Tanulj meg eladni bármit bárkinek,és ezzel több pénzt keresni!

Komplett, online végezhető értékesítő képzés: azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár nullától a profi szintig.

Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

“Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja. Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.”

A legértékesebb tudás lehet a tiéd!

↓ Nézd meg a videót! ↓

Mindegy, milyen nehéz idők járnak most, vagy milyen nehéz idők várhatók. Mindegy, hogy miből szeretnél pénzt csinálni most vagy a jövőben.

Ha el tudsz adni, akkor mindig meg fogsz tudni élni. Ha el tudsz adni, akkor mindig jobban fogsz tudni élni, mint az átlag. Magyarul: az eladás az a valódi tudás, amire szükséged van, ha bármilyen szituációban több pénzt szeretnél keresni.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt az értékesítési tudást és tapasztalatot, ami mögöttem van!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Szeretnél végre valóban sikeresen eladni bárkinek bármit.
 • Jó lenne megtanulni pénzt csinálni bármilyen helyzetben.
 • Szeretnél egy olyan tudást, amivel bármilyen helyzetben pénzt tudsz keresni.
 • Tudod, hogy jók a termékeid vagy szolgáltatásaid, de mégsem tudsz eleget eladni.
 • Több van benned, mint amit most csinálsz, és szeretnéd ennek az anyagi előnyeit is élvezni.
 • Jó lenne végre valóban felturbózni a vállalkozásod, és pénzt csinálni.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Így segítek neked

Online értékesítő képzés

Összegyűjtöttem mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy megtanulj sikeresen eladni! Akár online, akár hagyományos módon.

Ez tényleg a teljes anyag! A nulláról indulunk, és megmutatom neked, hogy hogyan tudsz sikeresen eladni gyakorlatilag bárkinek bármit.

Ezek tényleg konkrét gyakorlati tippek és lépések, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni!

Itt azt kapod, amire szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem hogy pontosan mit csinálj.

Ráadásul mindezt az otthonod kényelmében kapod meg, egy könnyen követhető, érthető és gyakorlati online videótanfolyam formájában!

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni az online értékesítő képzésen?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb értékesítő képzésben részesülj. Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt valódi bevételt és ügyfeleket tudj szerezni, többet tudj eladni, vagy fel tudd pörgetni a vállalkozásodat.

Ráadásul az eladást online és hagyományos formában is megtanulod. Tehát teljesen 21. századi értékesítői tudást kapsz: akár az interneten, akár bármilyen hagyományos helyzetben – még egy üzletben is – a gyakorlatban fogod tudni hasznosítani az itt tanultakat.

Négyféle módon fogod tudni az értékesítési tudásodat kamatoztatni:

 • Saját vállalkozásodban hasznosítod az itt tanultakat. Egyszerűen megtanulsz profin eladni, és így több bevételt, több profitot tudsz termelni.
 • Megtanulsz eladni és pénzt keresni. Jó értékesítőkre mindig szükség van és mindig szükség lesz. Ha az eladás a kisujjadban van, akkor nem lesz gondod bármikor olyan céget találni, ahol elegendő pénzt tudsz keresni.
 • Értékesítő munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásodban. Ha nagyobb cégben gondolkozol, vagy itt lenne az ideje, hogy rajtad kívül végre más is hozzon bevételt a vállalkozásodnak, akkor ez a megoldás. Akár új, akár régi kollégát ezzel a képzéssel be tudsz tanítani valóban hatékonyan eladni és bevételt hozni!
 • Bárkinek, aki szeretne jobban élni. Ez lehet, hogy kicsit közhelynek tűnik, de az életben valójában mindenhol el kell adni. Képzeld el, ha könnyebben menne az új munkahelyen elhelyezkedés, a fizetésemelés kérése, vagy akár az, hogy a családban hamarabb megtegyék, amit szeretnél. Persze ezekre 100%-os ígéretet nem tudok tenni, de ha megtanulsz – pozitív értelemben – eladni, akkor azt akár az élet minden területén is hasznosíthatod.

