Készíts profi, esztétikus honlapot programozói tudás nélkül
a felhasználóbarát WordPress Elementor bővítménnyel!!!

↓ Érdekel? Olvass tovább!

Elementor tanfolyam

Te is gondolkoztál már azon, hogyan tudnál esztétikus és profi honlapot készíteni akár grafikai és programozói tudás nélkül?

Szívesen keresnél pénzt képszerkesztéssel, de azt sem tudod, hogyan kell létrehozni egy képet?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … eleged van abból, hogy a WordPress bővítmények nem mindig azt nyújtják, amit te megálmodtál
 • nincs semmi érzéked a dizájnhoz
 • … unod már, hogy hatalmas összegeket fizetsz ki a saját honlapodért
 • … ha meghallod a honlap és a kreativitás szavakat, inkább legszívesebben elmenekülnél
 • … szeretnél végre egy profi, esztétikus honlapot készíteni magadnak vagy a vállalkozásodnak
 • … nem találtál eddig olyan profi és könnyen kezelhető WordPress bővítményt, amit te is képes vagy programozói tudás nélkül egyszerűen használni
 • … szívesen dolgoznál otthonról és készítenél honlapokat – még akkor is, ha most nem értesz hozzá
 • nincs időd a honlapoddal sokat vesződni

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Létezik megoldás

A jó hírem számodra, hogy létezik tanulható és könnyen alkalmazható módszer arra, hogy tökéletes, profi, esztétikus honlapot készíts saját magadnak, akár grafikai vagy programozói tudás nélkül.

Egy módszer, ami számodra is elérhető. Magyarországon, magyar nyelven.

Nem kell hetekig görnyedned a képernyő előtt és vért izzadni, hogy egy működő honlapot végre nagy nehezen létrehozz.

Van egy nulláról indítható módszer, amivel felturbózhatod a saját honlapodat. Könnyen tudsz figyelemfelkeltő és esztétikus honlapot készíteni akár magadnak, akár másoknak.

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Monitor és kérdőjel

Így segítek neked

Összeállítottam egy online végezhető tudásprogramot, amiben megtanítom neked, hogy hogyan készíts esztétikus, modern, figyelemfelkeltő honlapot saját magad, egyszerűen.

Ez nem rizsa, csak a gyakorlatban is alkalmazható tudásnak leszel birtokában. Azt a módszert mutatom meg neked, ami valóban működik, amire valóban szükséged van a sikeres online jelenléthez.

A célom az, hogy megtanítsalak az Elementor bővítmény alapokra és a gyors, időt kímélő, testreszabható honlapszerkesztésre. Megmutatom neked, milyen lépésekkel érheted el, hogy a honlapod esztétikus és modern legyen, felkeltse a figyelmet, az érdeklődést, és így képes leszel akár több vevő szerzésére is.

Ez a módszer akár nulláról is elkezdhető, és a legjobb módja, hogy a legrövidebb idő alatt a legjobb honlapot készítsd el magadnak, erőfeszítés nélkül

Mi az Elementor?

Az Elementor az egyik legjobb, leginkább felhasználóbarát, modern WordPress bővítmény, ami manapság elérhető. Könnyen és gyorsan készíthetsz vele saját magad szerkesztett és figyelemfelkeltő honlapot, bármilyen előzetes tudás nélkül.

Szó szerint akár néhány kattintással – többek között előre elkészített és letölthető widgetek vagy elrendezések felhasználásával – létrehozhatsz egy esztétikus, modern főoldalt a honlapodra, és beállíthatod végre minden aloldalra azt a dizájnt, amire mindig is vágytál. Az Elementor segítségével nem lesz akadály előtted, nem fog többé gondot okozni a saját honlapod elkészítése akkor sem, ha semmi dizájnérzéked vagy programozói tudásod sincs.

Az Elementor magyarul is elérhető, így akkor sem kell aggódnod, ha nem tudsz angolul.

Elképesztően egyszerű és inspiráló a használata. Tengernyi lehetőségből válogathatsz, amelyeket kedved szerint alakíthatsz át. Ráadásul saját elrendezéseket is létrehozhatsz, így a honlapszerkesztés ma már tényleg gyerekjáték!

