Tanuld meg a HTML és a CSS használatát az alapoktól!

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudást kapsz.

Előfordult már veled ilyen kellemetlen helyzet?

 • Hetekig, hónapokig kellett várnod a programozóra, mire egy apró módosítást megcsinált a honlapodon.
 • Szerettél volna egy színt, betűméretet vagy hasonló apróságot átállítani a honlapodon vagy a webáruházadban, de fogalmad sem volt, hogyan lehetséges ez.
 • Minden apró módosítás miatt a webfejlesztődet hívod és ebből már eleged van.
 • Szeretnél kicsit jobban belelátni a weboldalad, webáruházad működésébe, de eddig nem mertél belevágni.
 • Néha jól jönne, ha kis változásokat magad is gyorsan meg tudnál csinálni a honalodon.
 • Mindig érdekelt a HTML és a CSS, de nem találtál gyakorlati tananyagot.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Van megoldás!

Ha szeretnéd megtanulni a HTML és CSS nyelveket, hogy végre képes legyél te magad is belenyúlni a honlapodba, apróságokat akár fejlesztő nélkül is módosítani, akkor itt a megoldás!

 • A HTML és a CSS a honlapok nyelve. Gyakorlatilag minden honlap tartalma HTML-ben van megírva, és a CSS-sel formázva (színek, betűtípusok, méretek stb.).
 • A HTML és a CSS megértése nagyon egyszerű, nem szükséges hozzá programozói tudás.
 • Ennek a két nyelvnek az ismeretében bármilyen weboldal kinézetét egyszerűen tudod majd módosítani.

Így segítek neked

Közkívánatra mostantól végre külön is elérhetővé tettem a nagysikerű honlapfejlesztő képzésem két modulját: a HTML és CSS részeket.

Most itt a lehetőség, hogy vállalkozóként, bloggerként, webáruház tulajdonosként te is végre megértsd a HTML és a CSS működését, és képes legyél a honlapod kinézetét bármikor gyorsan és egyszerűen módosítani.

Ezt a tudásanyagot úgy építettem fel, hogy szó szerint akár a nulláról, bármiféle előzetes tudás vagy programozói gyakorlat nélkül is képes leszel megérteni és a gyakorlatban is használni az anyagot.

A tanfolyam elvégzése után az alábbi tudásnak leszel birtokában:

 • Saját honlapodba képes leszel belenyúlni, színeket, méreteket, elrendezést stb. bármikor megváltoztatni.
 • Bármilyen külső honlapnál képes leszel megérteni, hogy miért úgy néz ki, hogyan oldották meg azt a kinézetet, és képes leszel ezt saját honlapodon is alkalmazni.
 • Képes leszel akár a nulláról egyedi és saját honlapot készíteni HTML és CSS segítségével. (Ez ún. statikus honlap, de sok esetben elegendő lehet.)
 • Megjelenési szinten képes leszel módosítani bármilyen kompolex rendszerben (WordPress, bérelhető webáruház, stb.) készült honlap kinézetét.

Ráadásul mindezt az otthonod vagy az irodád kényelmében kapod meg, egy bármikor visszanézhető, online videó tanfolyam formájában.

A tanfolyam tematikája

Általános anyagok

Az általános anyagok segítenek “elhelyezni” ezt a tudást, és segítik a későbbi alkalmazást.

 • Programozási alapok. Akkor is megérted, ha most nyúlsz majd először kódhoz!
 • Fejlesztőkörnyezet beállítása és tippek.
 • Rengeteg gyakorlat. Több saját gyakorlat lesz szinte minden anyagrész után, amivel teljesen megérted és alkalmazni is tudod majd az itt megszerzett tudást.
 • Esettanulmányok. Két komplett esettanulmány, ahol te magad is teljes honlapot rakhatsz össze, illetve én magam is bemutatom élőben, hogy hogyan oldottam meg az adott feladatokat.
 • Gyakorlati alkalmazási tippek. A színtiszta HTML és CSS tudásanyagon kívül adok tippeket ahhoz is, hogy ezt hogyan valósítsd meg a gyakorlatban. Például hogyan nyúlj bele egy meglévő honlapba programozói tudás nélkül, hogyan szerkessz át egy WordPress honlapot, hogyan oldd meg, ha egy beillesztett anyag – például egy hírlevél űrlap – megjelenését szeretnéd megváltoztatni.
 • Kérdezési lehetőség minden videó alatt, ha elakadnál.

