Prémium SEO ellenőrző lista

Szeretnéd végre te is megismerni azokat a pontos lépéseket, amikkel a honlapodat keresőoptimalizálni tudod?

Érdekel, hogyan tudsz akár egyetlen nap alatt tudásban a konkurenseid elé kerülni?

Nézd meg a videót!

Csináltam neked egy listát. Egy egyszerű de hihetetlenül praktikus és azonnal alkalmazható Prémium keresőoptimalizálási (SEO) ellenőrző listát.

Összeszedtem azokat a pontokat, amiket én is minden honlapon leellenőrzök, mielőtt keresőoptimalizálásban tanácsot adok.

Amiket a Google is néz, amikor a honlapodról eldönti, hogy hányadik helyen hozza fel a találati listában.

Amik ha rendben vannak a honlapoddal, akkor a keresőoptimalizálás terén benne vagy a magyar internetes társadalom krémjében, a legfelső 10%-ban!

És ezt a listát most elérhetővé teszem számodra is!

Most itt van a lehetőséged, hogy egy profi keresőoptimalizálási szolgáltatás árának a töredékéért megkapd azt a listát, amivel a profik dolgoznak.

Ma számodra is eljött a lehetőség, hogy igazán profivá válj a keresőoptimalizálás terén.

Mit kapsz ezzel a listával?

 • 43 pontból álló Prémium SEO ellenőrző listát, hogy mit kell azonnal ellenőrizned a honlapodon.
 • Minden egyes pontnál részletesen leírom, hogy mit és hogyan ellenőrizz.
 • Minden pontnál pontosan megadom, hogyan tudod javítani, ha valami nincs rendben azzal a területtel.
 • Ha te magad csinálod a keresőoptimalizálást, részletesen leírom, hogy mit tegyél. – És tudod, én a te nyelveden fogalmazok, neked írok, nem pedig a saját szakmámnak…
 • Ha pedig fejlesztővel dolgoztatsz, akkor szó szerinti utasítást írok, amit csak át kell küldened a fejlesztőnek, hogy javítsa a hibás részeket.
 • BÓNUSZ: EXKLUZÍV VIDEÓK mind a 43 ponthoz! Nem csak írásban, de videón, könnyen érthetően is meg tudod nézni, pontosan mit és hogyan nézz meg a honlapodon, pontosan mit és hogyan csinálj!

Rizsa vagy hasznos anyag?

Ez nem rizsa

Semmi rizsa, csak a lényeg.

Ha érdekes pletykára vagy langyos limonádéra vágysz, akkor most rögtön zárd be a böngésződet. Ebben a listában nem mellébeszélést kapsz, nem hatalmas szavakat a büdös nagy semmiről.

Ebben a listában pontos teendőket kapsz 22 oldalon keresztül, konkrétumokkal az alábbi témákban:

 • Kulcsszavak
 • h1 tagek, header tagek, címsorok, vagy nevezd bárhogy. A legtöbb honlap tulajdonos azt sem tudja micsoda ez, pedig a Google számára az egyik legfontosabb jel, amivel ha nem foglalkozol, esélyed sincs előre kerülni.
 • Title tagek és meta descriptionok. Ha ez most kínai, akkor van egy rossz hírem. Ezen a két dolgon múlhat az, hogy 100 látogatóból 2 vagy 20 kattint a honlapodra a Google-ből!
 • Az oldalaid internetes címe.
 • Google Search Console (régebbi nevén Google Webmestereszközök) hibák pontos kezelése.
 • A honlapod szövege. Mit és hogyan írj, hogy a kereső is értse, miről van szó?
 • Kategória oldalak. Te hogy állsz ezekkel? Aranybánya, ami rengeteg vásárlót hoz, vagy inkább a duplikáció rejtett forrása, ami elriasztja a Google-t a honlapodról?
 • Linkek. Milyen linkeket, hogyan és hol helyezz el? És az elcsépelt linképítés csak 1 abból a 7 pontból, amit a linkekkel kapcsolatba a honlapodon helyre fogsz tenni!
 • Keresőoptimalizálási ellenőrző lista minta

  Kivonat a Prémium keresőoptimalizálási ellenőrző listából. Csak hasznos, azonnal alkalmazható tartalom!

Ezzel a listával már egy hét alatt komoly javulást érhetsz el!

Egy hét alatt több helyet jönni fel a Google első oldalra? Lehetetlen?

Nem lehetetlen. Vagy valaki azt mondta neked, hogy ilyet nem lehet? Hallottam már én is ilyen városi legendákat… Talán aki mondta, nem értett hozzá, sosem próbálta ki. Vagy talán nem akarta, hogy tudd, milyen könnyen lehet jobb helyezést elérni?!

Nézd meg ezeket a grafikonokat! Valós eredményt mutatnak, a lista elküldése után csupán 1 nappal(!) az egyik vásárlómnál. Olyan kulcsszavakra, amikkel vevőnként több ezer forintot lehet keresni!

Segítségével sokat haladtam előre honlapom optimalizálásában. Tökéletesen érthető, felhasználó-barát megfogalmazás, nekem nagy segítségemre volt.

Üdvözlettel,
Hartmann Tímea

Ismét köszönöm ezt a kis tanulmányt. Eddig a tageket hoztam rendbe. Már ettől komoly javulások mutatkoztak a keresőbeli helyezésemben. A legfontosabb 10 kulcsszavammal a G kereső 1- 7. helyén vagyok (Egyet kivéve, ott a 12. Most ezt akarom feltornázni.) . Szinte minden nap kúszik felfelé pár helyet.