Már az ingyenes verzióval annyi lehetőség nyílik meg előtted, mint égen a csillag. Amennyiben profin te szeretnéd saját magad szerkeszteni az oldaladat, akkor sem kell a szomszédba menni ötletért, mert az Elementor fizetős verziójával nem lesz többé lehetetlen.

Az Elementor WordPress bővítménnyel nagyon egyszerűen készíthetsz esztétikus, modern, figyelemfelkeltő honlapot magadnak. Sőt! Nagyon hamar olyan szinten bele fogsz jönni, hogy akár otthonról, saját vállalkozásként is készíthetsz egyszerűbb honlapokat. Sokan szervezik ki ezt a munkát, így van rá kereslet!

Elementor WordPress

Mit tanulsz meg az Elementor online videótanfolyamon?

Az Elementor online videótanfolyam elvégzésével teljesen át fogod látni a honlapkészítés alapokat, és képes leszel erőfeszítés nélkül, gyorsan, modern, esztétikus, figyelemfelkeltő WordPress honlapot készíteni.

A tanfolyam három részből áll.

 • Az első részben átvesszük az alapokat és a honlapkészítést az Elementor ingyenes bővítmény segítségével. Már az első rész tudásanyagával is képes leszel az Elementort használni.

 • A második részben részletesen megnézzük a fizetős verziót, az egyes Elementor Pro elemeket, és megtanulsz saját elrendezést létrehozni a szakaszok, sorok és modulok segítségével.

 • A harmadik rész pedig kifejezetten akkor hasznos, ha egy gyönyörű webáruházat szeretnél az Elementor bővítmény segítségével.

Az első rész külön, az első és a második rész egyben, vagy mind a három rész egyben rendelhető. Mivel az egyes részek egymásra épülnek, ezért a második vagy a harmadik rész külön nem rendelhető meg.

Az 1. rész tartalma

Az első részben átvesszük az Elementor általános részeit, és az összes ingyenesen is használható eszközöket. Már az első rész tudásával is képes leszel az Elementort használni.

 • Mi az Elementor, és miért pont az Elementor?

  Ahhoz, hogy jó honlapot készíts, ismerned kell az alapokat. Rá fogsz jönni, hogy mennyire jól kezelhető, és mennyire felhasználóbarát.

  • Bármit meg tudsz valósítani! Csak a kreativitásod szabhat határt.
  • Kevesebb bővítményre lesz szükséged, ráadásul már az ingyenes verzióban is olyan hatalmas eszköztárral fogsz megismerkedni, amivel vizuálisan tudod a honlapodat építeni.
  • Minden elkészült elemet el tudsz menteni, így bármikor hozzáférsz a régebben használt elrendezésekhez, és minden általad fejlesztett elemhez.
  • Minden widget testreszabató Az Elementorban widgeteknek nevezzük a modulokat, mint pl: kép widget.
  • Hatalmas könnyebbség a dizájn elemekhez, mert a WordPress rendszeréből az összes létező widget a rendelkezésedre áll.
  • Marketing elemek, amelyek kiváltanak rengeteg plugint.
  • Kapcsolati mezők teljes testreszabása. (Ez a pro verzióban érhető el.)
  • Beépített Pop-up és fantasztikus WooCommerece elemek (Ezek is a fizetős verzióban érhetőek el.)
 • Ingyenes és Pro verzió közötti különbség. Mindent megtudsz arról, hogy mit tartalmaz az ingyenes és a fizetős verzió, milyen alapvető különbségek, tulajdonságok és előnyök vannak.
 • Ingyenes elementor telepítése. Az alapokról indulunk, a nulláról, hogy még azoknak is gördülékenyen menjen az oldalszerkesztés, akik még csak most ismerkednek a honlapkészítéssel.
 • Megnézzük, mi változik az adminfelületen. Megismerkedsz a menüpontkokkal, és elkezdjük az Elementorral az első oldalad létrehozását.
 • Menüpontok lépésről lépésre. Mindent megtudsz az Elementor menüpontokról és a sablon menüpontokról, hogy könnyen kiismerd magad a felületen.
 • Ingyenes widgetek. Számos lehetőség áll a rendelkezésedre az ingyenes verzióban is. A widgetek részletes beállítását fogod megtanulni. Arra is választ fogsz kapni, hogyan tudod reszponzívvá tenni az oldaladat. Ezt ma már minden honlapnak illene tudni, de mégis sokszor találkozunk olyan oldallal, ahol az olvashatóság hagy némi kívánnivalót maga után. Innentől ezzel nem lesz neked gondod.
 • Elementor elrendezés testreszabása. Amennyiben minden vágyad, hogy egy egyedi, egyénre szabott honlapod legyen, akkor ezt nem hagyhatod ki. Gyári Elementor elrendezést fogod tudni átalakítani egyénire, saját ízlésedre szabottra.
 • Aloldal az Elementorral. Az Elementor eszközeivel fogod az aloldaladat elkészíteni. Nem lesz gond, hogyan hozz létre menüpontokat.

