NE MARADJ LE!

A szuper kedvezményes ár csak 2017. május 31-ig érvényes.

Hogyan keress pénzt a blogodból?

Érdekel a válasz? Nézd meg a videót!

Te is gondolkoztál már azon, hogyan lehetne pénzt keresni abból, hogy blogot írsz? Netán passzív jövedelmet, amit akkor is megkapsz, ha éppen nem dolgozol vele?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … te is szeretsz blogolni
 • szívesen írsz a hobbidról, vagy arról ami éppen foglalkoztat
 • szívesen segítenél online másoknak, ha tudnád, hogyan érj el sok emberhez
 • … a szíved-lelked kiírod magadból, és közben alig-alig olvassák a blogodat
 • sehogy sem tudsz annyi emberhez eljutni a blogoddal, hogy azzal már jól érezd magad
 • … szeretnél valamennyi passzív bevételt a blogodból, ami akkor is jönne, ha te épp nem dolgoznál vele

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, író, blogger és vállalkozó.

2005-ben publikáltam az interneten egy blogon a barátaimnak Amerikából küldött leveleimet – akkor másfél évig ott éltem.

2011-ben indítottam útjára első gasztroblogomat (Rántott hús wokban), amely azóta az egyik leglátogatottabb függetelen gasztroblog lett magyarul. 2014-ben indítottam hozzá a második főzős blogot, Kemény Tojás néven.

A blogjaim ismertté tétele vitt arra, hogy megtanuljak keresőoptimalizálni. Mára talán a legismertebb keresőoptimalizálási oktató lettem Magyarországon. Eddig több, mint 1000 ember tanult nálunk.

Csak az elmúlt 28 napban több, mint 330 ezer látogató járt ezen a három blogomon, és ez nekem 200 ezer Forint feletti, teljesen passzív jövedelmet hozott!

Közben van 3 csodálatos gyermekem, akik különösen élvezik, amikor apa a blogjára készít valami finomat. 🙂

A “Hogyan keress pénzt a blogoddal” képzésen pontosan megmutatom neked, hogy milyen lépésekkel tudsz te is hasonló látogatottságot és jövedelmet felépíteni. Nézd meg a részleteket!

Létezik megoldás!

A jó hírem számodra, hogy létezik tanulható és könnyen alkalmazható módszer arra, hogy egy látogatott blogot építs, amiből aztán rendszeres, passzív jövedelemhez juthatsz.

Egy módszer, ami számodra is elérhető. Magyarországon, magyar nyelven.

És még csak olyat sem kell csinálnod érte, amivel nem érzed jól magad. Vagy olyan dolgokról írnod, amikről igazából nem is szeretnél.

Foglalkozhatsz azzal, amit igazán szeretsz, a hobbiddal és a blogolással. És közben nem kell azon aggódnod, hogy lesz-e elég látogatód.

És passzív jövedelem formájában kiveheted azt a pénzt a blogodból, amit igenis megérdemelsz a munkád után!

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Monitor és kérdőjel

Így segítek neked

A “Hogyan keress pénzt a blogoddal” személyes képzésen megtanítom neked, hogyan építs fel egy olyan blogot, amit sokan látogatnak, és amiből passzív bevételt is tudsz kivenni.

Nem rizsázunk, nem beszélünk mellé. Ez tényleg a lényeg! Konkrét gyakorlati tippek, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni!


Mit tanulsz meg a képzésen?

A célom az, hogy megmutassam neked azokat az alapokat, amik valóban hozzájárulnak ahhoz, hogy az én blogjaim sikeresek. Sikeresek mert sokan olvassák, és sikeresek, mert passzív bevételt hoznak nekem.

 • Mi az alapvető titka annak, hogy egy blog vagy akár egy blogbejegyzés egyáltalán sikeres lehet?
 • Ez nem is annyira online kérdés – és valószínűleg a fejedre csapva fogsz magadban káromkodni, hogy eddig ez miért nem jutott eszedbe.

