Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

Online végezhető
Blogger tanfolyam
1 nap ajándék kreatív írás képzéssel

Magyarországon először nálunk:
Teljes gyakorlati blogger tanfolyam távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!

“Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja. Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.”

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap az online marketing és a keresőoptimalizálás területén. Nem egy ismert blogom és vlogom (Rántott hús wokban, Kemény Tojás, Amerikai utazásom, Honlapra Fel!) van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el, és csak ezekből tisztességes passzív jövedelmet keresek.

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 2000 embert képeztem sikerrel az online marketing különböző területein. Mindezt otthonról, három gyermek mellett (!) építettem és építem, sikerrel.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a szakmai tudást bloggerként és kreatív szövegíróként is, ami mögöttem van! Ráadásul nem csak blogolni tanítalak meg, hanem arra is, hogy hogyan keress tisztességes, 21. századi európai jövedelmet bloggerként!

Tanuld meg a 21. század egyik legfelkapottabb szakmáját!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Jó lenne végre abból pénzt keresni, amivel igazán szeretsz foglalkozni.
 • Olyan életre vágysz, amikor onnan dolgozol ahol szeretnél, akkor dolgozol amikor szeretnél, és mégis jól élsz belőle.
 • Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi szakmát.
 • Valódi, kézzel fogható eredményeket (azaz: bevételt!) szeretnél végre bloggerként elérni.
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.
 • Szeretnéd a blogger szakma minden technikai részletét megtanulni.
 • Szeretnél egy “papírt” arról, hogy értesz a blogoláshoz, és akár más cégeknek is vállalnál blogírást.
 • Szeretnél kiképezni egy valóban eredményes blogger kollégát a saját vállalkozásodban, aki végre emberek százezreit éri el az írásaival.
 • Szeretsz írni, érdekel a szövegírás, és végre gyakorlatban is működő, 21. századi megoldást keresel arra, hogy ebből meg is tudj élni.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, író és vállalkozó, online marketing oktató.

2011-ben kezdtem el igazából blogolni, és pár év alatt építettem fel Magyarország egyik legismertebb és leglátogatottab gasztroblogját (Rántott hús wokban).

Ezen kívül is nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el, amik több százezres passzív jövedelmet hoznak nekem havonta úgy is, hogy jelenleg aktívan nem foglalkozom velük.

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 2000 embert képeztem sikerrel az online marketing és a szövegírás különböző területein.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a kreatív szövegírói és blogger szakmai tudást, ami mögöttem van!

Ráadásul nem csak blogolni tanítalak meg, hanem arra is, hogy hogyan keress tisztességes, 21. századi európai jövedelmet bloggerként.

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető online blogger tanfolyamomon! Jelentkezz az oldal alján!

Így segítek neked

Elindítom Magyarország első, kifejezetten gyakorlatorientált és eredményorientált, 100%-ban otthonról is elvégezhető(!), blogger tanfolyamát.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ebben a felkapott szakmában a csúcsra juss és ott is tudj maradni.

Az évfolyam indulástól függetlenül bármikor tanulhatsz. A tanfolyami felületünkön örökös és folyamatos elérésed van a videós leckékhez. Ha csak később kezdesz, az sem gond. Te szabod meg a saját időbeosztásodat.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció és fölösleges, hasznavehetetlen tudás van a blogolás témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Ráadásul nem csak blogolni tanulsz meg, hanem blogger vállalkozást is építeni. Magyarul meg fogod tanulni, hogy hogyan építs magadnak 21. századi, európai jövedelmet bloggerként. Akkor és onnan tudsz majd dolgozni, amikor és ahonnan szeretnél.