FONTOS!!! Mi is így dolgozunk – ezeket az elveket használjuk az értékesítésben. Ez a képzés egyben nálunk is belső értékesítési képzés lett, tehát hidd el, duplán apait-anyait beleadtam, hogy tökéletes legyen!

Az online értékesítő képzés tematikája

Az online értékesítő képzés négy részből áll. Az egyes részek egymásra épülnek, ezért megvásárolhatod külön az első részt, az első és a második részt együtt, az első-második-harmadik részt együtt vagy mind a 4 részt egyben.

1. rész

Az első részben megtanulod az értékesítés alapjait – ami nélkül soha nem lehetsz sikeres -, valamint azokat a legfontosabb értékesítési lépéseket, tippeket és trükköket, amelyekkel már sikeresen fogsz tudni eladni. Lényegében már az első részben többet kapsz, mint sok már értékesítési könyvben vagy anyagban.

 • Az eredményes értékesítés megalapozása Ismersz, és tudod, hogy mindig az alapoktól indulok, ez nem lesz másként most sem. Lehet, hogy jó lenne rögtön a “tuti mondat”-tal kezdeni, de nagyon részletesen át fogjuk venni az alapokat. Az profi és sikeres értékesítésre is igaz ugyanis, hogy ha az alapok nincsenek rendben, akkor a számok egyszerűen nem fognak jönni.
 • Az értékesítés helye az eladási folyamatban Ha ezt megérted, akkor végre tiszta lesz, hogy miért iszonyatosan könnyű bizonyos vállalkozásoknak eladni, mások pedig vért izzadva sem érnek el sikereket.
 • Értékesítési szótár Talán tűnhet furcsának – szótár egy online képzésben? De ha voltál már olyan kellemetlen helyzetben, hogy valakik nagyon okosnak tűntek bizonyos szakszavakkal, de te egy árva kukkot sem értettél abból, amit mondtak, akkor ennek most vége! Minden szükséges szakszót külön összegyűjtöttem és elmagyarázok neked, amivel értékesítőként akár ezen a képzésen, akár az életben találkozni fogsz.
 • A sikeres értékesítés 7 alapfeltétele Ennek a 7 dolognak rendben kell lennie! Ha bármelyik is hiányzik, nem fogsz tudni eladni!
 • A 2 legfontosabb dolog, amit meg kell tanulnod kimondani Van 2 dolog, amit a legtöbb értékesítő nem tud kimondani. Amíg ezzel gondjaid vannak, ne is számíts komolyabb eladásra!
 • Miért nem szeretnek az emberek eladni? Megnézzük, hogy miért idegenkednek annyira sokan az eladástól. Hogy mire jó ez neked? Meg fogod érteni azokat a dolgokat, amik esetleg eddig téged is megakadályoztak, hogy a teljes potenciálod kihasználd – magyarul annyi pénzért adj el, amennyiért csak nem szégyellsz!
 • Komplett gyakorlati értékesítési tudásanyag Ez ugyan itt csak néhány szó, de a képzésben az első rész gerincét ez adja. Röviden: megtanulsz eladni! Néhány téma ízelítőül:
  • A 4 eladási pont, ami minden ügyfélnél működik
  • A sikeres értékesítés folyamata
  • Az ütős bemutatkozás
  • Milyen a “jó” értékesítő?
  • Tények és előnyök
  • A profi értékesítő igazi aranybányája
  • A legfontosabb tulajdonság a 21. századi sikeres eladáshoz
  • Apropó – avagy hogyan lesz minden helyzet értékesítési helyzet
  • Hogyan gyere ki győztesen, ha tuti nem vásárol az ügyfél

2. rész

A második részben egy kifejezetten haladó értékesítési tudásanyagot kapsz: megtanulod a profi értékesítők két legfontosabb erősségét, az utánkövetést és a kifogáskezelést. Ezen kívül kifejezetten haladó értékesítési trükköket veszünk, és kielemezzük a leggyakoribb értékesítési hibákat.

