Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

Mi az az online eszköz amivel kapcsolatban a magyar vállalkozók, a leginkább elveszettnek érzik magukat?

↓ Nézd meg a videót! ↓

Mi a baj a Google Analytics-szel?

A legtöbb vállalkozónak gondot okoz a Google Analytics használata. Túl sok benne a menüpont, és az ember könnyen el tud veszni a részletekben.

Ráadásul kinek van manapság arra ideje, hogy ennyi adatot böngésszen?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … ott az Analytics, de nem használod semmire
 • … nem tudod, mit kell nézni, és hogyan lehetne ez a hasznodra.
 • nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt adatokat böngészve.
 • … tudod, hogy érték van a kezedben, de fogalmad sincs, hogyan és mire használhatnád.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak 2020-ban szükségük van a Google Analyticsből.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Google Analytics online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni az Analyticset!

Nem kell többé az idődet pazarolnod, nem kell többé úgy érezned, hogy ott vannak az értékes adatok a kezedben, de nem tudod őket semmire sem használni.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem hogy melyik menüpont mit jelent, hogyan szerezz több látogatót, akár több vevőt a Google Analytics segítségével. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb (lásd az EXTRÁ-kat).

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit tartalmaz a tanfolyam?

 • Megmutatom neked, hogy melyik menüpont mit jelent a Google Analyticsben.

  Ígérem, nem fogunk elveszni a részletekben, de neked is sokkal jobb, ha pontosan tudod, hogy mi micsoda ezen a bonyolult kezelőfelületen.

 • És ami ennél sokkal fontosabb, azt is megmutatom, hogy melyik menüpontokat használd, és melyikkel ne foglalkozz vállalkozóként!
 • Akkor is fogok neked segíteni, ha nagyobb céged van, és alkalmazottaid vannak. Megmutatom, hogy mik azok a statisztikák, jelentések, adatok az Analyticsben, amiket muszáj számon kérned, akár több marketinges munkatárssal, akár csak egy asszisztenssel dolgozol.

  (Ha nincs alkalmazottad, akkor ez alapján tudni fogod, hogy te magadnak mire kell figyelned.)

 • Ennek a tanfolyamnak a végére pontosan érteni fogod, hogy mi mit jelent az Analyticsben, és hogyan használd a jobb eredmények érdekében.

Extra!

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassak neked néhány menüpontot.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd az Anayticset arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.

  Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy pontosan milyen adatokat figyelj az Analyticsben, miket állíts be, és ezeket hogyan használd annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

 • Megmutatom, hogyan használd a Google Analyticset arra, hogy jobb eredményeket érj el a keresőben.

  Igen, Analytics és SEO. Ráadásul a világ legegyszerűbb módján. Ez az a trükk, aminek részben köszönhetem, hogy ma is első oldalon vagyok olyan kemény kulcsszavakra, mint „linképítés”, „WordPress sablonok”, vagy akár „WordPress SEO”. Ha megérted, hogy mi van emögött, akkor egyszerűen a fejedre fogsz csapni, és csak átkozódni fogsz, hogy eddig ezt miért nem csináltad!

 • SERP jó helyezés példák
 • Megmutatom, hogyan tudod azonnal megmondani az Analyticsből, hogy mit posztolj a Facebookon.

  Ez a lenti kép talán ellentmond mindennek, amit eddig a sikeres Facebook posztokról tudtál, mégis 37000 ember látta, és 287-en osztották meg, egyetlen fillér hirdetési költség nélkül. És ez nem volt véletlen. A tanfolyam végére te is pontosan tudni fogod, hogy hogyan érj el minél több megjelenést, lájkot, megosztást a Facebookon egy nagyon egyszerű trükk segítségével.

 • Házi pizza Facebook kép

  + 2 extra

 • Azt is elmondom, hogy egy elfoglalt vállalkozónak milyen statisztikákat érdemes figyelnie és milyen gyakorisággal. A statisztikákból, milyen következtetéseket érdemes levonni és az ott látottakról, hogyan tudja eldönteni, hogy az év eleji tervét támogatja-e vagy nem.
 • Ha többen is írnak cikket a honlapodra, akkor felmerülhet e kérdés: ki a sikeresebb? Hogyan kövesd nagyon egyszerűen, hogy melyik szerződ a sikeresebb, kinek olvassák többet a cikkeit, illetve bármilyen adatot a cikkjeid szerzője alapján! (Ezt a funkciót WordPress honlaphoz tudom megmutatni.)

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Sok gyakorlati tipp. Saját tapasztalataid alapján összeállított tananyag. Átlátható és átlag honlaptulajdonosként is jól érthető, azonnal hasznosítható ismeretek.”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

“…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

“Tisztelt Szilagyi Balazs Ur!

Eloszor is koszonetet kell mondjak Onnek es a szerencsemnek, hogy erre a tanfolyamra ratalaltam, mert ez annyira megvaltoztatta a velemenyem es az elkepzelesemet, hogy a meglevo honlapomat ujbol kezdtem csinalni, igyekezve minel tobbet felhasznalni az On tanacsaibol.

Meg egyszer koszonom, es tovabbi jo munkat kivanok!

Amennyiben meg hasonlo temaju tanfolyamot indit, szivesen kovetem Ont.”

M.A.J.

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, egy felkészült online marketinges tudásánál is többet kapsz belőle ezért elkérhetnék érte akár százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 100.000 Ft-ot, sem 50.000 Ft-ot.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

A Google Analytics online videótanfolyam ára: bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA).

Ha VIP Klub tag vagy, akkor számodra a képzés ára most bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA).

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.