Nem a rizsát vagy a használhatatlan dolgokat nézzük. Olyan eszközöket, módszereket és trükköket fogsz megtanulni egészen a nulláról indulva a profi szintig, amelyekkel eredményt, bevételt tudsz elérni bloggerként.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

És még “papírt” is kapsz! Természetesen ez nem egy hivatalos papír, ez nem egy OKJ-s vagy államilag elismert képzés. De egy Szilágyi Balázs által aláírt papírod lesz arról, hogy ezt a blogger képzést sikeresen elvégezted.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni az online blogger tanfolyamon?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb blogger szakmai képzésben részesülj. Megtanulod a szükséges elméletet, és emellett gyakorlati tapasztalatot is garantálok – az én irányításom alatt. Ráadásul nem csak blogolni tanulsz meg profi szinten, hanem egy blogger vállalkozást is fel fogsz tudni építeni. Mindent megkapsz, amire szükséged van, hogy sikeres bloggerként tudj működni.

Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően valóban látogatott, közkedvelt blogot vagy blogokat tudj építeni, és ezzel versenyképes, 21. századi jövedelmet biztosíts magadnak akár otthonról, saját időbeosztásban.

Négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni – ráadásul ezek akár egymás mellett is működnek:

 • Bloggerként a saját blogodból fogsz tudni pénzt keresni. Pontosan megtanulod, hogy hogyan érj el nagy látogatottságot a saját blogoddal vagy blogjaiddal, és ebből hogyan csinálj pénzt.
 • Külsős bloggerként nagyobb cégeknek fogsz tudni blogot írni és ebből versenyképes jövedelmet szerezni. Meg fogod tanulni, hogy hogyan írj bármilyen témáról érdekesen, és hogyan találj magadnak olyan megbízást, ahol akár egyetlen cég havi hatszámjegyű jövedelmet fizet neked heti 1-2 blogbejegyzésért. Ez egy olyan terület, amire nagyobb cégek oldaláról kifejezett igény van!
 • Blog szövegíróként elhelyezkedsz egy cégnél – vagy a most is meglévő ilyen munkádat végzed hatékonyabban. Akár otthonról, távmunkában is képes leszel ezeket a feladatokat hatékonyan elvégezni!
 • Passzív jövedelmet építesz bloggerként. Igen, ez nem csak lehetőség, hanem konkrét gyakorlati tippekkel meg fogod tanulni, hogy hogyan építs ki magadnak bloggerként olyan passzív jövedelemforrásokat, amikkel akkor is pénzt tudsz keresni, ha abbahagyod a blogolást vagy éppen nyaralsz.

A blogger tanfolyam során nem csak a blogolást valamint a szövegírás elméletét és gyakorlati fogásait tanulod meg, de azt is, hogy hogyan építs ebből magadnak versenyképes jövedelmet.

Blogger tanfolyam

Szakmai gyakorlat – gyakorlati tudás

Nincs eredményes szakértő képzés szakmai gyakorlat nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! blogger tanfolyam és képzés nagy mértékben valós életbeli, éles szakmai gyakorlaton alapul. Vagyis a képzés elvégzésekor nem csak az elmélettel leszel tisztában, de megfelelő gyakorlatod is lesz.

A gyakorlati részt nem is egy, nem is kettő, hanem 3 különböző módon fogod megkapni:

 • Saját blog építése a képzés ideje alatt
 • Mi lehet annál jobb gyakorlat, mint amikor élesben próbálod ki a tudásodat a szakmai oktatód felügyelete alatt?! Az online blogger tanfolyam alatt ezért egy saját blogot fogsz felépíteni, amiben szakmai segítséget kapsz.

 • Mentorprogram a tanfolyam ideje alatt
 • Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt online felületünkön rengeteg segítséget meg fogsz kapni, ha szükséged van rá, akkor segítek.

 • 1 napos kreatív szövegírás képzés Budapesten
 • Egy blogger egyik legnagyobb értéke a kreatív szövegírás. Hogy bármiről képes legyél valóban érdekesen írni, soha ne érezd azt, hogy nem jön az ihlet, a képzéshez ajándékba kapsz egy egy napos, személyes kreatív szövegírás képzést Budapesten.

A blogger tanfolyam időtartama és beosztása

Fontos! Följebb írtam, hogy mi a cél a tanfolyammal: hogy a legjobb, legtökéletesebb blogger szakmai képzésben részesülj, és egy blogger vállalkozást is fel tudj építeni.