 • Kifogáskezelés Tudom, ez a legtöbb értékesítő vagy vállalkozó rémálma. Most végre megtanulod, hogyan kezeld profi módon az érdeklődő összes kifogását, és hogyan adj el ezek ellenére. Ez szintén egy nagyon részletes anyag, több tucat videóval. Itt csak néhány alpont belőle kedvcsinálónak:
  • Az egymondatos kifogáskezelés
  • A valós és “kreált” kifogások megkülönböztetése
  • Miért a legjobb taktika minden kifogást elfogani?
  • Az arcmentő
 • Utánkövetés Az egyik legnagyobb értékesítési hiba, ha valaki azt gondolja, hogy mindenkinek azonnal el lehet adni. Nem lehet. Viszont attól még, hogy valaki ma nemet mond, később igenis lehet belőle akár a legértékesebb vásárlód! Ezért van az, hogy az igazán profi értékesítők egy dolgot járatnak csúcsra: az utánkövetést.Ez szintén önmagában egy komplett anyagrész. Ebben a részben alaposan megtanulod, hogyan ne veszíts el egyetlen ügyfelet sem azért, mert éppen ott és akkor nem vásárol.
 • Az utánkövetés 2 fajtája Sokan azt hiszik, hogy az utánkövetés csak annyit jelent, hogy addig hívjuk az érdeklődőt, amíg nem vásárol. Pedig ez nagyon nem igaz! Van az utánkövetésnek egy másik típusa is, amivel sokan nem is foglalkoznak, de mégis ez az igazán sikeres és sokat kereső értékesítők titkos aranybányája!
 • Haladó értékesítési trükkök Egy teljes részben olyan trükköket és tippeket fogok neked megmutatni, amik az eladás igazán haladó szintjét jelentik. Te magad is meg fogsz lepődni, hogy mennyivel könnyebb lesz utána eladni!
 • Értékesítési hibák Általában nem szeretek a hibákra fókuszálni, csak arra, ami működik. Az értékesítés területén azonban annyi a hamis információ, a félreértett dolog, hogy muszáj megemlíteni a leggyakoribb hibákat is, hogy el tudd őket kerülni. Mellesleg lehet, hogy hosszú távon ezek is milliókat fognak hozni neked! Olyan dolgokat veszünk itt, mint például az ingyenes tanácsadás 2 csapdája, vagy hogy miért lehet hiba a 21. században a személyes találkozó vagy a telefonálás, amiket pedig klasszikus értékesítési módszereknek gondolnak még ma is sokan.

3. rész

A 3. részben az online értékesítésre koncentrálunk. Megtanulod a saját személyes hitelességedet felépíteni és ezen kívül az online eladás minden csínját-bínját. Ez akkor is hasznos lesz, ha nem vállalkozóként, hanem kifejezetten “csak” értékesítőként gondolkozol.

 • Online értékesítés Meg fogsz tanulni “online” is eladni. Ma már nem kell ugyanis szeméyes találkozó akár milliós üzletekhez sem, és aki a táv-eladás technikáit nem ismeri, az bizony lemarad. Az online-t pedig azért tettem idézőjelbe, mert ez lehet akár az internet, akár telefon, email, Messenger stb.Ez is egy hatalmas terület, amit részletesen veszünk. Ide csak néhány ebből ízelítőül:
  • Az internet igazi ereje
  • Online értékesítési megoldások
  • A megfelelő csatorna kiválasztása
  • A sikeres értékesítő és a közösségi média
 • Értékesítési szövegírás Hogyan írj olyan szöveget online, amivel garantáltan el tudsz adni?!
 • A sikeres értékesítési oldal titka Megtanulsz összerakni egy értékesítési oldalt, amivel tényleg lehet eladni.
 • Az értékesítő személyes márkájának felépítése Ha igazán sikeres akarsz lenni, akkor ma már értékesítőként is figyelned kell arra, hogy személyes márkát építs.
  Ráadásul online is. Az ok egyszerű: 1. Rád is rád fognak keresni – nem mindegy mit találnak online. 2. Ha te nem vagy hiteles az ügyfélnek, akkor garantáltan nem fog vásárolni.