A 2. rész tartalma

A második részben megismered az Elementor Pro használatát részletesen. Ha te is szeretnél az Elementorral korlátok nélkül dolgozni, akkor segítünk eligazodni a bővítmény lehetőségei között. Minden elem és funkció részletes bemutatásával egy profi és az olvasók számára is hasznos, esztétikus honlapod lesz. Nem kell kompromisszumot kötnöd, mert az Elementor Pro segítségével, nincs lehetetlen!

 • Elementor Pro vásárlása. Az Elementornak van ingyenes és fizetős verziója is. Amennyiben neked az a célod, hogy bármit meg tudj a honlapoddal valósítani, akkor ne hezitálj, mert az Elementor Pro mellett, nincsenek határok. Ettől olyan jó ez a bővítmény! Végigvezetünk, hogyan tudod megvásárolni, telepíteni, és hogyan tudod a kezdeti lépéseket megtenni, hogy az oldalad életre keljen.
 • Elementor menüpont áttekintése. Célunk, hogy a legjobbat tudd kihozni a honlapodból, ezért részletesen végigmegyünk az Elementor Pro menüpontjain.
 • Elmentett sablonok. Ez lesz az a pont, amikor az általad fejlesztett elmentett korábbi elemeket újra elő tudod venni, és használni tudod bármikor. Olyan esetekben, amikor szezonálisan lesz szükséged egy-egy tárolt elrendezésre, nem kell újra bajlódni vele, mert a sablon lehetőséget ad neked arra, hogy egyénileg fejlesztett elemeket tárolj, hogy amikor csak kell, elő tudd venni és akár már használni is tudod rögtön.
 • Pop-up bemutatása. Ha eddig nem érezted a Pop-up hiányát az oldaladon, akkor most már tudni fogod, hogy milyen lehetőséget hagytál ki eddig. A Pop-up az egyik legjobb marketing eszköz arra, hogy olyan embereknek adj el, akik érdeklődnek a termékeid iránt. Ha már az oldaladra vitted az olvasót, ne hagyd, hogy üres kézzel távozzon. Ebben fog neked segíteni ez a rész.
 • Bemutatjuk azokat a további Pro elemeket, amelyek segíteni fogják a munkádat
  • Bemutatjuk a widgeteket.
  • Megmutatjuk a legjobb és legesztétikusabb sablonokat, elrendezéseket.
  • Elementor Pro blokkok bemutatása.
  • Fejléc és lábléc részletes ismertetése.
  • A blogod testreszabása Elementor Pro segítségével.
  • Minden tipp a kapcsolati űrlappal kapcsolatban.
  • Értékesítési oldal és minden olyan marketing eszköz, ami segít neked eredményeket elérni

A 3. rész tartalma

A harmadik rész kifejezetten akkor hasznos, ha egy gyönyörű WooCommerce webáruházat szeretnél építeni az Elementor bővítmény segítségével.

