SEARCH CONSOLE 2.0 ONLINE TANFOLYAM!

Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

Mi a baj a Google Search Console-lal?

A legtöbb vállalkozó egyszerűen nem használja a Google Search Console-t (Webmestereszközöket). Azt sem tudja, mire való, nem boldogul vele.

Ráadásul kinek van manapság arra ideje, hogy ennyi adatot böngésszen?

Search console teljesítmény jelentés

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … ott a Search Console (régi nevén Webmestereszközök), de nem használod semmire
 • … talán nem is tudod, egyáltalán mire való, hogyan hozhat ez neked hasznot
 • … próbálod használni, de nem boldogulsz vele. A sok szám meg grafikon között elveszik a lényeg
 • nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt adatokat böngészve.
 • … tudod, hogy érték van a kezedben, de fogalmad sincs, hogyan és mire használhatnád.
 • … a megváltozott, új Search Console felületen egyáltalán nem ismered ki magad.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak szükségük van a teljesen megújult Google Search Console-ból (korábban Webmestereszközök).

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Google Search Console 2.0 online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni a megújult Search Console-t!

Nem kell többé az idődet pazarolnod, nem kell többé úgy érezned, hogy ott vannak az értékes adatok a kezedben, de nem tudod őket semmire sem használni.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem hogy melyik menüpont mit jelent, hogyan szerezz több látogatót, akár több bevételt a Google Search Console segítségével. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb (lásd az EXTRÁ-kat).

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit tartalmaz a tanfolyam?

 • Megmutatom neked, hogy melyik menüpont mit jelent az új Search Console-ban.

  FONTOS!!! Ez a tanfolyam teljes egészében a 2019-ben hivatalossá vált Google Search Console kezelését mutatja be. Tehát akkor is új információkat fogsz kapni, ha esetleg a régi felületet már ismerted, de ezzel az újjal nem boldogulsz!

  Ígérem, nem fogunk elveszni a részletekben. Akkor is meg fogsz mindent érteni, ha közöd sincs az informatikához, programozáshoz.

 • Tudj meg mindent a honlapodról a Google-ben a legfrissebb “Teljesítmény” jelentésből!

  Ha csak ezt az egy jelentést nézed meg néha, jobban képben leszel a honlapod keresőoptimalizálásával, mint a webhelytulajdonosok 95%-a (nem vicc!). Ráadásul alaposan, pontról pontra, több videóban bemutatom neked, hogy hogyan használd ezt a nagyon erőteljes, nagyon részletes jelentést.

  Van ebben a jelentésben néhány nagyon durva statisztika, amit hozzáértők le tudnak kérdezni. Pár kattintással meg fogod tudni találni például, hogy a mobil oldalaidat mennyire szereti a Google!

 • Search console teljesítmény jelentés

  Az új Search Console felület. A képzésen 100%-ban ezt vesszük!

 • Minden ponton részletesen végigmegyünk, hogy megértsd, melyik mit jelent, és végre hatékonyan tudd felhasználni a jobb eredmények érdekében!

  A teljesség igénye nélkül az alábbiakat fogod tudni kezelni a honlapoddal kapcsolatban: megérted a Google problémáit és képes leszel javítani; teljes képed lesz a honlapodra mutató külső és belső linkekről; kezelni tudod a mobilos problémákat; akár aloldalanként meg fogod tuni nézni, hogy mit szeret vagy mit nem szeret a Google.

 • Akkor is fogok neked segíteni, ha alkalmazottad vagy külsős cég foglalkozik a keresőoptimalizálással. Megmutatom, hogy mik azok a statisztikák, jelentések, adatok a Search Console-ban, ami alapján kétség nélkül el tudod dönteni, hogy valóban jól dolgoznak-e.

  (Ha te magad csinálod, akkor ez alapján tudni fogod, hogy neked mire kell a legjobban figyelned.)

 • Ennek a tanfolyamnak a végére pontosan érteni fogod, hogy mi mit jelent a Search Console-ban, és hogyan használd a jobb eredmények érdekében.
 • Ráadásul mindent olyan nagyon részletesen, ahogy szoktam. Számodra is érthető, “vállalkozói” nyelven elkészített online oktatóvideók. Ha megrendeled, nem vesszük el a hozzáférésedet, akármikor, akárhányszor megnézheted bármelyik videót, és minden videó alatt kérdezhetsz is.

Extra!

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassak neked néhány menüpontot.

 • Mutatok neked egy rendkívül egyszerű, de zseniális trükköt. Ez most arról szól, amikor valamiért visszaesel a Google-ben (ne legyen ilyen, de sajnos ez szinte elkerülhetetlen).

  A Search Console-t pontosan azért találta ki a Google, hogy segítsen keresőbarát tartalmat csinálni, és megtalálni a visszaesések okait.

  A baj csak az, hogy túl sok az információ. Az aranyat érő lényeg a sorok között van elrejtve.

  Én megmutatom neked, hogy mit és hogyan nézz az új Search Console-ban ahhoz, hogy megtaláld a problémád igazi okát, és aztán kezelni is tudd!

 • Mutatok egy trükköt, amivel ha ügyes vagy, nagyon kevés időbefektetéssel pénzt tudsz keresni a Search Console-ban.

  Az alábbi ábrán láthatod ezt működésben. Ez egy nagyon régi honlapomnak a bevételi grafikonja. Szinte egyáltalán nem foglalkozom már vele, az elmúlt két évben összesen 3 új tartalom került fel rá, ezt jelzik a kék nyilak. Láthatod, hogy mind a három esetben jelentősen megnőtt a bevétel, szinte előre jósolhatóan!

  ambv2

  Ráadásul ez számomra teljesen passzív jövedelem (szó szerint), csak ülni kell és nézni, ahogy minden hó végén befolyik az összeg.

  Pontosan megmutatom neked, hogy mit csináltam, hogyan választottam ki annak a 3 cikknek a témáját (ez volt a lényeg!), miért működött és mennyi pénzt hoz nekem.

  Ez egy olyan módszer, ami mindig, minden honlapon működik. Az egyetlen gyenge pontot használja ki, ami a Google gépezetében van (és ez nem fog megszűnni, a tanfolyamból azt is megérted, hogy miért). Ez az általam ismert egyetlen olyan pont, ahol a Google rangsorolási módszereit vissza lehet fejteni és ezt konkrétan ki is lehet használni!

  Ráadásul teljesen mindegy, hogy miből van a bevételed, reklámfelületből, saját szolgáltatásból vagy webáruházban termékekből. Minden esetben tudod alkalmazni – megmutatom, hogyan.

  Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy pontosan milyen adatokat figyelj a Search Console-ban, hogy több látogatót, feliratkozót és bevételt szerezz.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Köszönöm a lehetőséget (…) Az online tanfolyamok jelenleg rettentő hasznosak számomra és nagy segítséget nyújtanak, így már a készítés közben tudok majd figyelni a kritikus pontokra! (…) Még egyszer köszönöm az ügyfélközpontúságot, remélem a továbbiakban egyre több SEO okosságot teszel elérhetővé online formában is!”

K. R.

“Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen “nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

O. E. (USA)

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

“…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több tízezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 50.000 Ft-ot, de még csak 30.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

Az ára bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA)!

VIP tagunk vagy?

Ha kiértesített VIP tagunk vagy, akkor számodra a Search Console 2.0 tanfolyam ára mindössze bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA)!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.