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban. De természetesen vannak olyan területek – például a Látogatószerző trükkök vagy a Blog szövegírás –, ami itt csak két szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot és tippeket kapsz majd benne.

A blogger tanfolyam több mint 100 videós oktatóanyagot tartalmaz, minden területet részletesen, a nulláról indulva, gyakorlatban alkalmazható módon veszünk végig!

 • Tematika: lásd lejjebb.
 • Időtartam: 6 hónap.
 • Személyes kreatív szövegírás képzés: Budapesten, 2020 őszén. A pontos időpont később kerül meghirdetésre.

A blogger tanfolyam egyéni időbeosztásban, tetszésed szerint végezhető. A 6 hónap csak ajánlott haladási sebesség, amelyet akár munka vagy más elfoglaltság mellett is tarthatsz. Haladhatsz gyorsabban vagy lassabban. A képzéshez örökös hozzáférést kapsz, így nem csak saját tempódban haladhatsz, de az anyagokat akár újra elvégezheted. Az első évfolyam elindult, a képzési anyagok 6 hónap alatt folyamatosan kerülnek fel.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Blogger szakmai képzés

Az online blogger tanfolyam tematikája

Alapok és a blogod elindítása

 • Alapok

  Ez talán a legkevésbé érdekesen hangzó rész, de mint mindenhez, a bloggerséghez is arra van szükséged, hogy az alapok teljesen rendben legyenek. Itt többek között olyan dolgokat nézünk meg, mint hogy ki a blogger, mi egy blogger legnagyobb értéke, mennyi időbe telik “bloggerré” válni, hol blogolj ha sikeres akarsz lenni, valamint segítek a céljaidat is rendbe tenni.

 • A blogod 4 legfontosabb látogatói forrása

  Lehet hogy már itt is megleplek?! Meg fogod látni, hogy egy igazán látogatott blog követői egyáltalán nem onnan jönnek, ahonnan azt a legtöbben gondolják. Sőt, a negyedik látogatói forrás viszont annyira meglepő lesz, hogy most talán még eszedbe sem jutna!

 • Témaválasztás

  Konkrét, gyakorlatban is alkalmazható tippekkel segítek az első (vagy akár a további) blogod témáját kiválasztani.

 • Névválasztás

  Hogyan válaszd meg a blogod nevét, ha sikeres akarsz lenni.

 • Konkrét blog indítás gyakorlati tippek Megtanulsz WordPress honlapot (blogot) összerakni a nulláról, és más blogfelületek esetében is megnézzük, hogyan indulj el.

 • Az első blogbejegyzések

  Talán ez nem tűnik most fontosnak, de hidd el, rengeteg blogger megáll közvetlenül az indulás után. Még az első 1-2 bejegyzés megszületik, de utána ott az írói blokk. Ezután ettől nem kell tartanod: minden blog indulásához elegendő muníciót kapsz, soha többé nem lesz gond, hogy miről írj egy vadonatúj blogban.

A hitelességed felépítése bloggerként

 • Hogyan építsd fel a hitelességed bloggerként

  Talán meglepő, hogy ezzel foglalkozunk mindenféle szövegírás előtt, de egy igazán eredményes blogger legnagyobb értéke a hitelesség. Nem csak azt érted majd meg minden kétséget kizáróan, hogy ez miért van így, de megtanulod a hitelességedet felépíteni akár a nulláról még akkor is, ha most nincs semmi önbizalmad vagy egy olyan témában kezdesz blogolni, amihez eddig nem is értettél!

 • Hogyan szerezz figyelmet a mai médiazajban?

  Hatalmas zaj van ma már az interneten. Az embernek az az érzése, hogy mindenkit túl kell harsognia még a minimális figyelemért is, és hogy valahogy mindenki erre hajt. Meg fogod tanulni, hogyan szerezz bloggerként értékes figyelmet anélkül, hogy ezzel rosszul éreznéd magad. Hogyan figyeljenek fel rád még akkor is, ha a témádban még sokan próbálkoznak.

