sikeres Instagram fiók felépítéséhez és gondozásához.

Fontos!!!

Valóban működő, azonnal alkalmazható tippeket adok neked az Instagramról. Ez nem rizsa, nem mellébeszélés.

 • Az Instagram fiókunk létrehozásakor hónapokig több, mint 1000 valódi, elkötelezett követőt szereztünk ezzel a technikával – megmutatom neked is, hogyan csináltuk akkor! (habár ezt a számot sem tudom most már garantálni, de a módszert megmutatom)
 • Ha valahol, a mi területünkön igazán nehéz érdekes képeket készíteni – tehát arra is kapsz megoldást, ha nem tudod, mit posztolhatnál!
 • Bevételünk is lett az Instagram segítségével, két hónap alatt közel egymillió Forint tiszta jövedelmünk volt kizárólag innen – ezt is megtanulod, hogyan csináld!
 • Nem használunk robotokat, és neked sem ezt tanítom meg. Tehát nem trükközés, átverés amit tanulni fogsz, hanem értékes Instagram fiók és követői bázis építése!
 • Nem használunk hirdetéseket sem. Tehát nem kell attól tartanod, hogy majd a gatyádat elköltöd hirdetésekre, hogy ez működjön. Szimplán logikával, a bemutatott lépések követésével képes leszel te is valódi eredményeket elérni!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Végig hallgattam az Instagram tanfolyamotokat. Kitüntetően alapos és mindenre kiterjedő volt. Köszönöm.

A tanultaknak megfelelően nyitottam fiókot, és végeztem el a beállításokat. Fel is tettem az első pár posztot. Tegnapra sikerült elérnem az 500 fő követőt. 10 nap alatt! És nincs közötte – tudomásom szerint – mindenféle távol-keleti, számomra értéktelen követő.

A legszebb, hogy a tanfolyam árának eddig már kb. a fele be is jött, az így szerzett követőktől.

Szóval köszönöm, nekem nagyon megérte, és teljesen elégedett vagyok vele.”

Kaszás Gábor

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával. Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
valodiertek.hu

“…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

“Amikor megvettem a tanfolyamot, (…) nagyon tetszett, részletesnek és érthetőnek találtam.”

Dancsokné Jusztin Ágnes
spanyolozzotthonról.hu

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, egy felkészült online marketinges tudásánál is többet kapsz belőle ezért elkérhetnék érte akár százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, sem 100.000 Ft-ot, de még csak 50.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

Az ára: bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA)

Ha kiértesített VIP Klub tag vagy, akkor számodra a képzés ára most bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA).

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz

Szóval mire vársz? Rendeld meg most az Instagram tanfolyamot!

  Jelentkezem az Instagram online videó tanfolyamra

  Ára most csak: 37.465 Ft
  (VIP tagoknak 29.845 Ft)

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok


  VIP tag vagyok


  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.