  A sikeres bloggerek mindegyike alkalmazza ezt a módszert. A sikertelen blogok viszont mind pontosan fordítva csinálják, mint ahogy kellene. De nem kell többet ezen töprengened, a személyes képzésen megmutatom az egyszerű módszert, és azt is, hogy miért működik!

 • Lehet, hogy most más keres a blogodon???
 • Megmutatom neked, hogy ha eddig volt olyan érzésed, hogy igazából valaki más keres a blogodon, nem pedig te, akkor ez miért volt.

  A rossz hírem, hogy valószínűleg igazad van. De a képzés után tudni fogod, hogy pontosan mit tegyél, ha te akarod megkeresni azt a bevételt, ami a munkád után igenis megillet téged!

 • A személyes képzés egyik lényege: hogyan csinálj bevételt a blogodból
 • Megmutatom neked, hogy milyen konkrét bevételtermelő módszerek vannak, amiket ma Magyarországon te is sikeresen tudsz alkalmazni.

 • Automatikus bevételtermelő rendszerek
 • Ide elég csatlakoznod, és máris pénzt kereshetsz a blogodból. És persze nem csak azt nézzük meg, hogy milyen automatikus rendszerekhez csatlakozhatsz, de megmutatom neked, hogy például pontosan hová és hogyan helyezz ki reklámokat a blogodon, ha a legnagyobb bevételt akarod!

 • Ha több pénzt szeretnél keresni a blogodból…
 • Mutatok módszereket arra is, ha több pénzt szeretnél a blogodból keresni, és hajlandó vagy ezért egyéni munkát is beletenni. Sőt, elárulom, ha főállásban csinálod, egy jó fizetést is könnyen meg lehet bloggerként keresni.

 • Honnan szerezz látogatókat?
 • Ha nincs elég látogató, akkor nincs bevétel sem. És nem csak az elméletet beszéljük át, hanem konkrét megoldásokat adok neked, amiket ha alkalmazol, akkor konkrét, hús-vér látogatókat tudsz szerezni a blogodra, ami sajnos a legtöbb bloggernek nem megy igazán. Ráadásul sok látogatót, és rendszeresen.

 • Blog keresőoptimalizálás
 • Egy sikeres blog egyik stabil alapja a jó keresőoptimalizálás. Magyarország talán legismertebb keresőoptimalizálás oktatójaként megmutatom neked, hogy konkrétan min múlik a sikered a keresőben.

  Ez után a képzés után azon fogod észrevenni magad, hogy elkezdesz egyre több és több kulcsszóra feljönni a keresőben, és közben ráadásul élvezni is fogod!

 • Megtanítalak keresőoptimalizáltan szöveget írni
 • Rengeteg blog van az interneten nagyon jó tartalommal – és mégsem jutnak el senkihez, mert néhány alapvető szövegírási szabályt nem tartanak be. Tetszik nem tetszik, a 2010-es években ha lágotatókat akarsz, akkor bloggerként tudnod kell úgy írni, hogy az az olvasóidnak és a Google-nek is tetszen!

 • A blogod és a hatékony közösségi média
 • Legyünk őszinték magunkkal! Nem tudom, te hogy vagy vele, de a legtöbb blogger csak az idejét tölti feleslegesen a Facebookon, legfeljebb néhány másik blogger társaságában, pár tucat látogatóhoz elérve.

  Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony működés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is, bloggerként. Megmutatom, hogy hogyan használd valóban hatékonyan a közösségi médiát arra, hogy látogatókat, követőket, rajongókat szerezz. Mit tegyél, hogy a kereső is szeresse, amit a Facebookon csinálsz? Hogyan posztolj, kommentelj, egyáltalán mit csinálj a Facebookon ahhoz, hogy ne eméssze fel a fél napodat, és mégis valódi eredményeket érj el vele.