 • Esztétikus Woocommerce webáruház Elementorral. WooCommerce webáruházakat is lehet most már Elementorral személyre szabni, és nagyon-nagyon kreatív dolgokat lehet művelni vele!!

 • Hogy minden zökkenő mentes legyen, a Woocommerce telepítésén is végigmegyünk, hogy semmi ne álljon az utadba, ha egy profi webáruházzal szeretnéd elkápráztatni a vásárlóidat.
 • 19 Woo webáruház elem felturbózása Elementorral. Mind a 19 zseniális elemet átvesszük külön-külön videókban, amivel a saját WooCommerce webáruházadat egy szinttel feljebb emelheted, és teljes mértékben testre szabhatod.
 • Theme builder használata WooCommerce estén. Végigmegyünk, mind a termék oldal, mind a pénztár oldal testreszabásán. Amennyiben webáruházad van, akkor ezt semmiképpen ne hagyd ki, mert az, hogy egyedivé tudod varázsolni az oldaladat, nem lesz olyan ördöngösség a továbbiakban.
 • Egyedi, professzionális, modern és esztétikus webáruház. Az Elementor tanfolyam első két részének tudását és a speciális Woo tudásanyagokat felhasználva képes leszel egy teljesen egyedi, professzionális, modern és esztétikus webáruházat létrehozni akkor is, ha soha nem készítettél még semmilyen honlapot eddig.

FONTOS!!

Ennek a képzésnek a célja kifejezetten az, hogy mindenféle előképzettség, grafikai vagy programozói ismeretek nélkül megtanulj esztétikus és modern honlapokat készíteni kizárólag a WordPress Elementor bővítmény segítségével. Ehhez az Elementor nagyon egyszerű és gyors, dobozos megoldásokat ad, amit bárki tud használni.

De ez nem egy professzionális honlapkészítő képzés. Nem programozókat vagy webdizájnereket képzünk. Nagyon hatékony, könnyen és bárki által elsajátítható módszert mutatunk meg arra, hogy esztétikus, modern, figyelemfelkeltő honlapokat készíts.

A képzés elvégzése után képes leszel akár magadnak, akár másoknak az Elementor segítségével honlapokat készíteni. De nem leszel webdizájner, grafikus vagy profi programozó. Ezek a szakmák több éves tanulást és gyakorlatot igényelnek.

Az Elementor ingyenesen és fizetős verzióban is elérhető. Ennyi tudást és megoldást, amit az Elementorral tudsz létrehozni, nem lehet kizárólag ingyenes sablonban megtalálni, de az ingyenes verzió is tartalmaz rengeteg lehetőséget. Éves előfizetést tudsz választani, akár egy, akár 1000 honlaphoz.

Az Elementor tanfolyamunknak viszont nem része az Elementor Pro megvásárlása, ezt külön kell megvenned (nem tőlünk – de a tanfolyamban részletesen megmutatjuk a folyamatot). Ha az Elementor kulcsunkat átadnánk neked, azzal valójában lopást követnénk el – amit mi sem szeretnénk, és te sem szeretnéd. De hidd el, nem fogod megbánni, ha megvásárolod ezt a bővítményt, hiszen ezután nagyon jó dolgokra tudni használni. Ráadásul mi a saját tanfolyamunkra, az Elementor pedig a saját termékére 30 napos pénvisszafizetési garanciát vállal, így vesztenivalód valójában nincs!

Az Elementor bővítményen kívül nem lesz szükséged további fizetős eszközök, előfizetések stb. megvásárlására!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják. Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

“Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen “nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

O. E. (USA)

“Bevallom még nem találkoztam ennyire jól összeszedett, és ami ennél fontosabb érthető online marketing tartalommal. Őszinte leszek, eléggé elveszett tudok lenni az online guruk és tanácsadók tanításaiban. Utánad más a helyzet. Számomra is logikus volt, átlátható és könnyen s emészthető. Köszönöm “

Széphegyi Kitti-Sales& Marketing Director

“…Nagyon következetes, csak azt tanítja, amit kipróbált, amihez ért. … Nekem már rég megtérült a legdrágább tanfolyamának az ára is. “

Antal-Pap Judit

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Egy különlegesség

Elárulom, ez egy különleges képzés. Itt a technikai részekhez segítséget kértem, azokat nem én fogom megmutatni, hanem Nagy Ágnes, aki az Elementor szakértője, és napi szinten készít szebbnél szebb honlapokat az Elementor segítségével. Ági a profi honlapfejlesztő képzésem tanulója, miközben vállalkozásában ma már napi szinten készít honlapokat az Elementorral. Ezért úgy döntöttem, felkérem rá, hogy ezt a tudást most adja át neked.