 • 21. századi online túlélőkészlet, azaz hogyan tudd mindig, hogy mi az igazság

  Nincs annál cikibb és rombolóbb, mint ha bloggerként kiállsz valami mellett, aztán kiderül a dologról, hogy egy nagy átverés volt. Márpedig manapság ebbe sajnos könnyen belefuthatsz. De 18 olyan konkrét tippet adok neked, amivel innentől kezdve ezeket a helyzeteket garantáltan elkerülheted.

Szövegírás

 • Tartalomkutatás

  Hogyan találj mindig tartalmat? Hogyan írj bármiről érdekesen?

 • SEO szövegírás

  Igen, ezt nagyon meg fogod tanulni. Akkor is, ha most ráadásul teljesen a nulláról indulsz. Ráadásul sehol máshol nem publikált anyagokat és olyan trükköket is kapsz, amikkel SEO terén szinte minden bloggert magad mögött fogsz tudni hagyni.

 • Blog szövegírás

  Több mint 30 haladó anyag, amivel megtanulsz valóban érdekes blogot írni. Többek között: Hogyan találj mindig jó témát? Hogyan írj bármiről szakértőként? Hogyan írj igazán érdekesen? Hogyan fordíts át bármilyen témát a saját témádra?

Látogatószerzés, online marketing és PR tippek bloggereknek

 • A munkaidőd beosztása bloggerként

  Bármilyen meglepő, de sikeres bloggerként legfeljebb az időd harmadában fogsz tudni valóban írni! Hogyan oszd be az idődet, hogy valóban a leghatékonyabb legyél, és a legtöbb bevételt tudd szerezni? Ezt fogod megtanulni és megérteni ebben a részben.

 • 12 Látogatószerző trükk

  Nem elég jónak lenni, nem elég jól és érdekesen írni. Ebben a részben 12 olyan trükköt mutatok be neked, amik akár egyenként is látogatók hadát tudják a blogodra hozni.

 • Online Marketing és PR tippek bloggereknek

  Több mint 20 videóban azzal fogunk foglalkozni, hogy hogyan tedd ismertté magad bloggerként, hogy utána ebből pénzt tudj keresni. Az a helyzet ugyanis, hogy ha nem ismernek, nem igazán fogsz tudni elég bevételt csinálni. De többet ezen nem kell aggódnod: itt megtanulsz mindent, amire a bloggerként való pénzkeresés megalapozásához szükséged van.

 • 2 iszonyatosan meglepő tipp

  2 olyan tippet fogok neked átadni, amitől külön-külön is elkerekedik a szemed! Ráadásul ezeknek semmi közük közvetlenül a blogokhoz, és mégis nagyon fognak abban segíteni, hogy sikeres bloggerré válj!!!

Bevételszerzés és adózás

 • 10 bevételszerző forrás bloggereknek, részletesen

  Nem csak abban segítek, hogy legyen egy olvasott blogod, de abban is, hogy pénzt is tudj belőle csinálni. Hiszen ez legalább az egyik célod! Ráadásul 10 különböüző bevételszerző forrást mutatok be részletesen. Mindegyiknél segítek összerakni, hogy a nulláról indulva valóban versenyképes jövedelmet tudj elérni bloggerként.

 • Passzív jövedelem bloggereknek

  Megtanulod, hogy mit lehet és mit nem elérni bloggerként ebben a témában. A jó hír: ha ügyes vagy, igenis lehet akár egészen szép passzív jövedelmed is ebből a szakmából (vagyis az után is tudsz pénzt keresni egy blogból, hogy már nem foglalkozol vele).

 • Adózás

  Nem vagyok adószakértő, és ráadásul a jogszabályok is évente változnak. Ez az egyetlen terület, ahol nem konkrét tippeket fogok adni, viszont igenis segítek abban, hogy mire kell bloggerként, blogger vállalkozóként figyelned. A cél: ne az adók, hanem a pénzkeresés határozza meg a működésedet!