Kaszás Gábor

Keresőoptimalizálási ellenőrző lista siker KG

Gábor esetében a diagramon jelzett két kulcsszóra 45 és 51 Ft-os az átlagos Google Ads (Adwords) hirdetési díj! Vagyis ezzel a listával Gábor akár havi 130.000 Ft Google Ads költést tud megspórolni már pár nap alatt!

Te mennyi pénzt dobsz ki az ablakon a Google Adsre, amit jobb helyezés esetén nem kellene kifizetni? Vagy mennyi pénzt nem keresel meg csak azért, mert nem tudsz előrébb jönni a Google találatok között?

Miért Prémium keresőoptimalizálási ellenőrző lista a neve?

Létezik egy ingyenesen elérhető SEO ellenőrző lista, amire fel tudsz iratkozni a honlapunkon.

Az ingyenes lista a Prémium listának egy rövid kivonata.

Az ingyenes változatban csak maga a 43 pont található meg, de ezeknek a kifejtése, javítása nincs benne, ez csak a prémium változattal lehet a tiéd. Illetve a videókhoz is csak a prémium változat megvásárlása után kapsz hozzáférést.

Nem akarom tovább ragozni

Két esetben engedheted meg magadnak és a vállalkozásodnak, hogy nem használod ezt a listát:

 • Ha profi keresőoptimalizáló szakemberrel dolgozol, aki valódi eredményeket produkál.
 • Ha egyáltalán nem érdekel, hogy hány látogatód, mennyi érdeklődőd vagy megrendelésed van a honlapoddal.

Innentől a te döntésed. Most itt a lehetőség, és egy profi eszközt kaphatsz a profi keresőoptimalizálási megbízások töredékéért. Vagy nyomsz egy ablak-bezárt, legyintesz, és jövőre majd megint panaszkodsz a válságra, az emberekre meg a konkurenciára…

Mennyibe kerül?

Ez a lista aranyat ér. Lépésről lépésre megtalálod benne, hogy pontosan mit nézz a honlapodon, és mit csinálj, hogy a keresőben előre kerülj, legyőzd a konkurensedet.

Sokan mondják azt, hogy keresőoptimalizált honlapot gyártanak, vagy keresőoptimalizálással foglalkoznak. A tapasztalatom az, hogy még csak a töredékét sem alkalmazzák annak, amit ebben a listában összeszedtem.

Mennyit lehet akkor egy ilyen listáért kérni?

Azt a tudást, amit ebben a listában megtalálsz, nem kapod meg 150.000 Forint alatt. Ha engem meg akarsz bízni a honlapod optimalizálással, ez alatt az ár alatt hozzá sem kezdek.

Ha sikerdíjas rendszerben dolgoztatsz, akkor vagy semmi eredményed nem lesz, vagy ennek a sokszorosát fizeted ki a végén.

Szóval mennyiért lehet tiéd ez a lista?

Nem kérek érte 150.000 Ft-ot.

Nem kérek érte 50.000 Ft-ot sem, bár megtehetném.

A Prémium SEO ellenőrző lista ára csak 29.500 Ft + ÁFA (bruttó 37.465 Ft).

Kiértesített VIP tagjainknak 23.500 Ft + ÁFA (bruttó 29.845 Ft).

Ráadásul az oktató videókkal nem csak egy listát kapsz, hanem a saját képernyőmön, konkrét példákkal megmutatom neked, hogy hogyan csináld a keresőoptimalizálást!

De miért? Miért adom ilyen hihetetlenül olcsón?

Pitypang

Mert megőrültem.

Mert nem érdekel, hogy mennyit keresek vele. Csak az érdekel, hogy olyan árat kérjek érte, amivel nem gondolkozol, hogy megszerezd magadnak. Mert tudom, hogy nem leszel olyan őrült, hogy nettó 40.000 forintot tegyél a saját boldogulásod és a vállalkozásod jövője útjába!

Ha blogod van, ha céget indítasz, ha csak szeretnél boldogulni a világban, én segíteni szeretnélek. És ezt ezzel teszem. A kezedbe adom azt az eszközt, amit ha alkalmazol, akkor garantáltan előrébb fogsz jutni a keresőkben, és több látogatód lesz.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a lista is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a listát is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan lesz a tiéd a lista és a tanfolyam?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra.
 • Amint az összeg beérkezik a számlánkra, elküldöm neked a számlát, valamint a Prémium keresőoptimalizálási ellenőrző listát is.
 • Ekkor e-mailben kapsz egy 22 oldalas pdf-et. Bármilyen számítógépen meg tudod nyitni, és ki is tudod nyomtatni, ha úgy jobban szeretsz dolgozni.
 • Ezután elkezdheted használni, és néhány napon belül konkrét eredményeket fogsz látni a keresőben.
 • Személyre szóló hozzáférést küldünk a listához tartozó, exkluzív videókhoz. Ezek más formában sehogyan sem érhetők el!

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

  Megrendelem a Prémium SEO ellenőrző listát

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok
  Még gondolkozol?

  Itt az első videó a régi változatból (ezeket is felújítottam a 2017-es változatban), az egyetlen publikus azok közül, amikhez a lista megrendelésével te is hozzá fogsz jutni. Kattints a képre, és indítsd el a lejátszást! Nézd meg, hogy a saját szemeddel lásd, mennyire könnyen használható anyagot kapsz:

  Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

   Megrendelem a Prémium SEO ellenőrző listát

   Adatkezelési szabályzat

   A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


   Számlázási adatok
   A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.