Ez nem jelenti azt, hogy velem nem “találkozol” a tanfolyamon, hiszen fontos részét képezi az általam átadott tudásanyag is. Ezenkívül pedig minden videó alatt kérdezhetsz.

Mit mondanak Ágiról az ügyfelei?

“Fiatalos lendület, hihetetlen kreativitás, magas szintű szakmai tudás párosul megnyerő, kellemes, hiteles személyiséggel! 🙂 Szuper volt, rengeteget tanultunk nagyon jó hangulatban! Mindenkinek ajánlom Ágit! Nagyon alapos, tudással rendelkezik, a mai kor igényeinek megfelelő friss, üde lendülettel!”

Dr. Klucsikné Bujdosó Irén

“Igèny-szerint, a személyre szòlò web-oldalt készítesz. Ùj ötleteiddel egészíted ki a projectet,.szíveddel-lelkeddel tàmogatod az ügyfeled.”

Maria Bloom

“Ági nagyon nagyon odafigyel arra, mit is szeretnék a honlappal, ugyanakkor nem téveszti szem elől, hogy mi az, ami valóban működik. Azon van, hogy ezt két tényezőt összehozza, hogy egy igazán nagyszerű dolog szülessen. Rendkívül alapos, összeszedett. Szívvel- lélekkel dolgozik.
Élmény volt! Kár, hogy vége. 🙂 “

Dr. Illés Nóra

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam ténylegesen megtanít profi honlapot készíteni, ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot is, amennyibe ma már egy ilyen honlap elkészítése kerül.

De nem teszem! Nem kérek érte 500.000 Ft-ot, de még csak 200.000-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen!

 • Az Elementor online tanfolyam 1. rész ára: bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA).
 • Az Elementor online tanfolyam 1-2. rész egyben: bruttó 74.930 Ft (59.000 Ft + ÁFA).
 • Az Elementor online tanfolyam 1-2-3. rész egyben: bruttó 112.395 Ft (88.500 Ft + ÁFA).
 • VIP tagjainknak az Elementor online tanfolyam 1. rész ára: bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA).
 • VIP tagjainknak az Elementor online tanfolyam 1-2. rész egyben: bruttó 59.690 Ft (47.000 Ft + ÁFA).
 • VIP tagjainknak az Elementor online tanfolyam 1-2-3. rész egyben: bruttó 89.535 Ft (70.500 Ft + ÁFA).

Várj! Extra páros kedvezmény!

Rendeld meg az Elementor online tanfolyamunk mellé az Online WordPress Tanfolyam mindkét részét is 50% kedvezménnyel, bruttó 37.465 Ft-ért, kiértesített VIP tagként bruttó 29.845 Ft-ért.

A rendelés leadásakor jelezd, ha kéred az extra kedvezményt!

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második vagy a harmadik részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben, vagy mindhárom részt egyben.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a hírleveleimet, láttad a YouTube videóimat, vagy végezted már tanfolyamomat, tudod, hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok és ebből élek.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Az Elementor online tanfolyam 2020. augusztus 19-én, szerdán indul. A képzési videók ezt követően hetente kerülnek fel az online oktatási felületünkre, a teljes képzés (mind a 3 rész) várhatóan 3 hónap alatt.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz

Szóval mire vársz? Jelentkezz most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

  Jelentkezem az Elementor online videótanfolyamra

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok  Rendeld meg mellé extra kedvezménnyel az Online WordPress Tanfolyam mindkét részét!


  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítjuk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.