1. rész: HTML

A HTML a weboldalak “nyelve”. Nem bonyolult, viszont muszáj nagyon megérteni, mielőtt bármit is szeretnél módosítani a honlapodon, akár egy színt is.

 • HTML alapok: mi a HTML, hogyan épül fel, HTML 5.
 • Az első HTML fájl: nagyon egyszerű fájl, amivel már az első nap, azonnal képes leszel saját “honlapot” csinálni!
 • HTML szerkesztési tippek, konkrét gyakorlati tanácsokkal.
 • HTML címkék (ezek a HTML nyelv alapjai, ez maga a HTML nyelv). Összesen 24 HTML videó, ahol a nulláról megérted, hogyan áll össze egy HTML honlap, és akár te magad is képes leszel ilyet készíteni.

2. rész: CSS

A CSS a honlapok formázására szolgáló leíró nyelv. Itt tudod beállítani, hogy milyen színű, mekkora, milyen alakú stb. legyen bármi, ami megjelenik a böngészőben. A CSS és a HTML együtt biztosítja azt a tudást, amire szükséged van akár egyszerű honlapok fejlesztéséhez, akár a saját meglévő honlapod módosításához.

 • CSS alapok: mi a CSS, hogyan kapcsolódik a HTML-hez, hogyan képzeld el a működését.
 • CSS tudásanyag: összesen 74 CSS videó, ahol a nullától a haladó szintig megtanulod, hogyan formázz szinte bármit egy honlapon.
 • Reszponzív weboldalak kezelése (készítése, módosítása) CSS-ből.
 • Olyan haladó, és a legmodernebb weblapszerkesztési elveknek megfelelő anyagokat is veszünk, mint CSS grid, CSS flexbox, CSS transorm, CSS transitions. Ha ez nem mond semmit, semmi gond. A gyakorlatban a 2020-as évek honlapjairól van itt már szó, tehát nem elavult tudást kapsz, hanem a legmodernebb honlapfejlesztési elméleti és gyakorlati anyagot!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával. Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
Valódi érték-Online marketing, weboldal készítés

“Ilyen jó anyagokat készítő cégtől szívesen és örömmel tanulok, “vásárolok”. Az összes eddigi tanfolyam nagyon hasznos volt. A webes témákban milliónyi vélemény, “tuti infó” olvasható magyarul, angolul, de nekem kell egy darab forrás, aminek hiszek és elfogadom azt, amit onnan kapok mert különben elveszek a rengetegben. Ez a forrás számomra ti vagytok, és irtóra örülök, hogy annak idején rátok akadtam a neten.”

M.K.

“A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják. Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

A képzés időpontja

A tanfolyam első leckéi február 12-én (kedden) kerülnek fel a tanfolyami felületünkre.

Mennyibe kerül?

A két részes képzésnek választhatod csak az első részét, vagy mindkét részt.

1. rész ára: bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA)

1. + 2. rész ára: bruttó 74.930 Ft (59.000 Ft + ÁFA)

VIP tagunk vagy?

Ha már (kiértesített) VIP tagunk vagy és a Honlapra Fel! VIP klub tagja, akkor rád kedvezményes árak érvényesek:

1. rész ára: bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA).

1. + 2. rész ára: bruttó 59.690 Ft (47.000 Ft + ÁFA).

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Szóval mire vársz? Jelentkezz most!Jelentkezem a HTML + CSS tanfolyam tanfolyamra

Adatkezelési szabályzat

A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


Számlázási adatok
Gyakran ismételt kérdések

↓ Nézd meg ezt a videót a válaszokért! ↓

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.