 • Hogyan számold el a megélhetési költségeidet bloggerként

  Legálisan!!! Na, ettől biztosan eldobod az agyad! Akár hiszed akár nem, ha ügyes vagy, akkor bloggerként teljesen legálisan akár a mindennapi költségeidet is le fogod tudni írni.

 • Blogger vállalkozás felépítése

  Hogyan teremts magadnak valóban versenyképes jövedelmet bloggerként, akár a nulláról indulva.

Blogger tanfolyami gyakorlat

Ha még a fentiek nem lennének elég, az online blogger képzés egyik legnagyobb értéke, hogy gyakorlatban fogod kipróbálni mindazt, amit itt tanulsz.

Ennek során gyakorlatban fogsz egy blogot felépíteni a nulláról, aminek lépéseiben segíteni fogok. A tudáspróbán én nézem át személyesen a blogodat valamint a feladatokat, és nem engedem el a kezed addig, amíg nem vagy a sikeres gyakorlati blogger tudás 100%-os birtokában, és nem tudod azt valóban alkalmazni.

A feladatok és a tudáspróba nem kötelező, viszont a blogger tanfolyam elvégzéséről szóló paírt e nélkül nem áll módunkban elküldeni.

A gyakorlatnak vagy a tudáspróbának nincs időbeli korlátja! Nálunk nem csak a saját tempódban tanulsz, de ha kifizetted a képzést, akkor a segítségünket is bármikor megkapod, amikor szükséged van rá!

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Sokáig gondolkoztam rajta, de végül belevágtam. Hatalmas tananyaggal készült, azt mondom nagyon megérte. Ajánlom mindenkinek ezt a képzést, nagyon sokat lehet tőle tanulni. Mindenkit bíztatok arra, hogy merjen belevágni új dolgokba, mert mindig kell a tanulás, mindig lépést kell tartanunk az online világ fejlődésével. A tanfolyam új lehetőséget is hozott az életembe, hiszen új munkám során, 100%-ban tudom alkalmazni azt a rengeteg tudást, amit itt tanultam. Köszönöm Balázs!”

Kern-Hujber Lívia

Amikor elkezdtem az Online Marketing szakértő tanfolyamot egy éve, még nem gondoltam azt, hogy túl is fogom nőni a terveimet. Annyira jól sikerült, hogy saját magam kevés vagyok.”

A.Cs.

“(…)Egyúttal szeretném megköszönni, hogy ilyen átláthatóan, részletesen és mégis nagyon jól érthetően mutatod be a marketinges munka területeit, a terméklétra és az értékesítési tölcsér elméletét. Kicsit tartottam tőle, hogy nem fog ez nekem menni, de eddig mindent tökéletesen értek, és teljesen logikusnak is érzek. A feladatokkal kisebb lépésekben haladok (minden lecke után elvégzem a gyakorlatot), így mindent meg tudok csinálni úgy, ami a maximalista személyiségemnek is elég jó – ami nem kis sikerélményt jelent a számomra.”

Gulyásné Rita

“Informatív és inspiráló tanfolyam, annál is több gyakorlattal. Olyan képzés, ami nemcsak bekapcsolja az agyat, de mindvégig áram alatt is tartja. Mellesleg, amikor szembesültem a realitással, kiderült: már-már a “pofátlanság” kategória lenne kiszámolni a megtérülést. Elképesztően jó befektetés. A képzés során nem csak az online marketing szakma elméletét és gyakorlati fogásait tanulod meg, de azt is, hogy ezt hogyan végezheted akár otthonról is. Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja. Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait. Csak meg kell csinálni, amit tanít. Működik.””

Katona Rita
promodo.hu

Az online blogger tanfolyam menete

Az online blogger tanfolyam összesen 6 hónapos, intenzív tanagyag. A jelzéseitek alapján igyekeztem úgy összeállítani, hogy minél kevésbé legyél időhöz és helyhez kötve.