  Az alábbi dolgokat fogod megtanulni sikeresen alkalmazni ezen a területen:

  • A jó névjegy és a helyes használata
  • A jó online névjegy
  • Saját weboldal a garantált hitelességért!
  • Közösségi média tippek
  • Miért legyél “kemény” az érdeklődővel, és hogyan építi ez a hitelességed?
  • Egymondatos eladás

4. rész

A 4. rész egy kifejezetten haladó gyakorlati anyag az igazán eltökélteknek. Itt a gyakorlatban fogsz összerakni egy működő online értékesítési rendszert a nulláról. Szintén nem csak vállalkozásoknak hasznos, ha értékesítőként dolgozol akkor is érdeklődőket és megrendelőket fog hozni neked ez a rendszer!

Nagyon sok cég van, akik nem tudnak online eladni, vagy akik kiadják a feladatot egy értékesítőnek, de nem igazán tudják, hogy ezt hogyan lehet a gyakorlatban megvalósítani. Nem kell emiatt tovább ügyfeleket veszíteni! Akár vállalkozóként, akár értékesítőként egy teljes online értékesítési rendszert fogunk összerakni, ami egészen a nulláról indulva érdeklődőket és akár ügyfeleket tud neked generálni.

 • Felépíted a saját online személyes márkádat Mindazt konkrét lépésekkel megvalósítod, amiről a 3. részben tanultál.
 • Az egyetlen jogszerű és korrekt megoldás ügyfelek “átmentésére” Fontos: senkit sem kell átverni! Megmutatom azt a – talán egyetlen – jogszerű és ráadásul korrekt megoldást, amivel értékesítőként átmentheted az ügyfeleidet egyik cégtől a másikba. Ráadásul a megbízóid nem hogy nem lesznek haragosak, egyenesen imádni fognak érte!
 • Ajánlatkérési oldal A gyakorlatban tanulsz meg megvalósítani egy sikeres ajánlatkérési oldalt.
 • Értékesítési oldal A gyakorlatban tanulsz meg megvalósítani egy sikeres értékesítési oldalt a teljes szöveggel.
 • Érdeklődők generálása A legtöbb értékesítő ettől szenved: nincs elég érdeklődő. Itt meg fogod tanulni, hogyan generálj érdeklődőket bármilyen területen akár a semmiből.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával. Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. És mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

 

Varga Éva

“Én 2014-ben voltam nála először tanfolyamon, azóta össze se merem számolni, mennyit költöttem nála. De minden fillérje megtérült. Az én mobilos vállalkozásom kizárólag a tőle tanult módszerekkel szerzi az ügyfeleket, nem költök semmilyen más marketingre. Rajtam kívül még négy embernek adok munkát, és van egy fizikai boltom is, amit ez kitermel. Ha csak az befolyásol a döntésben, hogy elég jó-e a tanfolyam, ne gondolkozz tovább, hanem vágj bele! Nem fogsz csalódni. Ráadásul még pénzvisszafizetési garanciát is vállal.”

 

Csernai Kata

“Az egész tanfolyamot (hasznosnak találtam). Nem tudok részletet kiragadni, mert a szemléletmódomat változtatta meg.”

 

P. A.

“… bármi, amivel Balázs kijön, (arról hallani szeretnék) mert az általa felépített képzési struktúra és az átadott anyag világszínvonalú.”

 

Orosz Éva – USA

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

 

Korfanti Gábor

“Megtérülés…? A harmadik hónapban megtérült az egész. Azóra több, mint kétszázszoros (200) pedig nem csak az alapokat vettem meg!

Szóval… Ha ki hagyod, kb ezt veszted el.”  

Dóra Gyula

3 vagy 4 rész megvásárlása esetén pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez exkluzív anyagokat, 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt is a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nem csak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami ennyire átfogó, nem csak egy-egy elemet bemutató, ennyire gyakorlatorientált értékesítési képzés – rizsák, fölösleges dolgok nélkül, ami 100%-ban távoktatásban, akárhányszor elvégezhető.

Ráadásul ez nem tankönyvi anyag olyan oktatóktól, akik a való üzleti világban működő céget csak papíron láttak (bárcsak vicc lenne). Ezen a képzésen gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást kapsz egy olyan vállalkozótól, aki lassan 30 éve abból él, hogy elad, és egymilliárd(!) Forint fölötti értékben adott már el.