 • Az utóbbi idők nagy közösségi média sikere: a Pinterest
 • Lehet, hogy te még nem hallottál róla, de egyre többen használják Magyarországon is, nem mehetsz ma már el mellette!

  Szinte bármilyen témában blogolsz, a Pinterestről tudsz látogatókat szerezni – ráadásul sokkal stabilabban és kevesebb munkával, mint a Facebookról. Én pedig megmutatom neked lépésről lépésre, hogy pontosan hogyan.

 • Motiváció
 • Mit tegyél, ha úgy érzed, hogy már semmi kedved az egészhez, és elveszted a lelkesedésed? Hatékony, mindig működő konkrét megoldások, ha elhagyna az ihlet!

+ 2 Extra!

 • Egy titkos bevételi forrás
 • Ha igazán pénzt szeretnél keresni a blogoddal, akkor ezt egyszerűen alkalmaznod kell. Gyere el a személyes képzésre, és pontosan látni fogod, hogy mi ez, mennyire egyszerűen tudod te is alkalmazni, és micsoda lehetőségek vannak benne a számodra is!

 • Hogyan számolj el bloggerként legálisan olyan költségeket, amikről eddig nem is gondoltad volna, hogy elszámolhatók, és fizess kevesebb adót
 • Legutóbb bevásároltam egy bioboltban mindenféle finomságból, és amikor szóltam, hogy számlát kérek róla, az eladó elkerekedett szemekkel rám nézett, és megkérdezte: Te ezt el tudod számolni? Hogy a fenébe csinálod?

  — Na éppen ezt mutatom meg neked többek között ezen a képzésen, teljesen legálisan.

Én a módszert mutatom meg neked, ami működik. Ha ismersz, akkor ráadásul tudod, hogy semmit sem titkolok el előled.

Pontosan megmutatom, hogy mit csinálok, még a hatékonyságot is beleértve. Nekem ez hobbi, heti legfeljebb pár órában, és mégis egy magyar átlagfizetést keresek belőle, valóban teljesen passzív módon. Ez a pénz nekem akkor is bejön, ha rá sem nézek a blogjaimra a következő hónapban, vagy azután.

Én minden kelléket megmutatok neked ezen a képzésen ahhoz, hogy te is képes legyél egy blogot így felépíteni.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Ilyen jó anyagokat készítő cégtől szívesen és örömmel tanulok, “vásárolok”. Az összes eddigi tanfolyam nagyon hasznos volt. A webes témákban milliónyi vélemény, “tuti infó” olvasható magyarul, angolul, de nekem kell egy darab forrás, aminek hiszek és elfogadom azt, amit onnan kapok mert különben elveszek a rengetegben. Ez a forrás számomra ti vagytok, és irtóra örülök, hogy annak idején rátok akadtam a neten. “

M.K.

“Hazsnos információk, érthető magyarázatok, azonnal használható ötletek.”

Kara Beatrix
www.orchideaselyemvirag.hu

“Azt [találtam a leghasznosabbnak], hogy érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc
egyéni vállalkozó

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.”

R.A.

FIGYELEM!

Az általam bemutatott bevételek magyar bevételek, Magyarországon elérhető módszerekkel, magyar nyelvű bloggal, magyar célpiacnak – tehát semmilyen amerikai vagy egyéb trükk nincs benne.

De az általam elért eredmények semmilyen módon nem jelentenek garanciát arra, hogy te mennyit tudsz keresni a blogoddal.

Az eredmények azon múlnak, hogy mennyire érted meg és mennyire alkalmazod amit itt tanulsz, egyáltalán alkalmazod-e. Attól, hogy ott vagy egy képzésen, még nem lesz több látogatód, vagy bevételed. Ha alkalmazod az itt tanultakat, csak akkor várhatsz bármilyen eredményt! Ráadásul arra fel kell készülnöd, hogy az elején rengeteg munkát kell beletenni – látszólag semmiért. Mint mindennek, egy blognak is idő kell ahhoz ugyanis, hogy beérjen.

Kinek való ez a képzés?