Minden modul önálló tananyag, amelyet egy tudáspróba követ. Tehát a képzés alatt nem csak az elméletet sajátítod el és gyakorlatot szerzel, de garantáltan 100%-os tudásod lesz már menet közben is.

Talán tűnhet furcsának ez a fajta hozzáállás az iskolarendszerünk ismeretében. De nekem nem az a célom, hogy végignyomjalak egy érthetetlen képzésen, hogy legyen egy papírod. Én garantálni szeretném azt, hogy 100%-os, biztos elméleti és gyakorlati tudással végzed el ezt a tanfolyamot. Ezért ha menet közben kiderül, hogy valami nem teljesen OK, akkor én nem a morcos tanító leszek, aki 1-est ad, hanem a mentorod, aki segít a hiányzó tudást elsajátítani.

A blogger képzés anyagai a következőből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged.
 • Személyes kreatív szövegírás képzés. Évfolyamonként 1 teljes nap, Budapesten. Ez részben képzés, részben kis csoportos konzultáció, részben mastermind találkozó. Ezen a napon tökéletesre csiszoljuk a tudásod, és szakmai segítséggel gyakorolhatod a kreatív szövegírást, amire bloggerként hatalmas szükséged lesz!
 • Gyakorlati feladatok. Erről följebb már írtam részletesebben, a képzés során végig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy konkrét gyakorlatod legyen online marketing témában.
 • Tudáspróba. Minden nagyobb modul végén lesz egy tudáspróba, ez biztosítja, hogy pontosan fogod tudni alkalmazni gyakorlatban is a megszerzett blogger tudást. Ez áll egyrészt egy kitöltendő feladatsorból, valamint a gyakorlati feladataid haladásának kiértékeléséből.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre. Sőt! Ha más cégnél szeretnél bloggerként elhelyezkedni, lehet, hogy már itt fogsz találni olyan vállalkozót a több száz tag között, akik éppen téged keresnek!
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam hallgatóinak. Itt más bloggerekkel leszel képes a szakmai kapcsolatot tartani, véleményt és tapasztalatot cserélni.

Mi az, amire pluszban készülnöd kell?

Lesz némi plusz költséged, amit nem nekem fogsz fizetni, és indulásnál havi pár ezer forint lesz. Kell ugyanis, hogy legyen egy lehetőleg profi tárhelyed, amit nem szabad megspórolnod, illetve legalább egy saját domained (gyakorolni és a saját honlapodat felépíteni). Ne aggódj, ezek kiválasztásában segítek.

A blogger tanfolyam időpontja

A blogger tanfolyam következő évfolyama 2020. február 28-án indult, így bármikor elkezdhető. Te szabod a tanulás ritmusát. Ha csak 1-2 hónappal később tudsz belevágni, az is lehetséges.

Mennyi időt vesz el a blogger tanfolyam egy héten?

Ez részben tőled is függ. Én úgy tervezem ezt a képzést, hogy heti 10-14 órát kelljen vele foglalkozni. Ez részben a videók, vagyis a tananyag “megtanulása”, részben a gyakorlati részek. De minél több időt tudsz szánni a gyakorlatra – vagyis a blogod és a bevételed építésére – annál hamarabb fogsz látványos eredményeket elérni.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a blogger tanfolyamot.

Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, ezért a saját tempódban haladhatsz.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nem csak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami ennyire átfogó, nem csak egy-egy elemet bemutató, tényleg a nulláról induló, ráadásul mentorálással és tudáspróbával egybekötött blogger képzés – rizsák, fölösleges dolgok nélkül, és ami távoktatásban, akárhányszor elvégezhető.

Ráadásul ez nem tankönyvi anyag olyan oktatóktól, akik nemhogy milliókat, de ezreket sem képesek az írásaikkal elérni (bárcsak vicc lenne). Ezen a képzésen gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást kapsz Magyarország egyik legsikeresebb és legismertebb online marketing szakértőjétől és egyben sikeres gasztrobloggerétől.