Egy “átlagos” értékesítőnek napi 8 órában dolgozva ma meg kell tudnia keresni havonta legalább 500 ezer Forintot – ez egy évben 6 millió Forint, tíz év alatt 60 millió Forint.

Vagyis ezt a képzést akár árazhattam volna sokmillió Forintra – egy éven belül megkeresheted az árát. Lehet, hogy hamarosan fogom is, hiszen nem sok átlagos, hanem inkább kevés, de kiváló értékesítőt szeretnék képezni!

De nem áraztam sokmillió Forintra. Sőt, még csak egymillió vagy félmillió Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy akár havi részletekben fizetve te is ki tudd fizetni.

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.

Online értékesítő képzés ára:

 

Értékesítő képzés 1. rész bruttó 74.930 Ft (59.000 Ft + ÁFA).

Értékesítő képzés 1. és 2. rész bruttó 149.860 Ft (118.000 Ft + ÁFA) vagy 2 x 82.550 Ft (összesen 165.100 Ft) havi részletekben.

Értékesítő képzés 1., 2. és 3. rész bruttó 224.790 Ft (177.000 Ft + ÁFA) vagy 3 x 82.550 Ft (összesen 247.650 Ft) havi részletekben.

Értékesítő képzés mind a 4 része (1-4) bruttó 299.720 (236.000 Ft + ÁFA) Ft vagy 4 x 82.550 Ft (összesen 330.200 Ft) havi részletekben.

 

VIP kedvezmény

Kiértesített VIP Klub tagjaink az online értékesítő képzést az alábbi, kedvezményes áron vásárolhatják meg:

 

Értékesítő képzés VIP Klubtagoknak 1. rész bruttó 59.690 Ft (47.000 Ft + ÁFA).

Értékesítő képzés VIP Klubtagoknak 1. és 2. rész bruttó 119.380 Ft (94.000 Ft + ÁFA) vagy 2 x 66.040 Ft (összesen 132.080 Ft) havi részletekben.

Értékesítő képzés VIP Klubtagoknak 1., 2. és 3. rész bruttó 179.070 Ft (141.000 Ft + ÁFA) vagy 3 x 66.040 Ft (összesen 198.120 Ft) havi részletekben.

Értékesítő képzés mind a 4 része (1-4) VIP Klubtagoknak bruttó 238.760 (188.000 Ft + ÁFA) Ft vagy 4 x 66.040 Ft (összesen 264.160 Ft) havi részletekben.

 

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz értékesítőként vagy vállalkozóként keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire ahhoz van szükséged, hogy akár a nulláról megtanulj eladni. De a játékhoz te is kellesz! A képzésen elhangzottakat meg kell valósítanod, gyakorolnod kell, és – mivel az értékesítés sokak szemében nem könnyű terület – lehet, hogy néha a saját eddigi korlátaidon is túl kell lépned.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Az online értékesítő képzés 2020. október 2-án indul.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Vannak még kérdéseid az Értékesítő képzéssel kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Mint minden anyagomat, ezt a tanfolyamot is kifejezetten úgy építettem fel, hogy szó szerint akár nulla tudással is el tudd kezdeni, és akkor is eredményes lehess.

Meddig érhető el a tanfolyam anyaga?

Nálunk nincs korlátozás az online tanfolyamainkra. Ha egyszer kifizetted, akkor azt onnantól bárhonnan, akárhányszor megnézheted. És még a kérdéseidre is válaszolni fogunk a videók alatt, akár évek múlva is!

Vannak-e további költségek?

A tanfolyamunkhoz örökös hozzáférést kapsz, bármilyen további költség nélkül. Semmilyen eszközre, előfizetésre nem lesz szükséged, hogy a képzésben tanultakat megvalósítsd. Ha a 4. részben tanultak alapján egy online rendszert szeretnél megvalósítani, akkor elképzelhető, hogy havi pár ezer forintos költséged lesz. De ezt egyrészt nem nekünk fizeted, másrészt a képzés alapján pontosan fogod látni, hogy mi mibe kerül, és mennyit hozhat neked.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk.

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.