Áremelés előtti akcióban 2018. augusztus 5-ig (vasárnapig) rendelhető!

Megkérdeztük a magyar vállalkozókat, mi az az online eszköz, amivel kapcsolatban a leginkább elveszettnek érzik magukat.

Tudod, mit mondtak a legtöbben? Nézd meg a videót!

Mi a baj a Google Search Console-lal?

A legtöbb vállalkozó egyszerűen nem használja a Google Search Console-t (Webmestereszközöket). Azt sem tudja, mire való, nem boldogul vele.

Ráadásul kinek van manapság arra ideje, hogy ennyi adatot böngésszen?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … ott a Search Console – Webmestereszközök, de nem használod semmire
 • … talán nem is tudod, egyáltalán mire való, hogyan hozhat ez neked hasznot
 • … próbálod használni, de nem boldogulsz vele. A sok szám meg grafikon között elveszik a lényeg
 • nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt adatokat böngészve.
 • … tudod, hogy érték van a kezedben, de fogalmad sincs, hogyan és mire használhatnád.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak szükségük van a Google Search Console-ból (Webmestereszközök).

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Google Search Console online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni a Search Console-t (Webmestereszközöket)!

Nem kell többé az idődet pazarolnod, nem kell többé úgy érezned, hogy ott vannak az értékes adatok a kezedben, de nem tudod őket semmire sem használni.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem hogy melyik menüpont mit jelent, hogyan szerezz több látogatót, akár több bevételt a Google Search Console segítségével. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb (lásd az EXTRÁ-kat).

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Mit tartalmaz a tanfolyam?

 • Megmutatom neked, hogy melyik menüpont mit jelent a Search Consoleban.

  Ígérem, nem fogunk elveszni a részletekben. Akkor is meg fogsz mindent érteni, ha közöd sincs az informatikához, programozáshoz.

 • És ami ennél sokkal fontosabb, azt is megmutatom, hogy melyik menüpontokat használd, és melyikkel ne foglalkozz vállalkozóként!
 • Akkor is fogok neked segíteni, ha alkalmazottad vagy külsős cég foglalkozik a keresőoptimalizálással. Megmutatom, hogy mik azok a statisztikák, jelentések, adatok a Search Consoleban, ami alapján kétség nélkül el tudod döntetni, hogy valóban jól dolgoznak-e.

  (Ha te magad csinálod, akkor ez alapján tudni fogod, hogy neked mire kell a legjobban figyelned.)

 • Ennek a tanfolyamnak a végére pontosan érteni fogod, hogy mi mit jelent a Search Console-ban, és hogyan használd a jobb eredmények érdekében.
 • Már a legfrissebb “Keresési statisztikák” nézetet fogod megismerni!

  Van ebben néhány nagyon durva statisztika, pár kattintással meg fogod tudni találni például, hogy a mobil oldalaidat mennyire szereti a Google!

 • Ráadásul mindent olyan nagyon részletesen, ahogy szoktam. Számodra is érthető, “vállalkozói” nyelven elkészített online oktatóvideók. Ha megrendeled, nem vesszük el a hozzáférésedet, akármikor, akárhányszor megnézheted.

Extra!

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassak neked néhány menüpontot.

 • Mutatok neked egy rendkívül egyszerű, de zseniális trükköt. Ez most arról szól, amikor valamiért visszaesel a Google-ben (ne legyen ilyen, de sajnos ez szinte elkerülhetetlen).

  A Search Console-t pontosan azért találta ki a Google, hogy segítsen keresőbarát tartalmat csinálni, és megtalálni a visszaesések okait.

  A baj csak az, hogy túl sok az információ. Az aranyat érő lényeg a sorok között van elrejtve.

  Én megmutatom neked, hogy mit és hogyan nézz a Search Console-ban (Webmestereszközökben) ahhoz, hogy megtaláld a problémád igazi okát, és aztán kezelni is tudd!

 • Mutatok egy trükköt, amivel ha ügyes vagy, nagyon kevés időbefektetéssel pénzt tudsz keresni a Search Console-ban.

  Az alábbi ábrán láthatod ezt működésben. Ez egy nagyon régi honlapomnak a bevételi grafikonja. Szinte egyáltalán nem foglalkozom már vele, az elmúlt két évben összesen 3 új tartalom került fel rá, ezt jelzik a kék nyilak. Láthatod, hogy mind a három esetben jelentősen megnőtt a bevétel, szinte előre jósolhatóan!

  ambv

  Ráadásul ez számomra teljesen passzív jövedelem (szó szerint), csak ülni kell és nézni, ahogy minden hó végén befolyik az összeg.

  Pontosan megmutatom neked, hogy mit csináltam, hogyan választottam ki annak a 3 cikknek a témáját (ez volt a lényeg!), miért működött és mennyi pénzt hoz nekem.

  Ez egy olyan módszer, ami mindig, minden honlapon működik. Az egyetlen gyenge pontot használja ki, ami a Google gépezetében van (és ez nem fog megszűnni, a tanfolyamból azt is megérted, hogy miért). Ez az általam ismert egyetlen olyan pont, ahol a Google rangsorolási módszereit vissza lehet fejteni és ezt konkrétan ki is lehet használni!

  Ráadásul teljesen mindegy, hogy miből van a bevételed, reklámfelületből, saját szolgáltatásból vagy webáruházban termékekből. Minden esetben tudod alkalmazni – megmutatom, hogyan.

  Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy pontosan milyen adatokat figyelj a Search Console-ban, hogy több látogatót, feliratkozót és bevételt szerezz.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Köszönöm a lehetőséget (…) Az online tanfolyamok jelenleg rettentő hasznosak számomra és nagy segítséget nyújtanak, így már a készítés közben tudok majd figyelni a kritikus pontokra! (…) Még egyszer köszönöm az ügyfélközpontúságot, remélem a továbbiakban egyre több SEO okosságot teszel elérhetővé online formában is!”

K. R.

“Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen “nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

O. E. (USA)

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

“…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több tízezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 50.000 Ft-ot, de még csak 30.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

Az ára mindössze bruttó 29.845 Ft!

Ez a tanfolyam csak 2018. augusztus 5-ig (vasárnapig) rendelhető áremelés előtti akcióban!

VIP tagunk vagy?

Ha kiértesített VIP tagunk van, akkor számodra a Search Console tanfolyam ára mindössze bruttó 24.765 Ft!

A megrendelés leadása utáni levélre válaszolva jelezd nekünk, hogy élni szeretnél a kedvezményes árral.

Ez a tanfolyam csak 2018. augusztus 5-ig (vasárnapig) rendelhető áremelés előtti akcióban!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Nem akarok lemaradni!
Jelentkezem a Search Console online videó tanfolyamra!
Adatkezelési szabályzat
* A piros csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!
Számlázási adatok

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.