Egy blogger pénzkereseti lehetőségeit nagyon nehéz belőni, mert függ attól, hogy mennyi munkát tesz bele az illető, illetve mennyire akar magával a pénzkereséssel foglalkozni. Én magam néhány százezer Forintot keresek havonta a blogjaimból úgy, hogy jelenleg nem foglalkozom velük aktívan. A célom, hogy ha elvégzed a képzést, betartod a benne foglaltakat, és “főállású” bloggerként kezdesz el dolgozni, akkor egy idő után legalább havi félmillió Forintot keress meg.

Vagyis ezt a képzést akár árazhattam volna egymillió Forintra – egy éven belül megkeresheted az árát. Lehet, hogy hamarosan fogom is, hiszen nem sok átlagos, hanem inkább kevés de kiváló bloggert szeretnék képezni!

De nem áraztam egymillió Forintra. Sőt, még csak félmillió Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy akár havi részletekben fizetve, a jelenlegi jövedelmedből is ki tudd fizetni.

Figyelem! Kismama, Nyugdíjas és Diák kedvezmény – lásd lejjebb!

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.

Blogger képzés ára:

 • Blogger képzés bruttó 169.900 Ft vagy 6 x 31.900 Ft (összesen 191.400 Ft) havi részletekben.

VIP, Diák, Nyugdíjas és Kismama/Kisgyerekes kedvezmény:

Ha GYED-en vagy GYES-en lévő kismama/kisgyerekes anyuka vagy, akkor kedvezményt biztosítunk számodra a gyermeked 6 éves koráig! Rád ezek az árak érvényesek (fontos: a számlát ebben az esetben csak a te nevedre tudjuk kiállítani, és a jogosultságodat igazolnod kell):

 • Blogger képzés kismama kedvezménnyel bruttó 144.900 Ft vagy 6 x 26.900 Ft (összesen: 161.400 Ft) havi részletekben.

Ha visszaigazolt Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor te is a kismama kedvezmény áraival végezheted el a blogger tanfolyamot!

Amennyiben még érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diák vagy nyugdíjas vagy, úgy szintén szeretnénk plusz támogatásban részesíteni (fontos: a számlát ebben az esetben is csak a te nevedre tudjuk kiállítani, és a jogosultságodat igazolnod kell)! Rád is a kedvezményes árak érvényesek.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy elhelyezkedj! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz bloggerként keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legdivatosabb foglalkozásához szükséged van. Ráadásul nem csak sikeresen blogolni tanítalak meg, de a bloggerként való pénzkereséshez is minden tőlem telhető és általam a gyakorlaban megtapasztalt tudást átadok.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel a tanulásban és a blogolásban!

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Vannak még kérdéseid a blogger tanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamenyi blogolási tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 10-14 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez kb. fele időben a tanulás, fele időben a gyakorlati feladatok megvalósítása, vagyis konkrétan a blog írása és később a blogger vállalkozásod felépítése, a bloggerként való ismertséged megteremtése.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Mint minden anyagomat, a blogger tanfolyamot is kifejezetten úgy építettem fel, hogy szó szerint akár nulla tudással is el tudd kezdeni, és akkor is eredményes lehess.

Mi a különbség az online blogger tanfolyamot más blogos képzéseitekkel összehasonlítva?

Más blogos képzéseinkben egy-egy kisebb részt vettünk, elsősorban azzal a céllal, hogy vagy a saját egyéb vállalkozásodhoz tudj egy szakmai blogot felépíteni, vagy a már meglévő blogodból tudj kiegészítő jövedelmet csinálni.

Itt, az online blogger tanfolyam esetében a cél az, hogy akár a nulláról indulva megtanulj érdekes, nagy tömegek érdeklődésére számot tartó blogot írni és felépíteni, és ebből 21. századi, versenyképes európai jövedelmet építs magadnak.

Ezen kívül az online blogger tanfolyam külön mentorálást, a haladásodban szakmai segítséget tartalmaz, és még egy egy napos személyes kreatív szövegírási képzést.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk.

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.