Ha magadra ismersz, akkor gyere, ott a helyed a képzésen. Nem fogod megbánni, hatalmas energiabombával és konkrét ötletekkel, tippekkel fogsz hazamenni!

 • Szeretsz blogolni, van is már blogod
 • Szeretsz írni, szeretnél blogolni, de eddig sosem mertél nekifogni
 • Hajlandó vagy egy célodért akár éveken keresztül is dolgozni. El tudod fogadni, hogy egy blogból nincs azonnal eredmény
 • Van heti néhány szabad órád a blogodra
 • Szeretnéd, ha valaki megmutatná azt a módszert, amivel a hobbidból passzív jövedelmet tudsz csinálni online – de hajlandó is vagy ezért dolgozni.

Kinek nem való ez az anyag?

Kérlek, ha az alábbi pontok közül akár egy is igaz rád, akkor ne gyere a képzésre, mert nem fog megoldást adni a problémádra!

 • Nem igazán tudod, mit akarsz csinálni, csak jól hangzik ez a passzív jövedelem meg ez a blogolás
 • Soha semmire sincs időd
 • Reménytelenül és azonnal van szükséged pénzre

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Amit ezen a személyes képzésen kapsz, azt ha alkalmazod, éveken keresztül tud neked látogatottságot és stabil passzív jövedelmet hozni!

Ez egy gyakorlatorientált képzés, konkrét tippekkel, példákkal. Nem beszélünk mellé!

Ez a képzés aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte gond nélkül akár százezer forintot is.

De nem teszem! Nem kérek érte 100.000 Ft-ot, de még csak 50.000 Ft-ot sem.

A képzés listaára 25.000 Ft, és júniusban már ennyiért fogsz tudni csak jönni!

De 2017 májusában, kedvezményes áron mindössze 20.000 Ft-ért jelentkezhetsz! Ennyiért ma már bevásárolni sem nagyon tudsz – de én értékelem, ha tudsz gyorsan dönteni, ezért ez a szuperkedvezményes ár.

A képzést ráadásul alanyi ÁFA mentes cég szolgáltatja – tehát nincs ÁFA, 20.000 Ft-ot fizetsz, erről kapsz számlát.

NE MARADJ LE!

A “Hogyan keress pénzt a blogoddal” képzés
csak 2017. május 31-ig rendelhető, a szuper kedvezményes áron, 20.000 Ft-ért.

Van-e plusz költség

Nincs semmilyen plusz költség sem most, sem később. A képzésen bemutatott minden eszköz is teljesen ingyenesen elérhető, ez nem egy csali.

A helyszín

A keresőoptimalizálási tanfolyamot Budapesten, a Lurdy Házban tartjuk. A helyszín gépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetők, a környéken ingyenes parkolóhelyes lehetőség.

Pontos címet, a terem számát, részletes leírást a jelentkezésed és a tanfolyam díjának befizetése után küldünk.

Az időpont

A Hogyan keress pénzt a blogoddal képzést 2017. június 27-én tartjuk meg. A képzés délelőtt 10 órától kezdődik, regisztráció 9:30-tól és délután 17 óráig fog tartani.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát, 20.000 Ft-ról, ami alanyi adómentes!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük neked a további információkat a képzésről.
 • Ezután már pedig csak be kell írnod a naptáradba: Hogyan keress pénzt a blogoddal képzés – 2017. június 27.

Szóval mire vársz? Jelentkezz most!

A Hogyan keress pénzt a blogoddal képzés
csak 2017. május 31-ig rendelhető meg a szuper kedvezményes áron!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Nem akarok lemaradni!
Jelentkezem a Hogyan keress pénzt a blogoddal képzésre!

Extra kedvezmény csak májusban!

* A piros csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!
Számlázási adatok

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítjuk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Konyha Kft.-vel (1036 Budapest, Bécsi út 85., adószám: 14088993-1-41, cégjegyzékszám: 01-09-999366) kötöd.